This version of the page http://www.dso.com.ua/index.php?lang_id=2&menu_id=4 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-30. The original page over time could change.
Государственная служба охраны Украины :: Услуги :: Єдина в Україні
Укр Рус

0 800 502 220

0 800 211 000

Все звонки со стационарных телефонов в пределах Украины бесплатные. Линия работает круглосуточно
Єдина в Україні
Єдина в Україні централізована професійна охоронна структура, яка володіє правом на надання замовникам озброєної охорони - Державна служба охорони при МВС України.

При укладанні договору щодо страхування майна від усіх випадків ризику за умов укладання договору на охорону цього майна з Державною службою охорони надається знижка до 90% стосовно страхування від збитків, пов'язаних з пограбуванням, знищенням, пошкодженням застрахованого майна внаслідок крадіжки зі зломом та інших протиправних дій третіх осіб.

У 99 випадках із кожних 100 посягань на майно, що охороняється підрозділами ДСО, злочинці затримаються на місці злочину, а власнику повністю виплачуються компенсації згідно договору. Жодна людина, яка охороняється Державною службою охорони, не постраждала в результаті нападів.

Услуги

» Калькулятор услуг охраны
Новости
28.06.2010

Попередження крадіжки

О 23.50 наряд міліції Жовтневого МВДСО УДСО при ГУМВС України в Запорізькій області отримав повідомлення спецлінією «102» про те, що за адресою у м. Запоріжжі, з кафе «Корчма» скоєно крадіжку майна.

>>>

19.06.2010

Відкрито Конкурс презентацій проектів технічного переоснащення пультів Державної служби охорони при МВС України

Урочисто відкрито Конкурс презентацій проектів технічного переоснащення пультів ДСО при МВС України. Саме кроком до технічного вдосконалення та зниження вартості деяких видів охорони є інноваційне переобладнання пультів централізованого спостереження ДСО >>>