This version of the page http://www.artpolefest.org/umovy/umovy.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-08-15. The original page over time could change.
АртПолеФест - умови

Музика • Театр/Перформанс • Майстерні • Лендарт • Програма по днях

проживання

Фестиваль, як завжди, відбудеться просто неба. Залежно від ваших естетичних уподобань, міри романтизму і можливості витратити гроші на комфорт, ви можете

  • Поселитися в наметовому таборі — поблизу сцени, майстерень, чайних. Табір розміщатиметься на березі лиману. Табір облаштований біотуалетами. Тут в достатній кількості передбачаються тенти та чайні, де завжди буде можливість захиститися від сонця та відпочити. По обидва боки від Куяльника знаходиться Чорне море і Хаджибейський лиман, фахівці з питань місцевого клімату переконують, що тут завжди є прохолодний вітерець.
    Кількість місць у таборі ОБМЕЖЕНА, тому пропонуємо потурбуватись про квитки на фестиваль завчасно!
  • Якщо раптом не маєте свого намета, для вас на території фестивалю діятиме кемпінг «Партизан». Вартість 1 місця в «наметовому готелі», до якої входить оренда спальника з бавовняною вкладкою, килимка і місця в 2-3-4-місному наметі,— 25 грн. В кемпінгу можна буде попити чаю-кави, а ввечері — кальян і ватра, також можна буде замовити вечерю.
    Для поселення або оренди необхідно пред’явити паспорт.
    Бронювання місць в наметовому містечку за телефоном: +38 (093) 90-8000-5 або по ICQ 471293928
  • Зняти номери в санаторії «Куяльник» — до сцени пішки приблизно 15 хв., а кіноклуб та деякі майстерні розмістяться безпосередньо на території санаторія. На час фестивалю зараз можна забронювати номери на термін від одного дня до тижня. На сьогодні в наявності лишилися тільки "економ"-варіанти :) .
    Характеристики кімнат та ціни:

    Категорія номеру

    Ціна з особи за день з ПДВ, грн.

    Умови проживання

    з 01/07/10р. по 30/10/10р.

    повний пансіон

    проживання

    "ЕКОНОМ +" однокімнатний
    2-місний (TV та холодильник)

    зручності в номері, телевізор, холодильник

    205,00

    130,00

    "ЕКОНОМ" однокімнатний
    2-місний

    зручності в номері

    195,00

    120,00

    "ЕКОНОМ" однокімнатний 
    3-місний

    зручності в номері (без гарячої води)

    145,00

    70,00

    При замовленні більше ніж на 5 днів знижка 5%

    Контакти: курорт Куяльник, тел.: +38 (050) 336 9965, +38 (048) 798 6573, +38 (048) 728 5529.

Менш зручно, але теж можливо:

  • винайняти кімнати у місцевих жителів у селі Котовка, що знаходиться поблизу фестивальної зони;
  • поселитися в готелі в Одесі — таксі та маршрутки між Одесою і Куяльником на час фестивалю курсуватимуть постійно.

харчування

Оскільки літо на лимані досить спекотне, рослинність, відповідно, мізерна – трави, кущі, поодинокі дерева, які не варто використовувати на дрова. Отже, якщо ви надаєте перевагу туристичній їжі, для приготування її в таборі необхідний буде кемпінг-газ.

Поблизу сцени і табору клуб EXIT забезпечить кілька харчових точок, де можна буде придбати легкі закуски, чай, каву, соки, пиво, йогурти і морозиво. Питна вода — в бюветі, але вона мінеральна і її слід вживати в обмеженій кількості.

Як завжди, вітається використання особистого багаторазового посуду, тому беріть з собою залізні миски-кружки-ложки, і з мальовничих берегів лиману доведеться вивозити менше пластикового сміття.

Харчуватися можна буде також в їдальнях санаторію, що знаходяться в 15 хв. ходу від табору. Вартість: сніданок — 30 грн, обід — 33 грн, вечеря — 30 грн. Талончики на харчування можна буде придбати в касах фестивалю.

масала Чай Клуб

Традиційно на фестивалі працюватимуть чайні: на гарних галявинках в тіні пагорбів можна  буде випити смачного трав’яного чаю, полежати на траві, послухати вітер і музику, поспілкуватися з друзями.

питна вода

До місця проведення табору підведений водогін, отже питання питної води буде вирішене. Проте хочеться нагадати, що прісна вода – дуже важливий і дорогий ресурс для приморського міста Одеса. Отже, будьмо уважні і обережні.

лікувальні грязі, непитна вода, санітарні умови

На дні лиману приховані дуже корисні грязі, які іноді (наприклад, перед поїздкою в місто) треба буде змивати струменями прісної води. Для цього поблизу табору буде облаштований майданчик для водних процедур — труба, крани, шланги. Якщо такий демократичний спосіб вам не до вподоби, зможете обрати комфортніше миття. Повноцінно прийняти душ, або навіть замовити сауну чи відвідати басейн можна в санаторії. Є лікувальний пляж — душі з мінеральною водою та різноманітні лікувальні процедури, ціни уточнюються.

зарядка телефонів, камера зберігання та інші необхідності

Також в корпусах санаторію можна буде підзарядити телефони, лишити цінні речі в камері схову, скористатися Інтернетом.

комахи та інші небезпеки

В липні на лимані можливі комахи, тому, про всяк випадок, краще запастися відповідними засобами. Обов’язково буде сонце. І хоч місцеві обіцяють постійний вітерець, це не рятує від опіків, тому беріть з собою капелюхи з широкими крисами, окуляри, тонкі накидки, креми-захисники й тенти.

паркінг

Для тих, хто приїжджає власним транспортом: на фестивалі працюватиме паркінг, де ви можете під охороною залишити своє авто. Вартість паркування: день - 20 грн, тиждень - 100 грн.

щоденні прогулянки на море та до Одеси, інші екскурсії

До моря від табору приблизно 4 км, які можна буде долати пішки, а можна — на маршрутних таксі, який курсуватимуть під час проведення фестивалю на пляж Лузанівка та в центр Одеси. Альтернативний спосіб потрапити до Одеси — 3 км пішки і звичайна маршрутка. Отримати інформацію про екскурсії (Одеса архітектурна, Вілково - українська Венеція, Подорож до катакомб та ін.) та записатися на них можна щодня в Інформцентрі фестивалю.