This version of the page http://pdp.org.ua/index.php/2010-01-29-14-41-53 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-08-25. The original page over time could change.
Конкурс
 
  • ENG
  • Web-mail
  • Контакти
  • Кориснi посилання
  • Пошук
  • Конкурс
  • Вакансії
  • Робочі групи

Головне Меню

Матеріали та публікації видані ПСП та ПСП ІІ


Конкурс

ПРОГРАМА СПРИЯННЯ ПАРЛАМЕНТУ ІІ

КОНКУРС

на реалізацію ініціатив

працівників секретаріатів комітетів та Апарату Верховної Ради

  1. 1. Загальна інформація про конкурс

Конкурс започатковано в рамках реалізації такого напрямку діяльності ПСП ІІ як «Розвиток професійної та організаційної спроможності Апарату Верховної Ради України».

Конкурс має на меті підтримати окремі ініціативи працівників секретаріатів парламентських комітетів та підрозділів Апарату ВР, що спрямовані на їх професійне зростання та досягнення більш ефективних результатів діяльності своїх підрозділів шляхом ознайомлення з позитивним досвідом функціонування парламентів країн Східної Європи та СНД.

 

За результатами конкурсу будуть відібрані заявки щодо  ознайомчих робочих візитів до суміжних парламентських підрозділів парламентів країн Східної Європи і СНД. В результаті учасники повинні отримати досвід реалізації ініціатив у сфері  професійного зростання та досягнення більш ефективних результатів діяльності підрозділів Верховної Ради.

 

Очікується, що переможці конкурсу впровадять цей досвід в діяльність відповідного підрозділу Апарату Верховної Ради чи секретаріату парламентського комітету.

 

  1. 2. Вимоги до учасників конкурсу

Учасниками конкурсу можуть бути лише штатні працівники секретаріатів комітетів та Апарату Верховної Ради.

 

  1. 3. Вимоги до ініціатив, які подаються на конкурс

Ініціативи, які подаються на конкурс, повинні містити такі компоненти:

  • пропозицію щодо відвідання з робочим візитом парламенту країни Східної Європи чи СНД;
  • назву підрозділу або перелік структурних підрозділів парламенту, з роботою яких планується ознайомитись під час робочого візиту;
  • обґрунтування вибору країни і підрозділу (-ів);
  • очікування від ознайомчого туру;
  • інформацію про термін ознайомчого туру (обмеження – до двох тижнів!).
  1. 4. Основні етапи конкурсу та строки їх проведення

  • 26 лютого 2010 р. – останній строк подання заявок на участь у конкурсі;
  • 26 березня 2010 р. – повідомлення учасників конкурсу про результати розгляду заявок;
  • Травень 2010 р. – жовтень 2010 р. – (відповідно до індивідуальних графіків) реалізація ініціатив переможців конкурсу;
  • 15 жовтня 2010 р. – семінар-презентація результатів конкурсу та планів впровадження змін у Верховній Раді.

 

  1. 5. Критерії та процес відбору переможців

Відбіркова комісія оцінюватиме заявки за такими критеріями:

  • Очікування учасників від реалізації ініціативи – набуття знань, вмінь та навичок, необхідних для подальшого особистісного та професійного розвитку;
  • Очікуваний вплив результатів ознайомчого туру на вдосконалення роботи та інституційний розвиток структурного підрозділу Апарату Верховної Ради або секретаріату комітету;
  • Можливості для практичного застосування отриманих під час ознайомчого туру знань, вмінь та навичок.

ПСП ІІ залишає за собою право перевіряти всю інформацію, яка міститься в заявці. У випадку невідповідності інформації заявка вважатиметься недійсною і кандидат не зможе взяти участь у конкурсі.

  1. 6. Перелік необхідних для участі в конкурсі документів
  2. Заповнена форма-заявка (Додаток 1).
  3. Супровідний лист керівника структурного підрозділу Апарату ВР або завідувача секретаріату Комітету про наміри підтримати  учасника конкурсу в реалізації отриманих під час ознайомчого туру знань, вмінь та навичок.
  4. Лист підтримки від керівництва структурного підрозділу парламенту країни Східної Європи чи СНД з інформацією про готовність прийняти учасника, ознайомити його з роботою структурного підрозділу, та строки ознайомчого туру.
  5. Орієнтовний бюджет ознайомчого туру.

Зверніть, будь ласка, увагу!

ПСП ІІ покриває витрати на проїзд, проживання, добові, ін. витрати в рамках ознайомчого туру (наприклад: придбання спеціалізованої літератури, яка після повернення буде передана до бібліотеки ВРУ, або до структурного підрозділу ВРУ для загального користування).  ПСП ІІ не покриває витрати на оплату послуг перекладача, екскурсії та ін. витрати поза метою ознайомчого туру.

