This version of the page http://baryer.kiev.ua/3sposteriga_ukr.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-08-03. The original page over time could change.
Фізична охорона об'єктів :: Фізична охорона об'єктів
Управление сайтом(CMS): mAdmin от www.Site.net.ua

Фізична охорона об'єктів – комплекс заходів, направлений на захист об'єктів від протиправного проникнення, нападу, попередження потенційних виробничих аварій, пожеж, підтримки соціального порядку на підприємствах. Здійснюється шляхом несення служби інспекторами охорони, згідно табелю поста і спільно (замовник, виконавець) розробленої інструкції по несенню служби. Підбір кадрів, підготовка і контроль за виконанням службових обов'язків – основні принципи роботи для надання якісних послуг охорони.

 
Рекомендуем

 

 

 

 

 

 

Фізична охорона об'єктів

Фізична охорона об'єктів – комплекс заходів, направлений на захист об'єктів від протиправного проникнення, нападу, попередження потенційних виробничих аварій, пожеж, підтримки соціального порядку на підприємствах.

Здійснюється шляхом несення служби інспекторами охорони, згідно табелю поста і спільно (замовник, виконавець) розробленої інструкції по несенню служби.

Підбір кадрів, підготовка і контроль за виконанням службових обов'язків – основні принципи роботи для надання якісних послуг охорони. На підприємстві існує багаторівнева система цілодобового контролю над роботою співробітників охорони:

  • Контроль оперативними черговими (кожну годину доповідь про стан об'єкту);
  • Контроль з боку прямого керівництва (начальник охорони);
  • Контроль підрозділом внутрішньої безпеки;
  • Контроль і підтримка в нестандартних ситуаціях за допомогою груп швидкого реагування;
  • Жетонний контроль;
  • Дистанційний контроль за допомогою відеоспостереження.

Існує система заохочень і покарань за виконання співробітниками охорони своїх службових обов'язків. Залежно від роду виконуваних завдань інспектора охорони екіпіруються певною формою одягу і спецзасобами, (газовий балончик, палиця, ліхтар, каски і т.д.) а в окремих випадках можливо також використання зброї травматичної дії.

ЗРАЗКИ ФОРМИ ОДЯГУ ОХОРОННИКІВ

 

                    

 

                         

охорона, охорона від нападу, фізична охорона, підбір охорони, контроль, несення охорони