This version of the page http://www.ukrgasbank.com/ukr/financials/sponsorship/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-26. The original page over time could change.
Спонсорство при вступі у міжнародні платіжні системи — Укргазбанк

РУС   УКР   ENG

А-А

358 - з мобільного телефону
0 44 494-46-50
0 800 309-00-0

Фінансовим установам


Спонсорство при вступі у міжнародні платіжні системи


АБ «Укргазбанк», являючись принциповим учасником міжнародних платіжних систем MasterCard International і Visa International (далі – МПС), надає «спонсорську» підтримку банків, що вступають до МПС.
 
Кількість українських банків, що зацікавлені у взаємовигідній співпраці у сфері емісії та обслуговування міжнародних платіжних карток, постійно зростає, і в цьому напрямку діяльності політика АБ «Укргазбанк» орієнтована, у першу чергу, на зручну схему співпраці з банками.
 
Асоціативне (афілійоване) членство МПС дозволяє банку випускати широкий ряд власних платіжних карток та здійснювати їхній еквайрінг. Однак для отримання такого виду членства МПС необхідно фінансові гарантії банка-спонсора, який являється принциповим членом платіжної системи.
 
Отримання асоціативного (афілійованого) членства в міжнародних платіжних системах при спонсорстві “Укргазбанку” надасть Вашому банку можливість заощадити грошові кошти на придбанні власного термінального обладнання, а також обслуговувати клієнтів Вашого банку за пільговими тарифами міжбанківської комісії на рівні 0, 375% мін 1 грн. від суми операції, що в три рази нижче від міжбанківських комісій міжнародних платіжних систем.
 
З метою створення більш привабливих умов співробітництва АБ „Укргазбанк” безкоштовно пропонує повний комплекс консультаційних послуг та професійну допомогу при підготовці документів банку на вступ до МПС та подальшу постійну інформаційно-методологічну підтримку.
 
На сьогодні АБ „Укргазбанк”, який виступив фінансовим гарантом 14 українських банків перед МПС. Кількісні показники „внутрішньої мережі” АБ „Укргазбанк” та банків-партнерів, що обслуговують платіжні картки МПС MasterCard International/Visa International, налічують близько 700 банкоматів та 800 банківських POS-терміналів.


Версія для друку




Інтернет-банкінг
Скористайтесь послугами банку on-line

Офіси
Звертайтесь до найближчого до Вас офісу банку!

Банкомати
Мапа, правила користування і можливості мережі банкоматів

FOREX
Операції на міжнародному валютному ринку