10. Правила подання документів:

Всі заявки на участь у конкурсі, а також супровідні листи , листи підтримки та орієнтовний бюджет ознайомчого туру слід надсилати в електронному вигляді до п’ятниці, 26 лютого 2010 року, до 18:00 на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

11. Довідкова інформація

З усіх питань конкурсу слід звертатися за тел.: 278-12-25 або (068) 128 00 44 (до Лесі Нечипоренко - координатора ПСП ІІ з проведення заходів) або електронною поштою на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Додаток 1

ФОРМА-ЗАЯВКА

Учасника конкурсу

  1. 1. Контактна інформація

1.1.        Прізвище, ім’я, по-батькові

1.2.        Робочий телефон

1.3.        Мобільний телефон

1.4.        E-mail

  1. 2. Назва комітету або підрозділу Апарату ВР, в якому працюєте
  2. 3. Посада
  3. 4. Законодавчий орган якої країни Східної Європи чи СНД Ви плануєте відвідати?
  4. 5. Обґрунтування вибору
  5. 6. З роботою якого (-их) структурного (-их) підрозділів парламенту Ви плануєте ознайомитись під час свого візиту?
  6. 7. Обґрунтуйте цей вибір
  7. 8. Термін ознайомчого туру (до двох тижнів!)
  8. 9. Рівень володіння іноземними мовами (рівень володіння мовою має бути достатнім для успішного здійснення ознайомчого туру)
  9. 10. Яких знань, вмінь та навичок Ви плануєте набути чи отримати під час ознайомчого туру?
  10. 11. Як Ви плануєте практично реалізувати отримані під час ознайомчого туру знання, вміння та навички?
  11. 12. Опишіть Ваші можливості для практичної реалізації отриманих під час ознайомчого туру знань, вмінь та навичок

Підтверджую, що вся інформація, яка міститься в заявці, надана мною та є достовірною.

Дата                                                                                      Підпис

 

Оголошення

УНІВЕРСИТЕТ ШТАТУ ОГАЙО ОГОЛОШУЕ ТЕНДЕР ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЕКТІВ

Університет штату Огайо, виконавець проекту Агентства США з міжнародного розвитку «Програма сприяння Парламенту II», в рамках плану надання технічної допомоги Секретаріату Кабінету Міністрів України та центральними органами виконавчої влади щодо впровадження технологій електронного врядування та європейських стандартів у діяльності органів виконавчої влади оголошує конкурс серед підприємств та організацій з реалізації окремих технологічних проектів, а саме:

Детальніше...
 
Європейська правова база місцевого і регіонального розвитку, Бюлетень № 1/2010 Бюлетень вийшов у серпні 2010 року

Європейська правова база місцевого і регіонального розвитку, Бюлетень № 1/2010 Бюлетень вийшов у серпні 2010 року

Завантажити PDF

 

Детальніше...
 
Інтелектуальна власність у формуванні інноваційної економіки України: Проблеми законодавчого забезпечення та державного регулювання

На сайті ПСП II у розділі «Матеріали, видані за сприяння ПСП та ПСП II» розміщено нове видання комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти: “Інтелектуальна власність у формуванні інноваційної економіки України: Проблеми законодавчого забезпечення та державного регулювання” (Верховна Рада України. Комітет з питань науки і освіти. За загальною редакцією професора В. І. Полохала). Книга видана Парламентським видавництвом у червні 2010 року.

Детальніше...
 
Голова Верховної Ради України Володимир Литвин та посол США в Україні Джон Теффт вручили сертифікати інтернам 15-го випуску Програми стажування у Верховній Раді України та центральних органах виконавчої влади

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин та посол США в Україні Джон Теффт сьогодні вручили сертифікати 74-м випускникам Програми стажування у Верховній Раді України та центральних органах виконавчої влади 2009-2010 років. Цього року відзначається 15-річчя діяльності Програми.

Детальніше...
 
Збірник антикорупційних законів України (У збірнику подаються антикорупційні Закони України , в тому числі російською та кримсько-татарською мовами) 2010

Збірник антикорупційних законів України (У збірнику подаються антикорупційні Закони України , в тому числі російською та кримсько-татарською мовами) Оригінальний текст законів взято з офіційного веб-сайту Верховної Ради України: http://zakon1.rada.gov.ua/. Публікація видана у травні 2010.

Завантажити PDF

Детальніше...
 
Програма сприяння Парламенту України (ПСП ІІ)