This version of the page http://www.kvytky.ua/ua/lviv_philharmonia (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-08-09. The original page over time could change.
#page_lviv_philharmonia_title

Сьогодні 09 серпня, понеділок

Про нас   Допомога   Каси   Контакти  
Авіаквитки

Львівська філармонія



Львівська Філармонія - це не лише зал, в якому звучить музика. Це великий культурний осередок зі своєю давньою столітньою історією і традиціями, що доповнює всю культуру України. Унікальним є те, що Львівська Філармонія презентує кілька видів мистецтва, адже починаючи з концертного сезону 2007-2008 за ініціативою дирекції Філармонії та львівських митців в приміщенні Філармонії діє нова галерея "ФілАрт", в якій проводяться виставки, камерні музичні салони, літературні вечори, творчі зустрічі митців та артистів.

На сайті www.kvytky.ua представлений репертуар, який пропонує Львівська філармонія.

Квитки на концерти, що проводить Львівська філармонія, можна придбати одним із таких способів:
  • забронювати або замовити кур'єрську доставку на сайті www.kvytky.ua. Для цього необхідно вибрати місця на плані залу, натиснути "Бронювати", вибрати спосіб отримання квитків і заповнити всю необхідну інформацію. При бронюванні формується код резервації, з яким заброньовані квитки можна викупити в будь-якій касі KVYTKY UA. Кур'єрська доставка здійснюється протягом 2 робочих днів з моменту бронювання. Кур'єрської попередньо передзвонює, щоб узгодити точний час доставки.
  • забронювати або замовити кур'єрську доставку квитків на концерт, що проводить Львівська філармонія, через call-центр. Call-центр працює з 9 до 20 без вихідних. Оператори call-центру допоможуть підібрати захід, нададуть максимально докладну інформацію про нього, а також допоможуть забронювати квиток або замовити кур'єрську доставку.
  • купити електронний квиток "е-квиток". "Е-квиток" можна купити не на всі заходи. Якщо можливість купівлі "е-квитка" на вибраний захід можлива, після вибору місць на плані залу необхідно натиснути "е-квиток", заповнити всю необхідну інформацію та оплатити квиток за допомогою банківської карти на захищеній сторінці платіжної системи. Після цього необхідно роздрукувати "е-квиток" на білому аркуші паперу формату А4 - з ним можна йти на концерт.
  • купити квиток на концерт, що проводить Львівська філармонія, у будь-якій касі мережі KVYTKY UA. Завдяки тому, що інформація про всі квитках знаходиться в єдиної централізованої БД KVYTKY UA, в будь-якій касі KVYTKY UA і через Інтернет можна купити квитки на будь-які вільні місця.

Вам подобається цікаво проводити час, але у вас його катастрофічно не вистачає на пошук бажаних квитків в театральних касах міста? Вам би хотілося потрапити на цікаву виставу,фестиваль або концерт (Київ, Львів) але немає можливості купити квитки в касі? Не впадайте у відчай, сайт KVYTKY UA - афіша Києва та Львова - допоможе вам у цьому.

Замовте квитки он-лайн на нашому сайті на будь-яку виставу: в театр, на фестиваль або на концерт. Ви можете не тільки замовити певну кількість квитків, а й переглянути схему залу, в якому буде проходити захід і вибрати місця, що найбільше Вас влаштовують. Купуючи квиток на концерт, ви будете точно знати в якій частині залу розташовані ваші місця. А завдяки єдиній інформаційній системі всі квитки на всі місця одночасно доступні в усіх касах KVYTKY UA та через Інтернет.

Ми уважно відстежуємо всі новинки сезону. Наша афіша Києва та Львова допоможе Вам бути в курсі нових концертних і театральних програм. Всі прем'єри на одному ресурсі! Для замовлення квитків на певну виставу, фестиваль або можна скористатися зручним розширеним пошуком по сайту. Забронюйте або замовте доставку квитків на сайті або через call-центр, купіть будь-який квиток в будь-якій касі KVYTKY UA або роздрукуйте електронний квиток "е-квиток", не виходячи з дому.


Афіша концертів | Афіша театрів | Афіша фестивалів | Купити квитки | Квитки в театр | Палац спорту | Афіша Київ

Всі заходи
Афіша Києва
Афіша Львова
Дітям
Вечірні курси "Кругозір"
Екскурсії
ГогольFest 2010
Українська Fashion Школа "Мастерская моды"














Про нас | F.A.Q.| Контакти| Партнери | Права користувачів
KVYTKY UA всi права захищенi. Розробник: nSoft.lt