This version of the page http://www.lanos-ua.com/company/news/6190.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-08-22. The original page over time could change.
ЗАЗ Ланос – кращий і залишається першим! | Lanos SENS


о компании новости
Главная компания Новости

Корпоративные продажи

ЗАЗ Ланос – кращий і залишається першим!

15 Февраля 2010
4 лютого відбулась урочиста церемонія оголошення результатів та нагородження переможців Національного автомобільного рейтингу – «Авторейтинг 2009», серед яких святкував перемогу у декількох номінаціях автомобіль, який продемонстрував найкращі показники з продажів протягом 2009 року.

 
В конкурсі брали за основу офіційну статистику про перші реєстрації автомобілів в Україні. Згідно з умовами Акції, переможцем в номінації визнається модель, стосовно якої було зафіксовано найбільшу кількість реєстрацій за 2009 рік, незалежно від дати початку її офіційного продажу.
Таким чином переможцем в цьому конкурсі може стати лише той автомобіль, який отримав справжнє визнання та користується стабільно високим попитом у населення. Автомобіль ЗАЗ Ланос, не дивлячись на важкий для всього автопрому і для рядових українців рік, зміг втримати почесне звання «Абсолютний лідер продажів». І це стало можливим завдяки якостям, які вже встигли оцінити не один десяток тисяч українських автовласників. Це і якість зборки автомобіля, і практичність матеріалів у оздобленні салону, і надійність ходової та стійкість кузова до корозії, і простота в обслуговуванні, і доступність сервісу та багато-багато іншого. Іншими словами, люди не стали зраджувати своїм вимогам до доступного «народного» автомобіля.
Окрім цієї перемоги, не було рівних ЗАЗ Ланос за популярністю в 2009 році серед автомобілів компактного класу. Цей, без перебільшення, український бестселер черговий раз довів усім, що це дійсно автомобіль для народу, який об’єднує в собі всі характеристики доступного сімейного автомобіля або автомобіля для власної справи. З огляду на кількість ЗАЗ Ланос в автопарках таксі, де умови експлуатації автомобілів далекі від ідеалу, можна говорити про суттєвий запас міцності цих автомобілів. Тобто для звичайної української сім’ї ЗАЗ Ланос буде служити довго та безвідмовно.
Зараз всім бажаючим, у всіх дилерських центрах ЗАЗ компанії «АвтоЗАЗ-сервіс» пропонується спеціальна ціна на Ланос, зафіксована на відмітці лише 60 600 грн. Подробиці можна дізнатись за телефоном гарячої лини: 0 800 500 23 30 (дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні).
Версия для печати
 « Предыдущая новость  |  Следующая новость »

Ціни на ЗАЗ Ланос і СЕНС зафіксовані до кінця літа

15 Июля 2010

Протягом періоду з 15 липня по 31 серпня 2010, у всій дилерській мережі ЗАЗ, дистриб'юторської компанії «АвтоЗАЗ-сервіс», що входить до складу Української Автомобільної Корпорації, діють SENSаційні ціни на найпопулярніші серед українців моделі - ЗАЗ Ланос і СЕНС.

У сервісних центрах УкрАВТО з’явилось нове моторне масло

07 Июня 2010

По всій Україні, в сервісних центрах ЗАЗ, що входять до складу Корпорації УкрАВТО, на зміну добре відомому синтетичному моторному маслу виробництва компанії Адам Опель ГмбХ (Корпорація GM) 5W-30 Super Synthetic виходить нове моторне масло 5W-30 dexos2.

ЗАЗ і Chevrolet відзначені нагородами автосалону SIA-2010

01 Июня 2010

Позавчора закінчився 18-ий міжнародний автосалон SIA, в якому брали участь бренди Chevrolet і ЗАЗ, що представляються в Україні Корпорацією УкрАВТО. І за підсумками автосалону, на традиційній церемонії нагородження, призами були відзначені автомобіль Chevrolet Cruze і модельна лінійка Запорізького Автомобілебудівного Заводу.

все новости
© 2006. Разработка New Age Lab