This version of the page http://klen.in.ua/uk/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-31. The original page over time could change.
Клен. Сходи під ключ.

Головна

Вас вітає ТОВ «К’Лен»

На сьогодні наше підприємство представляє собою високотехнологічний та багатофункціональний деревообробний комбінат, який може виконати роботи будь-якої складності.

Підприємство охоплює всі цикли виробничого ланцюга: розпил пиломатеріалів, сушіння, первинна механічна обробка деревини, зрощування щита, повторна механічна обробка деревини. Адже екологічно чиста сировина, високотехнологічне сушіння в необхідній кількості – запорука нашої стабільності і ритмічності роботи, а сучасна виробнича база, кваліфікований персонал – гарантія високої якості нашої продукції.

Чому ми

Ми не поділяємо клієнтів на «малих» та «великих». Всі клієнти для нас однаково важливі. В нас на складі можна купити один виріб, а можна замовити єврофуру. В будь-якому випадку, ми гарантуємо високий рівень стандартів обслуговування та індивідуальний підхід до кожного клієнта. В нас є ряд принципів роботи, що є нашими конкурентними перевагами:

- КОНКУРЕНТНІ ЦІНИ. Ми не просто торгуємо – ми прямі виробники. Всю продукцію ми самі розпилюємо, сушимо та постачаємо на наші склади. За рахунок цього досягається оптимальне співвідношення ціни та якості матеріалу на складі. Купуйте по розумним цінам!

- ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДБІР. Нашою звичайною практикою є індивідуальний підбір матеріалів на складах під специфічні вимоги та типорозміри наших клієнтів. Обирайте по розмірах та сортах.

- ШИРОКА СКЛАДСЬКА ПРОГРАМА. Наша складська програма включає великий спектр типорозмірів та порід ( дуб, бук, ясен, під замовлення горіх). Завжди є середньомісячний залишок деталей, що дозволяє гнучко реагувати на термінові заявки наших клієнтів. На нас можна розраховувати!

- ГАРАНТІЇ. Ми завжди гнучко підходимо до рекламацій клієнтів. Ви завжди можете повернути матеріал, який не відповідає Вашим вимогам. Клієнт завжди правий!

- СТАБІЛЬНІСТЬ. На наш склад систематично підвозиться матеріал, що забезпечує нам гнучку логістику поставок. Навіть якщо якої небудь товарної позиції немає в даний момент на складі – строки поставки приємно порадують наших клієнтів. Ми забезпечуємо стабільність поставок.

- ЯКІСТЬ. Професіоналів не може не дратувати велика кількість відходів та низькі коефіцієнти корисного виходу. Наші внутрішні процедури прийомки матеріалів, контролю якості сушки і власні технічні умови дозволяють мінімізувати технологічні втрати при переробці нашої продукції. Тим самим ми забезпечуємо високу і стабільну якість нашої продукції, стандартизованої в відповідності з потребами покупців. Закупки - орієнтовані на кінцевий результат.

- ЗРУЧНІСТЬ. Ми поставляємо нашу продукцію автотранспортом практично в будь-яку точку України. Ваші відстані – наші турботи!

- ЛОЯЛЬНІСТЬ. В нас існує Програма лояльності клієнтів. В рамках цієї програми ми пропонуємо спеціальні ціни при прямих регулярних поставках. Постійна робота з нами вигідна!

- БОНУСИ. У нас діє спеціальна пропозиція для вільних агентів. Будь-яка робота має оплачуватись!