This version of the page http://sna.in.ua/?p=1114 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-22. The original page over time could change.
Соціал-Націоналістична Асамблея » Туалети вбивають негрів
« Березневий вишкіл у Києві
Соціал-Націоналістичний Синдикат »
Туалети вбивають негрів

В Кенії, у прибережному місті Момбаса, три особи загинули, намагаючись дістати мобільний телефон, який випадково впав у вигрібну яму, глибиною в 13 м. Хазяйка телефона, студентка Кенійського університету (тобто представниця вищих кіл кенійського суспільства, «золота молодь» Кенії) Дора Мвабела, випадково впустила його, намагаючись відповісти на дзвінок, справляючи фізіологічні потреби. Бажаючи отримати назад свій апарат марки Alcatel вартістю 78 доларів, його власниця, пообіцяла заплатити 1000 шиллінгів (близько 13 доларів) тому, хто зуміє дістати його. Абсолютна більшість мешканців 30-мільйонного населення Кенії живуть на суму менше 1 долара на день. Отже, 13 доларів для Кенії – сума більше ніж значна, а для мешканців сусіднього села Кісуму Дого – просто космічна.

Першим намагався дістати мобільника 30-річний Патрік Лухака, який нещодавно одружився і намагався таким чином забезпечити собі і родині кілька років безбідного (за кенійськими мірками) існування. Він розібрав підлогу туалету і намагався спуститися до ями за допомогою драбини. Однак Лухака розібрав підлогу необдумано – він сам впав разом з драбиною до ями. Не дивлячись на крики Лухаки, ніхто не прийшов йому на допомогу і він втопився у екскрементах.

Приятеля Лухаки, Кевіна Вамбуа не налякала пропажа товариша у фекаліях і він також поліз до вигрібної ями за телефоном. Вамбуа посковзнувся, впав прямо до ями, не зумів самостійно вибратися і також загинув.

Третій загиблий, Джон Соло, намагався дістати телефон вже в присутності поліцейських, які приїхали рятувати попередніх загиблих. Але й це не врятувало охочого до грошей африканця. Він надихався випарами від продуктів людської життєдіяльності, знепритомнів і теж впав до ями. З ями з екскрементами його витягнути вдалося. І він відразу ж був відправлений до шпиталю, проте помер по дорозі у візку “швидкої допомоги”.

Як повідомляє Daily Nation, спинити потік мисливців за винагородою в $13 вдалося лише завдяки втручанню поліції. “Якби ми це не припинили у нас могло б бути четверо і більше загиблих”, – заявив начальник місцевої поліції Нєнга.

за матеріалами www.newsru.com


Коментарів: 3 на «Туалети вбивають негрів»
  • Ярослав пишет:

    можливо третій їв фікалії і помер бо від випарів майже не можливо померти!

  • Легіонер пишет:

    розсмішило)))

  • Zeiger пишет:

    мда… і сміх, і гріх)))


Ваш коментар

Щелкните чтобы отменить ответ