This version of the page http://www.dai.vn.ua/coach.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-28. The original page over time could change.
Державна Автомобільна Інспекція Вінницької Області Панове журналісти! У випадку використання матеріалів з офіційного сайту ДАІ Вінницької області посилання на сайт обов'язкове!
Керівництво
 

Начальник Управління Державтоінспекції

полковник міліції Прокопович Геннадій Володимирович
телефони: +38 (0432) 35-53-67, 59-32-16, приймальня 59-32-16
E-mail: root@vin.mia.gov.ua
 

"Фундаментальною основою служби має бути порядність, чесність, людяність і професіоналізм. Тільки тоді і за такої послідовності авторитет і повага до працівника Державтоінспекції будуть непохитними і безперечними. Збереження законодавства по суті знаходиться в одній площині законності дій правоохоронців та співгромадян. Чітке його виконання, профілактична робота і співпраця з людьми здатні змінити і покращити ситуацію на дорогах області."

 
/\/\
 

Заступник начальника Управління Державтоінспекції

майор міліції Коросько Ігор Миколайович
телефон: +38 (0432) 59-34-27
E-mail: root@vin.mia.gov.ua
 

"Людяність, професіоналізм і чисте сумління мають працювати між колегами і бути направленими до людей, за для яких і працюємо. Наша служба – для людей, тож керуватися має Законом і уважним ставленням до громадян незалежно від їх соціального статусу. Прозорість діяльності реєстраційно-екзаменаційних підрозділів ДАІ та відкритий діалог з людьми допоможуть, передусім, співвітчизникам у розв’язанні їх питань та проблем, а службі – здобути непохитний авторитет та повагу."

 
/\/\
 

Заступник начальника Управління Державтоінспекції

полковник міліції Солоненко Павло Дмитрович
телефони: +38 (0432) 32-15-46, 59-32-46
E-mail: root@vin.mia.gov.ua
 

"Відгук людей про службу кожного підрозділу ДАІ, кожного його працівника — одна з головних оцінок всієї діяльності Державтоінспекції. Наближення до проблем людей, їх розуміння, послідовне відстоювання прав людини, надання посильної допомоги всім учасникам дорожнього руху, допоможуть зробити нашу діяльність прозорою і відкритою перед людьми, а головне - необхідною і такою якій довіряють та поважають."

 
/\/\
 

Заступник начальника Управління Державтоінспекції — начальник відділу ДПС

полковник міліції Ольховенко Ігор Андрійович
телефони: +38 (0432) 35-31-06, 59-32-19
E-mail: info@dai.vn.ua
 

"Що може бути ціннішим за життя людини? Уся діяльність Державтоінспекції фундаментально основана на його збереженні. Щодня автоінспектор, ризикуючи власним життям, виконує свій обов'язок — забезпечує безпеку дорожнього руху, залишаючись відкритим перед злочинними проявами. Самопожертва і відвага — це неоціненні критерії, якими пронизані серця співробітників ДАІ."

 
/\/\
 

Заступник начальника Управління Державтоінспекції — начальник відділу організації дорожнього руху

підполковник міліції Карпенко Сергій Миколайович
телефони: (0432) 66-16-94(факс)
e-mail: info@dai.vn.ua

"Робота відділу направлена на забезпечення безпеки дорожнього руху та недопущення надзвичайних пригод під час перевезення небезпечних, великовагових та негабаритних вантажів автомобільним транспортом, створення необхідних дорожніх умов для безперешкодного і безпечного руху транспорту та пішоходів, впровадження сучасних технічних засобів та схем регулювання дорожнього руху, виявлення та облік місць концентрації дорожньо-транспортних пригод, ділянок з несприятливими дорожніми умовами, розробку заходів щодо їх ліквідації."

 
/\/\
 

Відділ по роботі з персоналом та зв’язків з громадськістю

Начальник
підполковник міліції Лисенко Олександр Миколайович
телефон: +38 (0432) 66-15-96(факс)
E-mail: info@dai.vn.ua
 

"Безпосередній контакт з людьми вимагає від кожного співробітника високих моральних і професійних якостей, громадянської свідомості, здатної не тільки прийти на допомогу, а й викликати передусім довіру".

