This version of the page http://pdp.org.ua/index.php/2008-11-04-16-57-46 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-08-25. The original page over time could change.
Пошук
 
  • ENG
  • Web-mail
  • Контакти
  • Кориснi посилання
  • Пошук
  • Конкурс
  • Вакансії
  • Робочі групи

Головне Меню

Матеріали та публікації видані ПСП та ПСП ІІ


Пошук
Шукати тільки по:

Пошук за Ключовими словами

Всього знайдено 0 результатів.

Оголошення

УНІВЕРСИТЕТ ШТАТУ ОГАЙО ОГОЛОШУЕ ТЕНДЕР ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЕКТІВ

Університет штату Огайо, виконавець проекту Агентства США з міжнародного розвитку «Програма сприяння Парламенту II», в рамках плану надання технічної допомоги Секретаріату Кабінету Міністрів України та центральними органами виконавчої влади щодо впровадження технологій електронного врядування та європейських стандартів у діяльності органів виконавчої влади оголошує конкурс серед підприємств та організацій з реалізації окремих технологічних проектів, а саме:

Детальніше...
 
Європейська правова база місцевого і регіонального розвитку, Бюлетень № 1/2010 Бюлетень вийшов у серпні 2010 року

Європейська правова база місцевого і регіонального розвитку, Бюлетень № 1/2010 Бюлетень вийшов у серпні 2010 року

Завантажити PDF

 

Детальніше...
 
Інтелектуальна власність у формуванні інноваційної економіки України: Проблеми законодавчого забезпечення та державного регулювання

На сайті ПСП II у розділі «Матеріали, видані за сприяння ПСП та ПСП II» розміщено нове видання комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти: “Інтелектуальна власність у формуванні інноваційної економіки України: Проблеми законодавчого забезпечення та державного регулювання” (Верховна Рада України. Комітет з питань науки і освіти. За загальною редакцією професора В. І. Полохала). Книга видана Парламентським видавництвом у червні 2010 року.

Детальніше...
 
Голова Верховної Ради України Володимир Литвин та посол США в Україні Джон Теффт вручили сертифікати інтернам 15-го випуску Програми стажування у Верховній Раді України та центральних органах виконавчої влади

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин та посол США в Україні Джон Теффт сьогодні вручили сертифікати 74-м випускникам Програми стажування у Верховній Раді України та центральних органах виконавчої влади 2009-2010 років. Цього року відзначається 15-річчя діяльності Програми.

Детальніше...
 
Збірник антикорупційних законів України (У збірнику подаються антикорупційні Закони України , в тому числі російською та кримсько-татарською мовами) 2010

Збірник антикорупційних законів України (У збірнику подаються антикорупційні Закони України , в тому числі російською та кримсько-татарською мовами) Оригінальний текст законів взято з офіційного веб-сайту Верховної Ради України: http://zakon1.rada.gov.ua/. Публікація видана у травні 2010.

Завантажити PDF

Детальніше...
 
Програма сприяння Парламенту України (ПСП ІІ)