This version of the page http://www.ukrgasbank.com/ukr/financials/cardscoworking/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-23. The original page over time could change.
Співробітництво з розвитку карткового бізнесу — Укргазбанк

РУС   УКР   ENG

А-А

358 - з мобільного телефону
0 44 494-46-50
0 800 309-00-0

Фінансовим установам


Співробітництво з розвитку карткового бізнесу


АБ «Укргазбанк» являється принциповим, тобто повноправним учасником (Principal member) двох найбільших світових платіжних карткових систем MasterCard Worldwide та Visa International (надалі - МПС) ще з початку 2000 року. За цей немалий період активної та плідної співпраці з міжнародними платіжними системами АБ «Укргазбанк» здобув великий досвід щодо розвитку та впровадження карткових програм і сучасних технологічних рішень. В 2005 році банк пройшов сертифікації по міграції емісії та еквайрінгу на EMV-chip-технології, що зменшило ймовірність шахрайства при використанні міжнародних платіжних карток. А вже в 2007 році отримав ліцензію на проведення операцій з торгового еквайрінгу в МПС Visa Int., що надало певні конкурентні переваги та дозволило реалізувати стратегічні плани щодо розвитку торгового еквайрінгу. Однак одним із пріоритетних напрямків співпраці з МПС завжди була підтримка банків в наданні спонсорської підтримки асоційованим та афілійованим учасникам і представлення їх інтересів в МПС.

Кількість українських банків, що зацікавлені у взаємовигідній співпраці у сфері емісії та обслуговування міжнародних платіжних карток, постійно зростає, і в цьому напрямку діяльності політика АБ «Укргазбанк» орієнтована, в першу чергу, на зручну схему співпраці з банками.

Сьогодні АБ «Укргазбанк» пропонує Вам співпрацю в сфері розвитку карткового бізнесу за наступними напрямками:

Спонсорська підтримка

Співробітництво в сфері торгового еквайрінгу
Співробітництво з видачі готівкових коштів

Додатково:
Перелік банків-партнерів, з якими співпрацює АБ «Укргазбанк»

Проекти об’єднання мереж банкоматів з АКБ«Укрсоцбанк» та ВАТ «Ощадбанк»



Версія для друку




Інтернет-банкінг
Скористайтесь послугами банку on-line

Офіси
Звертайтесь до найближчого до Вас офісу банку!

Банкомати
Мапа, правила користування і можливості мережі банкоматів

FOREX
Операції на міжнародному валютному ринку