 
/\/\
Служби
 

Сектор моніторингу та юридичного забезпечення

Начальник
підполковник міліції Педченко Володимир Вікторович
телефони: (0432) 59-38-91
e-mail: info@dai.vn.ua

"Аналіз результатів роботи Державтоінспекції, підрозділів дорожньо-патрульної служби по забезпеченню безпеки дорожнього руху, профілактиці та розкриттю злочинів пов'язаних з використанням транспортних засобів, підготовка матеріалів проведення оперативних нарад по визначенню пріоритетних напрямків подальшої діяльності, зниженню рівня дорожньо-транспортних пригод, узагальнення та аналіз стану аварійності в області, підготовка інформаційно-аналітичних матеріалів, бюлетенів з питань дорожньо-транспортного травматизму, облік ДТП з постраждалими, збір та узагальнення інформації про автопригоди її обробка та направлення до НДЦ БДР МВС України, контроль та аналіз ефективності службових відряджень співробітників, їх вплив на кінцеві результати діяльності по забезпеченню безпеки дорожнього руху, розробка перспективних та поточних планів роботи відділу ДАІ, контроль за виконанням запланованих заходів, підготовка проектів доповідних записок, інформацій та інших документів у вищестоящі інстанції, територіальні органи виконавчої влади - ось далеко неповний перелік завдань, що стоять перед штабом Державтоінспекції Вінниччини."

 
/\/\
 

Чергова частина

Начальник
підполковник міліції Швидюк Сергій Павлович
телефони: (0432) 61-17-70(факс), 59-33-33
e-mail: info@dai.vn.ua

"Чергова частина управління Державтоiнспекцiї ГУМВС областi є складовою частиною в системi чергової служби ОВС по оперативному управлiнню пiдлеглими силами i засобами, органiзацiї їх взаємодiї з iншими службами i забезпеченню безперебiйного дорожнього руху.

Основними завданнями чергової частини Державтоінспекції є оперативне керування особовим складом пiдпорядкованих пiдроздiлiв Державтоiнспекцiї з метою забезпечення ефективного нагляду за дорожнiм рухом, лiквiдацiї заторiв у русi, виявлення та припинення порушень правил, норм i стандартiв у сферi забезпечення безпеки дорожнього руху. Крім того, до завдань чергової частини входять прийом та облiк заяв i повiдомлень про ДТП, незаконні заволодіння автомототранспортом, iншi злочини, подii, вiдповiдне реагування на них, а також органiзацiя розшуку по гарячих слiдах i затримання водiїв, що зникли з мiсць пригод, викрадених транспортних засобiв."

 
/\/\
 

Сектор інформаційного забезпечення

Начальник
підполковник міліції Ковель Олександр Дмитрович
телефон(факс): (0432) 67-16-75(факс)
e-mail: root@vin.mia.gov.ua

"Починаючи з 1993 року, в Державтоінспекції Вінницької області розгорнуто активну цілеспрямовану роботу по створенню та впровадженню єдиної автоматизованої інформаційно-пошукової системи, яка була призвана на порядок підвищити інформаційну забезпеченість, а відтак і ефективність діяльності підрозділів ДАІ; зменшити частку ручної праці співробітників; зменшити час та підвищити культуру обслуговування громадян.

Саме з того часу бере відлік існування служба інформаційного забезпечення ДАІ Вінницької області. Зараз під її опікою знаходиться десятки різноманітних автоматизованих інформаційних систем, до двох сотень автоматизованих робочих місць на базі сучасної електронно-обчислювальної техніки, продовжується курс на створення та впровадження інформаційно-пошукових систем сучасного рівня з використанням прогресивного програмного забезпечення."

 
/\/\
 

Відділ організації дорожнього руху

Старший інспектор
капітан міліції Горобець Роман Іванович
телефони: (0432) 59-36-50 (факс)
e-mail: info@dai.vn.ua

"Співробітниками служби контролюється дотримання шляховими, будівельними, комунальними, залізничними та іншими організаціями законів, правил, норм і стандартів, що стосуються безпеки дорожнього руху при проектуванні, будівництві, реконструкції, ремонті, утриманні та облаштуванні автомобільних шляхів, вулиць, залізничних переїздів та інших шляхових споруд."

