This version of the page http://www.minagro.kiev.ua/page/?10186 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-23. The original page over time could change.
Україна й Росія домовилися про спільне святкування Дня Перемоги \ Святкуємо Перемогу разом \ Міністерство аграрної політики України


Урядовий
портал

Українська   
English   
21:07, п'ятниця, 23 липня 2010  
Головна / Святкуємо Перемогу разом / Україна й Росія домовилися про спільне святкування Дня Перемоги

Україна й Росія домовилися про спільне святкування Дня Перемоги

27.04.2010 16:10

Україна й Росія домовилися, що 9 травня 2010 року відбудеться спільне святкування 65-ої річниці Дня Перемоги - про це Президент України Віктор Янукович повідомив на спільній прес-конференції із Президентом Росії Дмитром Медведєвим, що відбулася під час березневої зустрічі на вищому рівні у Москві .

Президент наголосив: "Ми домовилися із Дмитром Анатолійовичем про те, що 65-річчя святкування Великої Перемоги будуть святкуватися як на території України, так і Росії та Білорусі... У нас є спільне розуміння того, що святкування Дня перемоги є одним із тих кроків, які ми повинні зробити узгоджено".

До того ж були погоджені питання щодо спільного вирішення соціальних питань, пов'язаних з ветеранами Великої Вітчизняної війни, та організацію поїзда для ветеранів, щоб доставити їх на свята в Москву.

 

Прес-служба Мінагрополітики,

м.Київ, вул.Хрещатик, 24, 278-83-89, press@minapk.gov.ua

 

Джерело: Українські новини

 

 

 

 
© 1997–2010 Міністерство аграрної політики України 01001, м.Київ, вул. Хрещатик, 24           

Усі права на матеріали, що знаходяться на даному сайті, охороняються відповідно до чинного законодавства України. При будь-якому використанні матеріалів сайта, гіперпосилання на www.minagro.gov.ua обов'язкове