This version of the page http://www.ukrse.kiev.ua/sro/report.shtml (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-08-07. The original page over time could change.
Українська фондова біржа | Членство в СРО УФБ |Звітність членів УФБ

Субота, 7 серпня 2010 p.   

ENGLISH VERSION НАША АДРЕСА КАРТА САЙТУ USE@UKRSE.KIEV.UA
        Головна сторінка / Членство на УФБ / Звітність членів УФБ
Про біржу
Нормативна база
Членство на УФБ
Лістинг
Торговельна інформація
СЕЛТ
Аналітичні огляди
Фінмоніторинг
Інформація за договорами торговців ЦП
Аукціони з продажу нафти та газового конденсату

 До відома

Порядок надання торговцями цінними паперами до УФБ інформації про укладені договори щодо цінних паперів >>>>

Звітність членів УФБ

 

Витяг з Правил УФБ

 

Розділ 12. Порядок надання торговцями цінними паперами до УФБ

 інформації про укладені угоди щодо цінних паперів

 

12.1. УФБ забезпечує прийом регулярної і нерегулярної інформації щодо угод з цінними паперами, яка повинна подаватися торговцями цінними паперами на обрану ними біржу згідно з законодавством України та нормативно-правовими актами ДКЦПФР, відповідно до вимог цього розділу Правил.

12.2. Під регулярною інформацією щодо угод з цінними паперами, яка подається торговцями цінними паперами на УФБ, розуміються щоквартальні адміністративні дані торговця цінними паперами в паперовій та електронній формах, які визначені відповідними нормативно-правовими актами ДКЦПФР (далі – щоквартальна інформація).

            12.3.  Під нерегулярною інформацією щодо угод з цінними паперами, яка подається торговцями цінними паперами на УФБ, розуміється інформація з виконання договорів з акціями та облігаціями підприємств в електронній формі, визначеній відповідними нормативно-правовими актами ДКЦПФР (далі – нерегулярна інформація).

            12.4. Подавати на УФБ щоквартальну та нерегулярну інформації можуть виключно члени УФБ, які уклали з УФБ додаткову угоду до Договору на проведення операцій на біржі, якою визначаються права і обов’язки сторін у зв’язку із звітуванням членом УФБ перед біржею (далі – Угода).

            12.5. УФБ приймає щоквартальну інформацію члена біржі, яка відповідає наступним умовам:

  • інформація подається  в паперовій та електронній формах разом із супровідним листом члена УФБ, в якому зазначається звітний період, кількість аркушів паперової форми інформації, що додається до листа, та спосіб подання інформації в електронній формі (на дискеті або засобами електронного пошти);
  • інформація подається на УФБ у строк не пізніше останнього дня місяця, наступного за звітним кварталом (якщо останній день є неробочим, термін подання продовжується до першого, після неробочого, робочого дня);
  • паперова форма інформації складається з довідки про укладені та виконані договори з цінними паперами та довідки про обсяг укладених та виконаних договорів за видами діяльності торговцем цінними паперами, які відповідають формам, встановленим чинними нормативно-правовими актами ДКЦПФР;
  • кожна довідка паперової форми має бути засвідчена підписами керівника, головного бухгалтера члена УФБ та його печаткою, прошита та аркуші пронумеровані;
  • електронна форма складається з всіх електронних файлів, структура яких встановлена чинними нормативно-правовими актами ДКЦПФР;
  • електронна форма, що надається до УФБ засобами електронної пошти, має надійти у встановлений строк на спеціально створену електронну адресу біржі, визначену Угодою;
  • паперова форма інформації за складом відповідає електронній формі та містить всі реквізити, визначені чинними нормативно-правовими актами ДКЦПФР.

            12.6. УФБ приймає нерегулярну інформацію члена біржі, яка відповідає наступним умовам:

  • інформація подається в терміни, встановлені чинними нормативно-правовими актами ДКЦПФР;
  • інформація подається  в електронній формі, встановленій чинними нормативно-правовими актами ДКЦПФР;
  • інформація надається з електронних адрес членів УФБ на спеціально створену електронну адресу біржі, які визначаються відповідно до Угоди.

12.7. У випадку зміни електронної адреси члена УФБ, з якої здійснюється подання нерегулярної інформації, член біржі зобов’язаний протягом одного робочого дня письмово повідомити про це УФБ.

12.8. Відповідальність за достовірність інформації, що подається до біржі членом УФБ згідно з цим розділом Правил, несе безпосередньо член біржі.

12.9. УФБ має право припинити прийняття інформації від члена УФБ у випадку не надання членом біржі інформації більш ніж за два звітні квартали, попередив письмово члена УФБ про свій намір не менш як за 5 (п’ять) днів до запланованої дати.

 

 

 

 

   

Контактні особи з питань звітності:

           Векла Людмила Петрівна - з питань щоквартальної інформації
           телефон: (044) 278-2850 факс: 235-3284
          

           Мішенов Олег Олександрович - з питань нерегулярної інформації 
           телефон: (044) 279-40-77