This version of the page http://www.laocha.com.ua/puer.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-28. The original page over time could change.
Чай пуер в магазині чаю, чайного посуду та аксесуарів "Лао-ча"

Про те, що таке пуер можна прочитати в розділі "про чай" нашого сайту.

Довгий час (до кінця 1990-х років) пуер був майже невідомий за межами Китаю, Тайваню, Гонконгу та кількох інших сусудніх країн. З кінця 1990-х років завдяки, з одного боку, науковим дослідженням, що довели значну користь чаю пуер для здоров'я, а з другого боку - певній лібералізації економіки Китаю, пуер почав здобувати значну популярність у світі.
Однак магія пуеру не лише в його користі, а, насамперед, в його унікальній властивості покращуватися з часом. Пуер дуже схожий на вино чи коньяк, з роками смак його стає м'якшим, збалансованішим та наповнюється новими н'юансами.
Ми пропонуємо пуер, зібраний в знаменитих районах провінції Юньнань та вироблений провідними чайними фабриками Китаю. Завдяки прямим контактам з найбільшими пуерними ринками Китаю в містах Куньмін та Гуанчжоу, а також відомими колекціонерами пуеру на Тайвані, ми можемо запропонувати хороші ціни як на молоді, так і на витримані пуери. Ми гарантуємо Вам високу якість продукції та відсутність підробок, що особливо важливо зараз, коли мода на пуер дала поштовх великий кількості низькоякісних продуктів на ринку.
молодий шен пуер / витриманий шен пуер / шу пуер / дегустаційні набори  
наші партнери: teatips.ru, puer.ru, ча і
Натяжные потолки недорого: натяжные потолки.