This version of the page http://www.datagroup.ua/ua/partners/?pageID=2 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-08-14. The original page over time could change.
Партнери :: Датагруп. Оператор рішень
рус
укр
eng
Рішення для бізнесу
Рішення для дому
Рішення для відпочинку

Партнери

Iskratel Компанія ISKRATEL — європейський виробник телекомунікаційного встаткування, який швидко розвивається. Завдяки досвіду, накопиченому протягом понад п'ятдесятилітньої діяльності у сфері телекомунікацій, компанія входить в число елітних світових високотехнологічних підприємств. Компанія ISKRATEL веде розробки комплексних рішень для комунікаційних потреб інформаційного суспільства майбутнього — конвергентних мереж і мереж наступного покоління (NGN).


http://www.Iskratel.com
Midas Компанія спеціалізується на проектуванні та розробці інноваційних рішень в Ethernet комутації та маршрутизації, DECT, GSM, WiMax, DSL тощо. Сьогодні Midas представлена в 25 країнах світу.


Mix Fight "M-1 Ukraine"


http://www.mixfight.com.ua
NEC Корпорація NEC, що заснована в 1899, є одним з визнаних лідерів у світі телекомунікацій та має суттєвий досвід в галузі розробки рішень для мобільних та фіксованих мереж, широкосмугових та корпоративних систем, Інтернет-рішень, що повністю відповідають як особливому запиту окремих користувачів так і спільним тенденціям ринку. Також NEC є одним з лідерів у створенні та виробництві цифрового та радіорелейного обладнання.


http://www.nec.com
SPACECHECKER SpaceChecker - лідер у галузі супутникового моніторингу мобільних об'єктів у Європі.


http://www.spacechecker.com
SUN Sun Microsystems - світовий постачальник мережевих рішень: серверів, систем зберігання даних та програмного забезпечення.


http://www.sun.com/
TTC MarconiПостачальник телекомунікаційних мереж нового покоління і системний інтегратор на телекомунікаційному ринку ринку Центральної та Східної Європи.


http://www.ttc.cz/
Група компаній DiViSy Основний напрямок діяльності групи компаній DiViSy є створення нових цифрових і комунікаційних технологій, обладнання, программного забезпечення, а також виробництво виробів цифрової та обчислювальної техніки. DiViSy Group має своє власне know-how по створенню професійних відеоконференцій DiViSy для різноманітного використання в бізнесі, промисловості, науці, звязку, медицині, освіті та інш. Інтегральні рішення DiViSy для відеоселекторних нарад, відеоконференцій є ефективним та гнучким інструментом підвищення якості і фінансової ефективності корпоративного управління.


http://www.divisy.ru/

Версія для друку

© ПрАТ "Датагруп", 2000 – 2010
Інтернет-партнер
Супутниковий ІнтернетADSLПередача даних
Безпроводовий доступТелефоніяДата-центр
Широкосмуговий доступКаталог сайтів