This version of the page http://www.pib.com.ua/service/atm_mobile.php.en (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-08-16. The original page over time could change.
Prominvestbank - Поповнення рахунку за номером мобільного телефону через банкомати банку
Prominvestbank
        

Поповнення рахунку за номером мобільного телефону через банкомати банку

  • Продаж електронних ваучерів в банкоматах банку

Промінвестбанк та ТОВ "П5-Комерція" запровадили послугу швидкого поповнення рахунків користувачів мобільного зв'язку через банкомати банку.

Для поповнення рахунку необхідно після того, як до банкомату вставлена платіжна картка, вибрана мова та введений пін-код, вибрати пункт меню "Оплата послуг", а потім "Мобільний зв'язок". Після цього потрібно обрати оператора мобільного зв'язку та пункт меню "Оплата рахунку за номером телефону". Далі необхідно ввести номер мобільного телефону, рахунок якого буде поповнюватись, та суму коштів у гривнях, на яку Ви плануєте поповнити рахунок (але не менше 20 гривень для Київстара і не менше 5 гривень для всіх інших операторів). Після підтвердження вами операції сплати коштів банкоматом буде видано чек. При цьому інформація про суму поповнення буде миттєво відправлена вашому оператору мобільного зв'язку і ваш рахунок буде поповнено оператором упродовж найближчих декількох хвилин. Про завершення поповнення ви можете дізнатися у встановлений вашим мобільним оператором спосіб.

На цей час існує можливість поповнення рахунків користувачів мобільних операторів МТС, Київстар, Українські радіосистеми (Beeline) та Астеліт (Life).