This version of the page http://kiev.pravda.com.ua/news/4bfbd22b0f805/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-08-21. The original page over time could change.
Компанія депутата Київради стане другим "Еліта центром"? | Українська правда - Київ

Компанія депутата Київради стане другим "Еліта центром"?

Версія для друку     Додати коментар
25.05.2010  16:35

Будівельна компанія "Міськжитлобуд", що належить депутату Київради Денису Костржевському, не з'явилася на розгляд жодної з трьох ініційованих нею справ по відбору квартир в людей, які придбали їх чотири роки тому.

Попри те, що засідання мали відбутися в різні дні, в усіх трьох випадках "Міськжитлобуд», мотивуючи зайнятістю свого представника, звернувся до суду з проханням перенести їх розгляд, йдеться в повідомленні голови правління ОСББ "Голосіївська фортеця" Василя Гацька.

За словами адвоката Максима Щегельського, неявка позивача ТОВ "Міськжитлобуд" на судовий розгляд справ, ініційованих ним, є незрозумілою, а підстави відкладення - "абсурдними, як і самі справи".

"Компанія, яка щоденно втрачає свій імідж на ринку нерухомості, повинна була б бути зацікавлена в їх якнайшвидшому розгляді. Єдиним логічним поясненням ситуації, що складається, є те, що позивач зрозумів безглуздість та помилковість своїх доводів", - прокоментував адвокат.

Як відомо, на початку квітня троє мешканців житлового комплексу "Голосієво" повідомили про спробу компанії ТОВ "Міськжитлобуд" через суд відібрати в них квартири.

Вони зазначили, що в своїх позовних заявах підприємство ТОВ "Міськжитлобуд" стверджує, що начебто спочатку договори про участь у будівництві були підписані з офшорною компанією "Сармос лімітед" і лише потім помилково вдруге - з їх теперішніми власниками.

"Тому, компанія депутата від Блоку Литвина та директора аеропорту "Жуляни" просить суд виправити помилку та відібрати в людей помешкання. Натомість пропонує повернути символічну суму, яка щонайменше вдвічі менша ніж та, яку сплачували люди при купівлі, і майже в шість разів менша за ціни аналогічних квартир, що "Міськжитлобуд" сьогодні реалізовує в цьому ж будинку", йдеться в повідомленні.

Додати коментар
    НАЙГОЛОВНІШЕ
Черновецький таки скликає позачергову сесію
Райради Києва ліквідують вже у середу?
У метро готові зробити жетони по 2 гривні
У Черновецького накрили чергових корупціонерів
Чиновник каже, що в бюджеті Києва – суцільна дірка
    ПУБЛІКАЦІЇ
3
11.08, 16:54

Комітет ЮНЕСКО дозволив далі будувати на Гончара, 17-23?

За сприяння російського експерта українським чиновникам вдалося залишити Софію Київську у Списку ЮНЕСКО і дозволити подальше будівництво на Гончара, 17-23.
Новобудови у заповіднику. Чи можна Лавру розвивати цивілізовано?
МЗС України знову атакує Пейзажну алею
Кияни відстоюють сквер перед... церквою
    КОЛОНКА АВТОРА
16.08.2010, 14:14
Ірина Бондаренко

Хто хоче бути велопрацедавцем року?

У вас в офісі є душ? А велостоянка? Можливо, ви самі їздите на роботу на безмоторному транспорті? Тоді у вашого боса є всі шанси отримати звання "Велопрацедавця-2010"!