 
/\/\
 

Відділ автомобільно-технічної інспекції

Начальник
підполковник міліції Веретельник Петро Володимирович
телефони: (0432) 35-10-86, 59-37-08
e-mail: info@dai.vn.ua

"В умовах дедалі зростаючої інтенсивності дорожнього руху особливого значення набувають питання забезпечення його безпеки. У цьому плані технічний стан і обладнання транспортних засобів стають у ряд першочергових завдань автотехнічної інспекції УДАІ ГУМВС України у Вінницькій області.

При проведенні державного технічного огляду в першу чергу вирішуються завдання щодо забезпечення підтримання належного технічного стану і обладнання автотранспортних засобів у відповідності з вимогами державних стандартів стосовно безпеки дорожнього руху і навколишнього природного середовища, а також правил технічної експлуатації, інструкцій підприємства-виготовлювача та іншої нормативно- технічної документації.

Не виявлені вчасно, або не усунені несправності транспортних засобів збільшують ймовірність виникнення дорожньо-транспортної пригоди та важкість її наслідків."

 
/\/\
 

Сектор реєстраційно-екзаменаційної роботи

Начальник
майор міліції Жебель Микола Вадимович
телефон(факс): (0432) 59-32-39, 59-33-64, 35-31-50(факс)
e-mail: info@dai.vn.ua

"З 1974 року в ДАІ Вінницької області плідно функціонує служба організації діяльності реєстраційно-екзаменаційних підрозділів, основними завданнями якої є організація роботи тринадцяти ВРЕР, їх забезпечення бланками спеціальної продукції та номерними знаками, контроль за дотриманням співробітниками законності під час виконання функціональних обов'язків.

Підрозділами ВРЕР проваджується екзаменаційна, реєстраційна, профілактична та розшукова діяльність, під час яких здійснюється:

- прийом та розгляд заяв громадян щодо здійснення реєстрації, перереєстрації, зняття з обліку транспортних засобів;
- ведеться облік транспортних засобів, проводиться розшук викраденого транспорту, виявлення підробних фальсифікованих документів та номерних вузлів і агрегатів;
- перевіряється відповідність транспортних засобів нормам, правилам та стандартам, діючим на території України з метою дотримання останніх вимогам безпеки дорожнього руху;
- перевіряється правильність та достовірність митного оформлення ТЗ;
- здійснюється прийом іспитів по правилам дорожнього руху та практичному водінню транспортними засобами;
- ведеться облік, здійснюється дійовий контроль за діяльністю учбових організацій, які проводять навчання кандидатів у водії, за діяльністю торгівельних організацій, що здійснюють реалізацію транспортних засобів та номерних агрегатів."

 
/\/\
 

Сектор розшуку

Начальник
підполковник міліції Гончарук Віктор Григорович
телефон(факс): (0432) 59-34-30
e-mail: info@dai.vn.ua

"Угони та крадіжки транспортних засобів, на жаль, стали буденністю і закономірністю, щоправда, для недбалих автовласників. Злочинний світ щоразу удосконалюється, змушуючи нас оперативно підвищувати свій рівень роботи. Проте, стовідсотковим гарантом успіху у нашій роботі є взаємодія з громадськістю — свідомими людьми. Їх розуміння, високі моральні якості допомагають повернути людям крадене і затримати злочинця."

 
/\/\
 

Сектор профілактичної роботи

Начальник
підполковник міліції Мотичко Володимир Володимирович
телефони: (0432) 66-15-95, 59-34-33
e-mail: info@dai.vn.ua

"Від завчасності профілактичних заходів залежить збереження життя і здоров'я людей. Тому наш підрозділ є вінцем усієї діяльності ДАІ. Приклад країн Західної Європи показав, що широка профілактична діяльність, яка охоплює всі верстви населення є вагомим фактором впливу на свідомість учасників дорожнього руху, підвищення їх рівня культури на дорозі, особливо, коли процес виховання відбувається з раннього дитинства."

