This version of the page http://air.pilot.ua/ukr/novosti/-10/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-08-04. The original page over time could change.
⇒ Новини - Компания Пилот

Міжнародні авіаперельоти

Амстердам387 USD
Амман210 USD
Ашхабад375 USD
Афіни159 USD
Берлін240 USD
Братислава317 USD
Брюссель135 USD
Бірмінгем188 USD
Далі...

Ваші коментарі

Name:

Message:

Комментарии размещаются только после проверки модератором
Архив комментариев
Авіаквитки > Бронювання авіаквитків > Замовлення авіаквитків Новини

Новини
"Днеправиа" заполняет небо
FRONTPAGE_NO_TRANSLATION_AVAILABLE

Авиакомпания "Днеправиа" планирует взять в лизинг 14 региональных самолетов Embraer 145. Загрузить такое количество самолетов самостоятельно компания вряд ли сможет. Но при интеграции бизнеса с "Аэросвитом" это вполне реально, отмечают эксперты.
 
Авиакомпания «Международные Авиалинии Украины» увеличила частотность рейсов между Киевом и Абу-Даби
FRONTPAGE_NO_TRANSLATION_AVAILABLE

Авиакомпания МАУ увеличила частотность собственных прямых рейсов между столицами Украины и ОАЭ с трех до пяти раз в неделю. За 5 месяцев, прошедшие с момента открытия маршрута в сентябре 2009 года, количество рейсов МАУ между Киевом и Абу-Даби выросло на 66%. Это свидетельствует о наличии высокого спроса на данное направление, который продолжает расти благодаря развитию туризма, а также - деловых и торговых отношений между двумя странами. 
 
Львовский аэропорт не будут закрывать
FRONTPAGE_NO_TRANSLATION_AVAILABLE

Львовский аэропорт не будут закрывать на время строительства взлетно-посадочной полосы. Об этом со ссылкой на председателя Львовской областной государственной администрации Николая КМИТЯ сообщили в пресс-службе ОГА.
 
Турецькі Авіалінії пропонують місця за 1 євро
На честь дня "Всіх Закоханих" Турецькі Авіалінії запускають спеціальну акцію, пропонуючи другому пасажиру переліт всього за 1 євро. В рамках кампанії пасажири, що вилітають із Стамбула до Європи, міста Туреччини, Близького Сходу та Північної Африки, заплатять за квиток економ класу в обидва кінці всього 199 євро, а за бізнес клас 499 євро. Для пасажирів, які подорожують разом, друге місце обійдеться всього в 1 євро. Кампанія триватиме з 9-14 лютого 2010 року.

 
Різдво на борту літака Lufthansa

Ви колись відзначали Різдво або Новий рік на борту літака авіакомпанії Lufthansa? А шкода!
Напередодні різдвяних і новорічних свят на борту літака авіакомпанії Lufthansa святковий настрій: новорічні прикраси та приємні подарунки, а також різдвяні страви.
Спеціальний сюрприз Lufthansa приготувала і для самих маленьких мандрівників, які отримають у подарунок іграшкового різдвяного лося. Ця акція діє на всіх маршрутах і у всіх класах.
Також, кожен пасажир аж до 27 грудня отримає шоколадні трюфелі, шоколадні фігурки Санта-Клауса, мільйон імбирних пряників.
 
Додаткові статті:
  • Авіакомпанія МАУ міняє термінал
  • Авіакомпанія Аеросвіт починає здійснювати рейси на новому літаку Ан-148
  • Украинский рынок авиаперевозок стабилизировался
  • Нові рейси Запоріжжя - Київ
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 Наступна > Кінець >>

Всього 10 - 18 з 29

 
АвіаквиткиГотеліТуриКраїниЗалізничні квиткиСтрахуванняОсвітаФорумНаш блогКонтактиНаправления