This version of the page http://landrover.winnerauto.ua/ua/news/news3304 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-25. The original page over time could change.
В Україні зустрічають Defender Fire та Defender Ice - дві неперевершені моделі Land Rover лімітованої серії / Віннер Автомотів - Land Rover
www.winnerauto.ua
Defender Discovery 4 Freelander 2 Range Rover 2010 Range Rover Sport 2010
Сервіс та послуги Контакти Новини Акції Гарячі пропозиції Замовити тест-драйв


Новини

В Україні зустрічають Defender Fire та Defender Ice - дві неперевершені моделі Land Rover лімітованої серії

В Україну прибули дві неперевершені моделі Land Rover лімітовоної серії – Defender Fire та Defender Ice.

Завоювавши репутацію зразка надійності на самих важкопрохідних трасах та пересіченій місцевост в усьому світі, Defender пропонує нову серію - Fire&Ice, яка поєднує в собі класичну функціональність та новий чудовий дизайн Land Rover.

Моделі цієї лімітовоної серії відзначаються яскравим контрастом двох кольорів. У Defender Fire використовується поєднання розпеченого оранжевого металік Vesuvius для кузова та чорного металік Santorini для даху, капоту, решітки радіатора та колісних арок. В Defender Ice контрастує холодний білий колір Alaska з тим же чорним металік.

Довершеності образу надають такі яскраві деталі, як 5-спицеві легкосплавні диски з напиленням "діамантові крихти", захисні бокові пороги чорного кольору, світлодіодні задні фари з прозорим склом та унікальні передні фари.

У оздобленні салону серії Fire&Ice використані високоякісні матеріали та нестандартні рішення, які гармонійно доповнюють стиль та функціональність зовнішнього вигляду. Обшивка сидінь складається з сірої шкіри Alcantara по центру та чорної шкіри для обрамлення, а подголівник зроблений з тисненням логотипу Land Rover.

Пофарбовані яскравими кольорами елементи салону ще більше оживляють внутрішнє оздоблення. Панель приладів виконана в оранжевому або в білому кольорі, в залежності від кольору кузову. Контрастні шви на кермі, сидіннях, відділі для рукавичок, килимках гармонійно поєднуються з загальним стилем автомобіля.

Створенню неповторної індивідуальності цього автомобіля сприяє і додаткове обладнання – А-подібна рама для захисту бампера, виносний повітрозбірник, алюмінієвий захист крил гумовою захисною обробкою та захисні рифлені накладки, пофарбовані чорною фарбою багажник та спортивні дуги на дах.

Лімітована серія Defender Fire&Ice доступна в кузовах 90 або 110 Station Wagon.

Загалом в усьому світі планується продати 850 автомобілів. Наразі в Україну прибули 2 автомобілі Defender Fire 2,4 Diesel та 1 автомобіль Defender Ice 2,4 Diesel.

Defender 90 Station Wagon 2.4 Diesel вартість 41 100,00 євро.

Робочий об`єм двигуна

2401 см3

Максимальна потужність

122,4 к. с. при 3500 об/хв

Максимальний обертаючий момент

360 Нм при 2000 об/хв

Максимальна швидкість

132 км/год

Витрата пального (міський цикл)

12,5 л/100км

Витрата пального (позаміський цикл)

8,6 л/100км

Defender 110 Station Wagon 2.4 Diesel вартість 45 400,00 євро

Робочий об`єм двигуна

2401 см3

Максимальна потужність

122,4 к. с. при 3500 об/хв

Максимальний обертаючий момент

360 Нм при 2000 об/хв

Максимальна швидкість

132 км/год

Витрата пального (міський цикл)

13,5 л/100км

Витрата пального (позаміський цикл)

9,5 л/100км

повернутись до списку
Запис до
сервiс-центру Замовити
тест-драйв Ціни
Контакти
Як нас знайти
м.Київ
пр-т Московський, 24д