ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ |

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

|

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

|

ГОЛОВДЕРЖСЛУЖБА УКРАЇНИ 

 Пошук
Розширений пошук
Головні події

      Завершився конкурсний відбір на навчання в Класичний приватний університет та Запорізький національний університет за освітньо-професійною програмою підготовки магістрів за спеціальністю «Державна служба» галузі знань «Державне управління» у 2010 році.

      З результатами конкурсного відбору Ви маєте змогу ознайомитись за наступним посиланням... Результати…»

Новини
Відбулась телефонна лінія "Державна служба"

Відбулася пряма телефонна лінія «Державна служба», яку провели працівники Управління. Докладніше…»

Робоча нарада з керівництвом Державної іспекції з карантину рослин по Запорізькій області

Відбулася робоча нарада з керівництвом Державної інспекції з карантину рослин по Запорізькій області, яку провели працівники управління державної служби Головдержслужби України в Запорізькій області. Докладніше…»

Завершився конкурсний відбір на навчання до КПУ та ЗНУ

Завершився конкурсний відбір на навчання в Класичний приватний університет та Запорізький національний університет за освітньо-професійною програмою підготовки магістрів за спеціальністю «Державна служба» галузі знань «Державне управління» у 2010 році.

      За результатами конкурсного відбору... Докладніше…»

Про участь у роботі приймальної комісії ЗНУ

Начальник управління державної служби Головного управління державної служби України в Запорізькій області Журба О.В. взяла участь роботі приймальної комісії для прийому до Запорізького національного університету в 2010 році. Докладніше…»

Апаратна нарада

Відбулась чергова апаратна нарада з працівниками Управління державної служби Головдержслужби України в Запорізькій області, яку провела начальник Управління Журба О.В. Докладніше…» 

Оголошення
Пряма телефонна лінія "Державна служба"

До уваги!

 

         Управління державної служби Головного управління державної служби України в Запорізькій області інформує, що 10 серпня 2010 року відбудеться пряма телефонна "Державна служба".

Контактні телефони: 224-62-77, 239-05-22.


Підвищення кваліфікації з іноземних мов

ДО УВАГИ!

 Державною цільовою програмою підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації фахівців у сфері європейської та євроатлантичної інтеграції України на 2008 – 2011 роки, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 05.11.2008 р. № 974 (далі – Програма), передбачено проведення підвищення кваліфікації з іноземних мов серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

Підвищення кваліфікації з іноземної мови для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування (I-VIIкатегорій посад) здійснюватиметься з вересня 2010 року у всіх регіонах України. Докладніше…»


Щодо ліцензування діяльності з надання освітньої послуги

УВАГА!!!     

            Згідно з чинним законодавством України Запорізький центр перепідготовки і підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, керівників державних підприємств, установ та організацій проходить в 2010 році процедуру отримання ліцензії з надання освітніх послуг, пов’язаних з одержанням освіти на рівні кваліфікаційних вимог до підвищення кваліфікації в галузі знань, напряму підготовки 1501 "Державне управління". Докладніше…»

Див. також: Звіт про діяльність Запорізького ЦППК за 2005-2009 роки


Територіальні органи Головдержслужби
Звернення громадян
Звіт про діяльність за 2009 рік
Форуми
Взаємодія з громадськістю
 
 Опитування

Чи знайомі Ви з новим антикорупційним законодавством?

Відповісти