This version of the page http://euro2012.ukrinform.ua/comments/23327/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-20. The original page over time could change.
Андрій Садовий: «Державне фінансування львівського стадіону мінімізує ризики зриву графіка будівництва»
  • Укрінформ-новини
  • Всеукраїнський прес-центр
  • Ділова Україна
  • Україна-2012
  • Укрінформ-фото
  • Країни світу
  • Новини ПАНІА
Коментарі

Андрій Садовий: «Державне фінансування львівського стадіону мінімізує ризики зриву графіка будівництва»

07.04.2010 15:30:00

Компанія «Альтком», яка нещодавно замінила на місці генпідрядника львівського стадіону підприємство «Азовінтекс», приступила до виконання робіт. Про це сьогодні, після прес-конференції президента УЄФА Мішеля Платіні, заявив міський голова Львова Андрій Садовий – повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

За словами очільника міста Лева, заміна генпідрядника ніяким чином не сповільнює процес будівництва стадіону: «Компанія «Азовінтекс» закінчує ті роботи, за які взялася, а до нових видів робіт приступає «Альтком». Попри те, що візуальних змін на будмайданчику львівського стадіону не помітно, структура керування будівництвом арени стала зовсім іншою: Львівська міська рада повністю передає Дирекцію з будівництва стадіону в управління Міністерства України з питань сім’ї, молоді та спорту». Остання зміна, на переконання пана Садового, дає можливість мати стовідсоткове державне фінансування стадіону та інфраструктури поблизу нього, а це, в свою чергу, мінімізує ризики зриву графіку спорудження арени.

Окрім цього, як зазначив міський голова Львова, основне, що відбулося зі зміною генпідрядника будівництва – підсилення менеджменту: «Новим керівником Дирекції зі спорудження стадіону став Кріс Мартін, який будував донецьку арену, а також має досвід роботи в українських реаліях». Андрій Садовий розповів, що Кріс Мартін запевнив його у спорудженні львівського стадіону відповідно графіків УЄФА.

Наостанок пан Садовий зазначив, що нині на будівельному майданчику стадіону працюють 160 людей і їхня кількість збільшуватиметься щодня. «Закінчена північна та південна трибуни. Роботи вже ведуться на східній і вже скоро розпочинатимуться на західній трибуні. Після цього ми будуватимемо стадіон вгору – тоді ще збільшуватимемо число робітників», - резюмував мер Львова.

Інформаційний центр «Україна-2012» за матеріалами прес-служби Львівської міської ради

Повернутись на попередню сторінку


Чемпіонат світу з футболу: навколофутбольна мозаїка

Збірна Іспанії з футболу в фінальному матчі чемпіонату світу-2010 гратиме у резервній, синій формі, в якій вона перемогла команду Парагваю. Так визначило сліпе жеребкування, яке відправило іспанську збірну в нижню частину турнірної сітки. Тому в фінальному матчі роль господарів номінально виконуватиме збірна Голландії, яка отримала право грати у своїй помаранчевій формі. Однак іспанські гравці вже домовилися: вони надінуть свої традиційні червоні футболки...

Німеччина - Іспанія, огляд Володимира Кулеби

У форматі ЧС команди зустрічалися тричі. Перші дві зустрічі в 1966 і 1982 роках завершилися з однаковим рахунком - 2:1 на користь збірної ФРН. У 1994-му було зафіксовано нічию - 1:1. Найбільш пам'ятний матч відбувся два роки тому, коли у фіналі Євро-2008 збірна Іспанії обіграла команду Німеччини. Той єдиний і вирішальний гол, як всі пам'ятають, забив Фернандо Торрес. Хто стане суперником збірної Голландії у фіналі ЧС-2010 - Німеччина чи Іспанія?

Футуристичне Євро-2012

12 сучасних скульптур висотою 6-12 метрів з’являться у Києві в межах підготовки до Чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Згідно концепції підготовки української столиці до проведення міжнародного турніру, роботи мають бути сучасними, легкими, вписуватись в історично-природний ландшафт древнього міста. Одне слово – місто має збагатитися європейським шармом, і це оновлення має виглядати не згірш Берліна, Парижа, Брюсселю, інших столиць світу.

Чао, Італіє! Чемпіони світу 2006 цього разу навіть без плей-оф

Група F. Словаччина-Італія – 3:2. Голи: Віттек (25’, 73’), Копунек (89’) – ді Натале (81’), Квальярелла (90+2’). Словаччина: Муха, Пекарік, Шкртел, Забавник, Штрба (Копунек, 87’), Віттек (Шестак, 90+2’), Штох, Дюріца, Хамшик, Єндрішек (Петраш, 90+4’), Кука. Головний тренер – Владимир Вайсс. Італія: Маркетті, Крішито (Маджо, 46’), Кьєлліні, Каннаваро, де Россі, Пепе, Гаттузо (Квальярелла, 46’), Якінта, ді Натале, Дзамбротта, Монтоліво (Пірло, 56’).

Донбас Арена стала «Подією року»!

Наприкінці червня відбулася історична подія - вперше в історії стадіонної індустрії були вручені нагороди кращим представникам світового бізнесу. Конкурс Stadium Business Awards увінчався для «Донбас Арени» отриманням нагороди в номінації «Подія року» за церемонію відкриття стадіону в серпні 2009 року. Співзасновник TheStadiumBusiness.com Йан Нутталль (Ian Nuttall) розповів: «У конкурсі брали участь 1000 номінантів, а це означає, що переможці можуть пишатися своїми досягненнями».

