This version of the page http://www.komora.com/i/page.pro_bss (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-08-12. The original page over time could change.
Прилади обробки звуку BSS : Комора
Версія для друку Мапа сайту Пошук
На головну
Професійне звукове обладнання
BSS

Прилади обробки звуку BSS

AR-133 DPR-404 FCS-966 FCS-960 FDS-366T

AR-133 - активний DI бокс

Активний директ бокс забезпечує трансформаторний балансний і ізольований вихід з вхідного 1/4" TRS джекового або XLR роз'ємів. Вихідний роз'єм XLR. Живлення приладу здійснюється від фантомного джерела або від стандартної батареї 9В. Індикатор горить постійно, коли живлення відбувається від фантомного блоку, або загорається кожні дві секунди при живленні від внутрішньої батареї.

Існують вимикачі: EARTH LIFT (вихідний контакт 1 від'єднується від корпусу приладу), INPUT ATTENUATION (0, 20, 40 dB), Power On/Off.

Корпус зроблено з пресованого алюмінію з ізоляційними боковими стійками. Прилад достатньо екранований для забезпечення надійної ізоляції від зовнішніх магнітних полів.

Технічний опис англійською мовою
(Формат PDF, 81.8 Kb).
Нагору

DPR-404 - чотириканальний компресор-деесер

  • Регулятор рівня спрацювання;
  • Індикація сигналу нижче рівня спрацювання компресора;
  • Контроль рівня компресії;
  • Індикатор стану рівня передачі;
  • Світлодіодний індикатор перевантаження сигналу;
  • Регулятор вихідного рівня;
  • Лінкування двох каналів;
  • Високочастотний деесер;
  • Постійна часу атаки і спаду автоматично регулюється динамічним і гармонійним складом програмного матеріалу;
  • Вихідні та вхідні роз'єми - електронні балансні;
  • Електричне живлення 120 / 240 В;
  • 19" рекова конструкція, 1U.
Технічний опис англійською мовою
(Формат PDF, 154.78 Kb).
Нагору

Opal Series FCS-966 - двоканальний графічний еквалайзер

Двоканальний графічний еквалайзер налічує по 30 фейдерів в кожному каналі для контролю фільтрів в 1/3 октавному діапазоні з ізоцентральними частотами в діапазоні від 25 Гц до 20 кГц. Кожен фейдер забезпечує 45 мм хід із механічним центром, який є водоночас і електричним центром, котрий прибирає всі фільтри із сигнального тракту і фіксує нульове фейдерне положення. Q-factor всіх фільтрів залишається постійним для будь-якого положення фейдера.

Кожен канал обладнаний високопропускним і низькопропускним фільтьом з незалежним "bypass" вимикачем, регулятором вихідного сигналу з LED Clip індикатором і вимикачем EQ IN/OUT, з режимом "bypass" в режимі OUT. Цей режим автоматично вмикається у випадку аварійного відключення електроенергії.

  • Входи і виходи - електронні балансні з додатковими ізолюючими трансформаторами;
  • 19" рекова конструкція, 3U.
Технічний опис англійською мовою
(Формат PDF, 143.81 Kb).
Нагору

FCS-960 - двоканальний графічний еквалайзер

Двоканальний графічний еквалайзер має по 30 фейдерів в кожному каналі для контролю фільтрів в 1/3 октавному діапазоні з ізоцентральними частотами в діапазоні від 25 Гц до 20 кГц. Кожен фейдер забезпечує 45 мм хід із механічним центром, який є водночас і електричним центром, котрий прибирає всі фільтри із сигнального тракту і фіксує нульове фейдерне положення. Перемикач MODE в кожному каналі конфігурує фільтри в Normal Q-factor або Fine Q-factor режимах. В обох режимах Q-factor кожного фільтра залишається постійним для будь-якого положення фейдера.

Кожен канал обладнаний високопропускним фільтром (18 дБ/октаву) із частотами 20-250 Гц з незалежним "bypass" вимикачем, регулятором вихідного сигналу з LED Clip індикатором і вимикачем EQ IN/OUT, з режимом "bypass" в режимі OUT. Цей режим автоматично вмикається у випадку аварійного відключення електроенергії.

  • Входи і виходи - електронні балансні з додатковими ізолюючими трансформаторами;
  • 19" рекова конструкція, 3U.
Технічний опис англійською мовою
(Формат PDF, 214.27 Kb).
Нагору

FDS-366T OMNIDRIVE COMPACT Plus
Процесор керування підсилювальними системами

Цифрова кросоверна система зконфігурована з комбінації трьох входів і шістьох виходів в 1U рековому виконанні. Кожен вихід обладнаний кросоверами, параметричними еквалайзерами, динамічними еквалайзерами, лімітерами, лініями затримки. Кожен вхід має параметричний еквалайзер, динамічний еквалайзер, лінію затримки. На кожен вихід може бути посланий сигнал з будь-якого входу, включаючи моносуму перших двох входів або моносуму всіх трьох входів. До всіх функцій є доступ з лицьової панелі або дистанційно з персонального комп'ютера. Прилад має електронні балансні аналогові входи і виходи, а також стерео цифровий AES/EBU вхід з частотами 96 кГц, 88.2 кГц, 48 кГц або 44.1кГц.

Система має функцію автоматичної калькуляції і вирівнювання затримки на всі драйвери, використовуючи подачу на вхід сигналу з мікрофона.

Кожна вихідна кросоверна смуга може оперувати кривими нахилу 6, 12, 18, 24, 48 або 52 дБ/октаву. Типи фільтрів: Butterworth, Bessel, Linkwitz-Riley або WHISEworks-NTM. Кожна смуга має функції інверсії полярності і регулювання фази, а також регулювання високо- і низькочастотних кросоверних точок індивідуально чи в кросоверних парах.

Додатково існують трансформатори для внутрішньої установки на всі виходи.

Кожен вхід і вихід має лінію затримки до 2,6 сек з кроком 11 мікросекунд.

50 встановлених програм може бути занесено в пам'ять процесора.

Дистанційне керування а також розширення програмного забезпечення може бути здійснене через порти MIDI, RS-485, RS-232.

Технічний опис англійською мовою
(Формат PDF, 1.23 Mb).
Нагору

Soundweb London від BSS

26.09.2008

 

У майбутньому всі системи мають бути інтегровані. Soundweb London надає цю можливість вже сьогодні. BSS Audio, компанія із Harman Group зробила головний крок в напрямку створення процесорних/матричних активних приладів – Soundweb London.
Детальніше

Процесор BSS та підсилювачі Crown виборюють нову нагороду

26.01.2005

 Компанії BSS і Crown разом вибороли нагороду "Аудіо Продукт Року" під час шоу в Лас-Вегасі. Вподобання експертів розподілились між процесором BSS Soundweb London та підсилювачами Crown I-Tech. Тож було вирішено присудити нагороду обом продуктам, адже крім усього іншого, на суддів справила велике враження здатність процесора Soundweb London керувати підсилювачами Crown. Раніше судді ніколи не давали нагороду двом компаніям одночасно.

Детальніше
Всі новини категорії...

Made in Etechs