This version of the page http://www.ukrgasbank.com/ukr/easy_start/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-21. The original page over time could change.
Легкий старт з Укргазбанком — Укргазбанк

РУС   УКР   ENG

А-А

358 - з мобільного телефону
0 44 494-46-50
0 800 309-00-0


Легкий старт з Укргазбанком


Офіційний регламент акції:

Для юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців «Укргазбанк» пропонує новий пакет послуг «Легкий старт» на умовах акції «Легкий старт з Укргазбанком», яка діє з 1 квітня 2008 р.

Кожен клієнт (юридична особа або фізична особа-підприємець), який відкриває рахунок в АБ «Укргазбанк» в період дії акції, має можливість придбати пакет послуг по спеціальних акційних тарифах згідно з тарифним пакетом «Легкий старт».  

Відкривши рахунок в Укргазбанку, Ви отримуєте оптимальний набір фінансових інструментів для Вашого бізнесу по спеціальних акційних тарифах:  

  • Відкриття поточного та карткового рахунків з оформленням корпоративної платіжної картки за 1 гривню!  

Додатково  Ви отримуєте можливість підключитись до послуг, які дозволять Вам контролювати Ваші рахунки та заощадять Ваш час:  

  • Підключіться до системи  «Клієнт-Банк» за символічну 1 гривню та здійснюйте 100 вихідних платежів в місяць – безкоштовно!  
  • Скористайтеся послугами SMS-report та M-banking та управляйте своїми картковими рахунками цілодобово за допомогою власного мобільного телефону!  

 

Найменування послуги Акційний тариф
Відкриття поточного рахунку в національній валюті 1 грн.
Відкриття карткового рахунку та оформлення корпоративної платіжної карти класу «Дебетна» Входить у вартість відкриття рахунку комісія за зняття готівки  0,5%  
Підключення до системи «Клієнт-Банк» 1 грн.*  
* Підключення в приміщенні Банку


Скористайтеся перевагами корпоративної платіжної карти!  

Корпоративна платіжна картка надасть Вам можливість:    

  • цілодобово одержувати готівку за допомогою банкомату;
  • економити при одержанні готівкових коштів з корпоративної картки (0,5% від суми у банкоматах Банку чи системі Укркарт, у той час як по чековій книжці 0,9%) 
  • скоротити операційні витрати і час на банківське обслуговування запобігти бюрократичних обмежень при одержанні готівки за допомогою чекової книжки (порівняння "якісного підпису", вірне заповнення чеку: крапки, коми, великі літери, символи і т.д.). Вам буде зручно керувати своїми рахунками через системи дистанційного управління! 

Система «Клієнт-банк» – надасть Вам можливість контролювати та керувати своїми рахунками безпосередньо з Вашого офісу.

SMS-Report та М-banking (мобільний банкінг) – система управління платіжною карткою за допомогою власного мобільного телефону, за допомогою якої Ви отримуєте цілодобовий доступ до інформації щодо залишку коштів на Вашому картковому рахунку.


Більш детальну інформацію Ви можете отримати звернувшись до співробітників АБ «Укргазбанк» за телефоном:

 8-800-309-00-00



Версія для друку




Інтернет-банкінг
Скористайтесь послугами банку on-line

Офіси
Звертайтесь до найближчого до Вас офісу банку!

Банкомати
Мапа, правила користування і можливості мережі банкоматів

FOREX
Операції на міжнародному валютному ринку