This version of the page http://www.indelika.com/ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-23. The original page over time could change.
Індичка, страви з індички. Птахофабрика – м’ясо птиці оптом та вроздріб.

Укр| Рус

Гурмани стверджують, що м’ясо індички наділене чудовими смаковими якостями - ніжністю, соковитістю, поживністю, містить велику кількість вітамінів і мікроелементів, і одночасно належить до категорії дієтичних продуктів харчування, які корисні людям різного віку.

 

Індичка – просто знахідка для тих, хто дбайливо ставиться до свого здоров’я та слідкує за вагою:  м’ясо індички низькокалорійне (у 100 г вареної індички - 60 ккал) і у ньому майже відсутні жири.

Крім того, воно стимулює роботу серця та судин, підвищує імунітет та не викликає алергічних реакцій!

 

Для українців м’ясо індички – традиційний продукт. Дієтологи стверджують, що адаптація нашого організму до нього вже давно відбулася, на відміну від інших екзотичних продуктів, тому страви з індички мають частіше з’являтися у раціоні українців.

 

Наша компанія, розуміючи значення цього унікального продукту, виробляє для своїх споживачів лише високоякісне м’ясо під ТМ «Інделіка». Асортимент продукції складається з понад 30 найменувань, зокрема, стейків, медальйонів та іншої охолодженої та упакованої у зручну тару продукції.

 

Обираючи продукцію ТМ «Інделіка», споживачі можуть бути впевнені у відмінних смакових якостях продукту, у його свіжості та безпечності, і у вмісті всіх корисних речових, притаманних індичці.

 

Піклуючись про своїх споживачів, у відгодівлі нашої індички ми використовуємо лише якісні корми українського виробництва без генетичних модифікацій та стимуляторів росту. Це, а також професіоналізм наших фахівців, забезпечують високу якість продукції під ТМ «Інделіка».

19 листопада 2009
18 листопада в м. Київ, на п-ті Бажана,14 відкрився перший фірмовий магазин «Інделіка»
21 серпня 2009
Акція «Смачно з ТМ Інделіка»

Медальйони пресовані з грибами
Філе індички смажене
Омлет з індичкою

Медальйони з гомілки індички по-італійськи

Тушка 1-ї категорії

Авторизація