This version of the page http://vn.20minut.ua/culture (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-29. The original page over time could change.
Культура Винницы
Авто
Недвижимость
Строительство
Работа
Гостиницы
Интернет-радио
Мамаклуб
Вход | Зарегистрироваться



Архітектура Вінниці з АРТиновим і без

Порівняти красу нинішньої і дореволюційної Вінниці городяни можуть на виставці, присвяченій першому головному архітектору міста Григорію Артинову. В галереї "Арт-Шик" вас чекають унікальні архівні фотознімки, оригінальні документи і архітектурні діаграми.  (1)


Куклы уходят в отпуск

На прощание актеры в субботу в 11.00 покажут румынскую народную сказку "Храбрая Иляна", а в воскресенье, 25 июля, закроют театральный сезон кукольным эстрадно-цирковым шоу "Бука".

Кращий рок-н-рол - з-під Вінниці

За версією рок-фестивалю "Тарас Бульба-2010", кращий молодий рок-гурт в Україні - "Порцеляна" з Козятина. Троє хлопців і дівчина взяли Гран-прі, за який змагалися 26 гуртів з усієї країни  (3)

Артынов "ожил" в "Интершике"

До восьмого августа на выставке "Винница глазами Артынова, Артынов глазами винничан" горожане могут посмотреть уникальные фото Винницы и архивные документы дореволюционных годов.  (10)

Прогрессивным - стабильный бит и самбука!

В субботу, 24 июля, в ночном клубе "Амагама" вы сможете узнать и испытать на себе силу progressive house - музыки, ставку на которую делают большинство танцевальных проектов популярных европейских исполнителей.  (2)

Сегодня закрывается кинофестиваль в кинотеатре "Родина"

Новый кинофестиваль в кинотеатре "Родина" закроет испанское роуд-муви "Кармо" Мурило Паста. Начало сеанса - сегодня, 22 июля, в 20.00.

Вінничан чекає "Потяг до Яремче" (ВІДЕО)

У компанії популярних українських літераторів, фольк-гуртів та народних гуцульських майстрів вінничани зможуть провести найближчі вихідні. Фестиваль сучасної української культури 23-24 липня триватиме у славнозвісній Яремчі Івано-Франківської області.  (5)

Іспанське Гран-прі для дев'ятирічної художниці

Учениця школи-ліцею №7 Марина Кармаліта привезла у Вінницю головний приз Фестивалю Internacional de Folklore de loret de Mar, що проходив у Іспанії.  (1)

Лента новостей
Архітектору Артинову встановили новий пам’ятник (3)

На вулиці Архітектора Артинова навпроти бібліотеки ім. Тімірязєва замість старого, украденого злодіями пам’ятника видатному вінницькому архітектору встановили новий. Винница, 28/07/2010 11:58

Архітектура Вінниці з АРТиновим і без (1)

Порівняти красу нинішньої і дореволюційної Вінниці городяни можуть на виставці, присвяченій першому головному архітектору міста Григорію Артинову. В галереї "Арт-Шик" вас чекають унікальні архівні фотознімки, оригінальні документи і архітектурні діаграми. Винница, 26/07/2010 19:59

Куклы уходят в отпуск

На прощание актеры в субботу в 11.00 покажут румынскую народную сказку "Храбрая Иляна", а в воскресенье, 25 июля, закроют театральный сезон кукольным эстрадно-цирковым шоу "Бука". Винница, 23/07/2010 18:02

Артынов "ожил" в "Интершике" (10)

До восьмого августа на выставке "Винница глазами Артынова, Артынов глазами винничан" горожане могут посмотреть уникальные фото Винницы и архивные документы дореволюционных годов. Винница, 23/07/2010 16:05

Кращий рок-н-рол - з-під Вінниці (3)

За версією рок-фестивалю "Тарас Бульба-2010", кращий молодий рок-гурт в Україні - "Порцеляна" з Козятина. Троє хлопців і дівчина взяли Гран-прі, за який змагалися 26 гуртів з усієї країни Винница, 22/07/2010 20:01

Прогрессивным - стабильный бит и самбука! (2)

В субботу, 24 июля, в ночном клубе "Амагама" вы сможете узнать и испытать на себе силу progressive house - музыки, ставку на которую делают большинство танцевальных проектов популярных европейских исполнителей. Винница, 22/07/2010 13:10

Лента новостей >>