This version of the page http://sna.in.ua/?p=2423 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-22. The original page over time could change.
Соціал-Націоналістична Асамблея » Український Крим у Сибіру
« АТВ і партія “Родіна” про соціал-націоналістів
“І повіє огонь новий З Холодного Яру” »
Український Крим у Сибіру

Нажаль, мало хто знає наскільки багато українців зараз проживає у РФ. Пропонуємо вашій увазі відео одного із російських телеканалів про українців Сибіру. Звісно, “демократичні змі РФ” і тут захотіли провести меншовартісні асоціації по відношенню до українців, але всерівно відео вартує перегляду.


Коментарів: 8 на «Український Крим у Сибіру»
  • Націоналіст пишет:

    )))))Ржу неможу приїхали освоїти незайняті рівнини сибірі, аякже більшовицькі собакі вивезли із рідного дому!

  • RZ пишет:

    В сюжете говорится “сто лет назад”. То есть не позже 1910 года. Националист, понятно благородство ярости и т.д., но тогда большевики ещё никого, никуда не вывозили…

  • Націоналіст пишет:

    Сто років назад це умовно сказано щоб не заморочуватися! Революція була то в 1914р а потім незалежність наша і знову більшовики прийшли от і почалося розкуркулення так зване виселення татар і всіх українців заодно!
    Бо в 1910 Микола 2 вже був а він хоч трохи нормальним царем був і таким лайном не займався!

  • RZ пишет:

    Когда-когда там революция была?)) В каком году татар выселяли?)
    Я понимаю, что история переврана и переписана, но факты и даты надо знать.

  • admin пишет:

    Це українські колонізатори. Ті хто розбудовував Імперію.

  • Націоналіст пишет:

    Ну так вони в відео і кажуть 100років назад заокруглення а людей перевозити ще при Леніні почали просто Сталін це вже робив масово!

  • Сергей пишет:

    в 1914 году началась 1 мировая война, а не революция. это украинские колонизаторы. их очень много в сибири. и немцев, кстати, тоже ))) В Омске, например, очень много народу с украинскими фамилиями, а предки их попали туда в 18-19 веках. В общем история где-то такова

  • Сергій пишет:

    Читаю зараз “Хліб і сіль” Михайла Стельмаха. В цьому романі опис життя українського села накануні революції 1905 року. Українці переселялися до Сибіру томущо вони хотіли мати хоть трішечки своєї землі щоб прогодувати сім”ю. А також до Сибиру відправляли соціалістів які марили щоб звичайний “мужик” зрівнявся з панами.. Що з сибіру візьмеш? сніг? тому землі забирали у засуджених яких відпраляли на покарання в нікому не потрібні засніжені землі.


Ваш коментар

Щелкните чтобы отменить ответ