 
/\/\
 

Відділ дорожньо-патрульної служби

Старший інспектор
Майор міліції Чубій Сергій Віталійович
телефони: (0432) 59-39-41
e-mail: info@dai.vn.ua

"Одним із найважливіших напрямків діяльності органів внутрішніх справ є забезпечення безпеки дорожнього руху. Основна роль в цій роботі належить підрозділам дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС України. Підрозділи дорожньо-патрульної служби здійснюють контроль за дорожнім рухом на магістралях державного значення та на під'їздах до державного кордону України; виконують невідкладні дії на місцях дорожньо-транспортних пригод, проводять дізнання по них, надають долікарняну допомогу потерпілим; проводять розшук водіїв, що зникли з місць дорожньо-транспортних пригод та викрадених транспортних засобів; забезпечують безперешкодний проїзд автомобілів спеціального призначення; які відвідують Вінниччину; контролюють виконання встановлених умов проведення робіт, пов'язаних з розриттям проїжджої частини автомобільних доріг, здійснюють невідкладні заходи щодо приведення доріг у відповідний безпечний стан; здійснюють облік виявлених правопорушень, дорожньо-транспортних пригод, аналізують причини та умови що сприяли їх скоєнню, пропагандують Правила дорожнього руху серед водіїв та пішоходів; беруть безпосередню участь у попередження і розкритті злочинів, розшуку злочинців, охороні громадського порядку."

 
/\/\
 

Рота дорожньо-патрульної служби м. Вінниці

Командир роти
підполковник міліції Маліновський Віктор Станіславович
телефони: (0432) 59-32-85
e-mail: info@dai.vn.ua

"Оперативність та мобільність – основні критерії, на яких базується діяльність дорожньо-патрульної служби. Інспектори відділення пройшли спеціальну підготовку і систематично працюють над удосконаленням своїх теоретичних та практичних навиків. Адже їх головне завдання – забезпечення безпеки дорожнього руху, швидке реагування і попередження будь-якої ситуації, що може стати причиною травмування та загибелі громадян"

 
/\/\
 

Сектор адміністративної практики та дізнання

Начальник
підполковник міліції Глухманюк Михайло Іванович
телефони: (0432) 59-39-68
e-mail: info@dai.vn.ua

"Відділення адміністративної практики узагальнює та аналізує службову діяльність Державтоінспекції під час провадження справ про адміністративні правопорушення, про стан та динаміку правопорушень, а також про практику вживання заходів впливу до порушників з конкретними висновками та пропозиціями щодо цілеспрямованості діяльності ДАІ з урахуванням обстановки з аварійністю, що склалася.

Розробляє і вносить необхідні пропозиції, спрямовані на вдосконалення адміністративної практики та посилення її впливу на зміцнення дисципліни серед учасників дорожнього руху."

 
/\/\
 

Автогосподарство

Начальник
підполковник міліції Правдюк Леонід Андрійович
телефони: (0432) 59-38-29
e-mail: info@dai.vn.ua

"Для забезпечення належного стану та утримання автотранспортних засобів Державтоінспекції Вінниччини в 1997 році було створено автотранспортне господарство, яке сьогодні нараховує більше двохсот одиниць транспорту. Тойота, Фольксваген, Шкода, Опель, КІА, Мазда, ВАЗ.... — це лише невеликий перелік тих авто, які гідно служать співробітникам ДАІ. Потужні двигуни, високий рівень безпеки та комфортабельне обладнання дають можливість виконувати службовий обов'язок професійно, оперативно і, як це досить часто буває, цілодобово."

 
/\/\
 

Відділ фінансово-економічного забезпечення

Начальник
Кулагін Дмитро В’ячеславович
телефони: (0432) 59-36-47, (0432) 35-14-39(факс)
e-mail: info@dai.vn.ua

"Відділ фінансово-економічного забезпечення здійснює бухгалтерський облік фінансової, господарської та позабюджетної діяльності Державтоінспекції, а також методичне керування рахунково-бухгалтерським персоналом та матеріально-відповідальними особами."

 
/\/\
 

Канцелярія

Завідуюча
Гоцак Ольга Леонідівна
телефони: (0432) 59-33-46
e-mail: info@dai.vn.ua

"Своєчасний контроль за виконавчою дисципліною сприяє позитивному результату роботи співробітників ДАІ і всієї служби. Спільна старанність і організованість допомагає нам долати усі перешкоди. Розуміння людей і їх проблем додає не тільки авторитету, а й особистого задоволення від роботи."

 
/\/\
НОВИНИ | ІСТОРІЯ | АПАРАТ | ІНФОЦЕНТР | КОНТАКТ
Copyright © 2004 ДАІ Вінницької Області. Сайт розроблено при підтримці служби інформаційного забезпечення тел.: (0432) 67-16-75, e-mail: root@vin.mia.gov.ua
Панове журналісти! У випадку використання матеріалів з офіційного сайту ДАІ Вінницької області посилання на сайт обов'язкове!