This version of the page http://kiev.pravda.com.ua/news/4b3c6328ebad6/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-08-22. The original page over time could change.
Басс: Усі наслідки негоди будуть повністю ліквідовані до Нового року | Українська правда - Київ

Басс: Усі наслідки негоди будуть повністю ліквідовані до Нового року

Версія для друку     Додати коментар - 3
31.12.2009  11:59


Фото "Української правди. Київ"
Для забезпечення повноцінної життєдіяльності столиці усі комунальні служби міста працюватимуть цілодобово, у вихідні та святкові дні.

Відповідне доручення дав перший заступник голови КМДА Денис Басс, повідомляє прес-служба мерії.

За його словами, за останню добу до Сall-центру мера надійшло чимало скарг щодо ліквідації снігових завалів, розчищення доріг, прибирання звалених негодою дерев тощо.

Басс доручив окрім поточної ліквідації наслідків снігопаду, розглянути кожну скаргу окремо та направити групи фахівців за відповідними адресами.

"Уже звільнено від снігових завалів основні магістралі міста та продовжується прибирання доріг районного значення. Налагоджена повноцінна робота громадського транспорту, а до кінця дня будуть ліквідовані усі розриви контактних електромереж, вирішуються проблеми з вивезенням сміття, які виникли в трьох районах Києва", - сказав перший заступник голови КМДА.

Він додав, що мерія проводить відповідну роботу з усіма торгівельними організаціями міста, щоб вони забезпечили прибирання від снігу прилеглих до своїх торгових точок територій.

Крім того, до розчищення звалених дерев, прибирання зупинкових комплексів та інших робіт влада планує залучити додатково близько 500 працівників Головного управління з питань благоустрою.

"Незважаючи на досить складні умови, основні снігові завали та інші наслідки стихії ми плануємо ліквідувати до Нового року", - наголосив Басс.

Загалом у Києві було зафіксовано 638 поривів електромереж та 38 збитих опор. Станом на середу 300 ушкоджень вже ліквідовано, повідомляє прес-служба мерії.

Окрім того, за час негоди було зламано 1100 дерев та 3200 гілок. Близько 80% із них вже прибрано. Решту 20% комунальні служби столиці приберуть у четвер.

Варто відзначити, що в районі Ленінградської площі зламані дерева так і не прибирали. Вони лежать великими купами біля під'їздів будинків, на тротуарах, дитячих майданчиках.

Люди обходять завали дерев, щоб дістатися на роботу, а двірників чи комунальників, які б намагалися ліквідувати наслідки негоди, не видно.

"Українська правда. Київ"

Коментарі - 3
AnnaPetrovna - 03.01.2010 10:59
Деревья валяются и непроданные ёлки кучами лежат бесплатно, никому не нужные.Кто не купил ещё ёлочку на старый новый год - адрес Драйзера 8, Троещина.
ESP - 03.01.2010 02:06
Холёный и откормленый Басс с патек филип на руке, рассказывает куда звонить людям если дерево упало им на машину или провода обрубило.
Irin - 02.01.2010 17:12
Полная разруха в Киеве до сих пор, снег не разгребаю и не убирают, деревья и ветки поломанные так валяются везде, мусор не вывозится. Зато мер отдыхает и вся меряи вмсте с ним. Подонки.
Подивитися всі коментарі або додати свій
    НАЙГОЛОВНІШЕ
Черновецький таки скликає сесію Київради. Щоб скасувати вибори?
Райради Києва ліквідують вже у середу?
У метро готові зробити жетони по 2 гривні
У Черновецького накрили чергових корупціонерів
Чиновник каже, що в бюджеті Києва – суцільна дірка
    ПУБЛІКАЦІЇ
3
11.08, 16:54

Комітет ЮНЕСКО дозволив далі будувати на Гончара, 17-23?

За сприяння російського експерта українським чиновникам вдалося залишити Софію Київську у Списку ЮНЕСКО і дозволити подальше будівництво на Гончара, 17-23.
Новобудови у заповіднику. Чи можна Лавру розвивати цивілізовано?
МЗС України знову атакує Пейзажну алею
Кияни відстоюють сквер перед... церквою
    КОЛОНКА АВТОРА
16.08.2010, 14:14
Ірина Бондаренко

Хто хоче бути велопрацедавцем року?

У вас в офісі є душ? А велостоянка? Можливо, ви самі їздите на роботу на безмоторному транспорті? Тоді у вашого боса є всі шанси отримати звання "Велопрацедавця-2010"!