This version of the page http://www.creation.kiev.ua/computermarket/index.htm?folder=7 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-24. The original page over time could change.
Фірма "Творчість" - сучасна комп'ютерна і цифрова техніка

Оформлення замовлень цілодобово без вихідних за допомогою електронної системи замовлень на сайті без будь якої реєстрації. Консультації менеджерів з 10.00 до 18.00 за телефоном (044)234-1204, вихідні - субота та неділя. Заявки на доставку по Києву в поточний день гарантовано виконуються, якщо вони зроблені до 11.30 ранку.
Про присутність товару на складі та можливі додаткові знижки запитуйте менеджерів.
* * *
Тут знаходиться важлива інформація для покупців!
* * *
Особливі пропозиції та інформацію про поточні розпродажи можна знайти   тут
Для перегляду партнерських і гуртових цін, а також "чорного" переліку несумлінних клиєнтів потрібен авторизований вхід.
Замовлення на отримання паролю і логіну для авторизованого входу можна зробити   тут

Creation Co. Фірма "Творчість"






Всі товари
Головна сторінка
Про нас
Сервіс
Прайс-листи
Інформація
Написати листа

Підписатися на прайс-лист



Шановні замовники!
Перед прийняттям рішення про здійснення покупки, щоб уникнути подальших непорозумінь просимо уважно ознайомитися з умовами продажу і гарантійного (сервісного) обслуговування




Вказані в прайс-листах ціни на монітори і ноутбуки не включають до себе послугу попереднього відбору на відсутність "дефектних" пікселів. Ми тільки гарантуємо поставку виробів у відповідності до стандартів виробника.
Політика виробників у відношенні до дефектних пикселів суттєво залежить від моделі виробу і наведена або в керівництвах користувача, або в документах про гарантійне і сервісне обслуговування, з якими можна заздалегідь ознайомитися на офіційних сайтах, в сервісних центрах або за телефонами підтримки відповідного виробника.
Розкриття покупцем заводської упаковки виробу автоматично означає згоду покупця з умовами стандартів виробника.
Всі питання, пов'язані з рішенням про заміну або ремонт виробу є виключною компетенцією уповноваженого сервісного центру відповідного виробника.

Всі інші побажання покупців, що виходять за межі стандартів, мають бути враховані за окрему плату як додаткові послуги за згодою сторін.













Все-Тут
Бізнес каталог України





     Принтери і багатофункціональні пристрої (БФП)
  Багатофункціональні пристрої (БФП) лазерного друку
  Багатофункціональні пристрої (БФП) струминного друку
  Лазерні принтери
  Матричні принтери
  Струминні плотери (широкоформатні принтери)
  Струминні принтери
  Цифрові копіри
 




Авторизований вхід | Оформлення замови | Товари(загальний перелік) | Портативні комп'ютери за назвою виробника | Портативні комп'ютери за розміром екрану | Планшетні та кишенькові комп'ютери, електронні книги, навігатори та комунікатори | Монітори за назвою виробника | Монітори за розміром екрана та цільовим призначенням | Мультимедійні проектори та аксесуари до них | Зовнішні пристрої до ПК і ноутбуків | Комплектуючі компоненти до ПК і ноутбуків | Принтери і багатофункціональні пристрої (БФП) | Мультимедійні плейєри та цифрова відео-фототехніка | Телефони, факси і мобільні телефони | Мережеве, телекомунікаційне обладнання та кабельна продукція

© Творчість, 2001-2009.    Всі зареєстровані товарні знаки та торгівельні марки належать їх розробникам або власникам. На сайті не завжди використовуються знаки ® та ( tm ) заради покращення умов читання тексту.