This version of the page http://www.lanos-ua.com/company/news/6180.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-08-22. The original page over time could change.
Автокредитування - це знову доступно | Lanos SENS


о компании новости
Главная компания Новости

Корпоративные продажи

Автокредитування - це знову доступно

20 Июля 2009
Структурний підрозділ Української Автомобільної Корпорації, компанія "АвтоЗАЗ-сервіс", яка офіційно представляє на ринку України бренд ZAZ, пропонує широкий вибір програм авто кредитування, які зможуть зробити реальністю придбання нового автомобіля в кредит.

Послуги з кредитування надаються в рамках партнерських відносин Корпорації «УкрАВТО» з комерційними банками, які можуть видавати автокредити на умовах, які вигідно відрізняються від продуктів-аналогів.
Так, з 17 липня 2009 року стартувала нова спільна програма від УкрАВТО та «Астра-Банку». Скористатись можливістю придбання нового автомобіля в кредит можна в усій дилерській мережі Української Автомобільної Корпорації. Відтак наявність суми в розмірі 25% вартості автомобіля, це перший крок до здійснення мрії, стати автовласником. Основною «фішкою» цієї програми є відсоткова ставка, яка 0 % річних у гривні, протягом першого року користування кредитом.  Максимальний строк кредитування автомобілів SENS та ZAZ-Lanos становить 5 років. На весь термін кредитування розмір щомісячної комісії становить 1,19 % від суми кредиту. Серед інших переваг автокредитування від Астра банку: одноденний термін прийняття рішення про видачу кредиту, можливість отримати схвалення за наявності мінімального пакету документів та відсутність одноразової комісії.
Іншим цікавим варіантом автокредитування можна вважати пропозицію від «Volksbank», який наразі представлений у 10 областях України. Умови отримання кредиту на купівлю автомобілів ZAZ демократичні і надають змогу отримати авто за наявності 35 % від вартості вказаної у прайс-листі. Розмір відсоткової ставки можна обирати: за наявності одноразової комісії, що складе 1,99% від суми кредиту, ставка становитиме 22,99% річних у гривні. Якщо такий варіант не влаштовує, можна обрати схему без сплати одноразової комісії, але тоді відсоткова ставка складе 23,99% річних. Максимальний строк кредитування становить до 5 років.
Третім варіантом придбання автомобілів в кредит є спільна програма ВТБ-банку та УкрАВТО, що діє з 15.06.2009 року в усіх дилерських центрах ZAZ. Запропонований продукт за перший місяць свого існування набув популярності за рахунок високого відсотка схвалень на отримання кредитування. Автомобіль можна отримати в кредит строком на 2 роки, під стабільну відсоткову ставку на рівні 20,49 % річних у гривні. Першопочатковий внесок клієнта від 30%. На вибір пропонується дві схеми погашення кредиту: класична схема, платежі за якою зменшуються від місяця до місяця, або аннуітет, що передбачає сталу суму виплат по кредиту від місяця до місяця.
Отримати докладну інформацію з придбання автомобілів  ZAZ-Lanos в кредит та обрати одну з кредитних програм можна звернувшись до найближчого дилера Української Автомобільної Корпорації, а також за телефоном гарячої лінії: 8-800-500-23-30 (дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні) 

Версия для печати
 « Предыдущая новость  |  Следующая новость »

Ціни на ЗАЗ Ланос і СЕНС зафіксовані до кінця літа

15 Июля 2010

Протягом періоду з 15 липня по 31 серпня 2010, у всій дилерській мережі ЗАЗ, дистриб'юторської компанії «АвтоЗАЗ-сервіс», що входить до складу Української Автомобільної Корпорації, діють SENSаційні ціни на найпопулярніші серед українців моделі - ЗАЗ Ланос і СЕНС.

У сервісних центрах УкрАВТО з’явилось нове моторне масло

07 Июня 2010

По всій Україні, в сервісних центрах ЗАЗ, що входять до складу Корпорації УкрАВТО, на зміну добре відомому синтетичному моторному маслу виробництва компанії Адам Опель ГмбХ (Корпорація GM) 5W-30 Super Synthetic виходить нове моторне масло 5W-30 dexos2.

ЗАЗ і Chevrolet відзначені нагородами автосалону SIA-2010

01 Июня 2010

Позавчора закінчився 18-ий міжнародний автосалон SIA, в якому брали участь бренди Chevrolet і ЗАЗ, що представляються в Україні Корпорацією УкрАВТО. І за підсумками автосалону, на традиційній церемонії нагородження, призами були відзначені автомобіль Chevrolet Cruze і модельна лінійка Запорізького Автомобілебудівного Заводу.

все новости
© 2006. Разработка New Age Lab