Фаворит конкурсу скульптури у Києві до Євро-2012 - позолочені танцюристи у стилі кубізму

До Євро-2012 у центрі Києва може з’явитись унікальна скульптура художниці-футуристки зі світовим ім’ям Олександр Екстер.  Фігури танцюристів, костюми до яких підготувала Екстер, кияни побачили минулого року під час Великого скульптурного салону-2009. Скульптури були виготовлені за ескізами художниці в майстерні французького ливарного дому «Вальзуані». КМДА підтримала пропозицію про включення в конкурсну програму дві роботи іменитої авангардисти.

На львівських об'єктах до Євро-2012 зростають темпи будівельних робіт

На основних об`єктах Львівщини, що споруджуються до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, зросли темпи виконання робіт. Будівельники забезпечені необхідними матеріальними і фінансовими ресурсами. Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Володимир Губицький на зустрічі із керівниками депутатських фракцій міськради. За його словами, до Державної цільової програми підготовки та проведення футбольного свята внесено відповідні зміни.

ЧС-2010: Німеччина, США, Англія та Гана – у плей-офф

Інформаційний центр «Україна-2012» пропонує вашій увазі результати завершального туру (в квартетах С та D) групового етапу Чемпіонату світу з футболу, який проходить в ПАР. За підсумками цих матчів із груп «С» та «D» до наступного раунду змагань вийшли збірні США, Англії, Німеччина та Гани. Матчі плей-офф 1/8 фіналу ЧС-2010 Уругвай – Корея, Аргентина – Мексика, США – Гана та Німеччина – Англія відбудуться 26 і 27 червня. Словенія - Англія - 0:1. Гол: Джермейн Дефо, 23.

Володимир Яцуба оцінив 100 днів Уряду у підготовці до Євро-2012

Міністр України регіонального розвитку та будівництва Володимир Яцуба вважає, що за 100 днів у підготовці інфраструктури до проведення Євро-2012 були зроблені кардинальні зміни. Про це Міністр заявив в ексклюзивному коментарі Інформаційному центру «Україна-2012». «За три місяці були вирішені питання, які мусувались роками. По-перше, це питання фінансування, яке гальмувало будівельні роботи. Тепер фінансування регулярне.

Під Євро-2012 Google відкрив український офіс

Успішна американська інтернет-корпорація Google офіційно на прес-конференції в Києві оголосила про відкриття українського офісу. Його очолить Дмитро Шоломко, який з 2006 року був єдиним представником Google в Україні, і працював на посаді менеджера з розвитку бізнесу в Україні. У списку пріоритетних напрямів для українського офісу новий керівник назвав запуск нових локальних продуктів і просування гео-рішень в переддень Євро-2012.

Суперкубок України: новий трофей, збільшені призові

Презентація нового суперкубка України відбулася сьогодні, 23 червня, в Києві. Однак, самого трофею на презентації не було. Як розповів журналістам генеральний директор Прем’єр-Ліги України Олександр Єфремов, суперкубок вартістю 120 тисяч гривень, просто не встигли виготовити: «Внизу кубка зазначатимуться переможці, а тому ця частина трофею збільшуватиметься щороку». Цього року змінився не лише сам кубок, але і сума призових переможцю – з 75-ти до 100 тисяч доларів США.

Харків з новою цільовою програмою Євро-2012

Харківська міськрада на сьогоднішній сесії затвердила нову цільову програму підготовки Харкова до Євро-2012. За словами директора Департаменту з питань сім’ї, молоді спорту та підготовки до Євро-2012 Віктора Христоєва, ухвала нової редакції цільової програми дозволить в повному обсязі виконати гарантії, підписані керівництвом міста і УЄФА. «У даній програмі передбачається 21 завдання, 355 заходів – на 100 більше, ніж у попередній.

ЧС-2010: Оревуар Франція…

Вчора завершилися матчі першого раунду фінальної частини ЧС-2010 в групах «А» та «В». Збірна Франції, програвши господарям турніру – команді ПАР – 1:2, разом зі своїми кривдниками припили виступи у змаганнях. В іншому матчі цієї групи команда Уругваю переграла Мексику (1:0), й таким чином забезпечила собі перше місце у цьому квартеті. В групі «В» аргентинці взяли верх над греками – 2:0, а збірна Південної Кореї зіграла внічию з Нігерією (2:2). Здобуте очко дозволило південнокорейцям посісти друге місце.

Україна виконає свої зобов'язання перед УЄФА щодо Євро-2012 - Б.Колесніков

Україна виконає всі свої зобов'язання перед УЄФА щодо проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу. На цьому наголосив віце-прем'єр-міністр Борис Колесніков під час прес-конференції, присвяченій результатам 100 днів діяльності уряду, повідомляє прес-служба віце-прем'єра. "Немає сумнівів, що все, що Україна обіцяла УЄФА, - стадіони, злітно-посадкові смуги, пасажирські термінали тощо - буде побудовано", - заявив він.

Перші 100 днів Уряду – назустріч Євро-2012

Сьогодні Уряд звітував за перші 100 днів своєї діяльності. Як годиться центральному органові виконавчої влади мова здебільшого йшла про конкретику чи плани на майбутнє, чільне місце в якому належить Євро-2012. Прем’єр-міністр України Микола Азаров наголосив на тому, що Уряду вдалося досягнути вигідних умов постачання природного газу Російською Федерацією. Завдяки тому, що ціна на газ була знижена на 100 умовних одиниць, виграють всі сфери економіки.

Організатори Євро-2012 їдуть за досвідом У ПАР

23 червня експерти УЄФА разом з представниками українського та польського Місцевих організаційних комітетів Євро-2012 вирушать з робочим візитом до Південно-Африканської республіки, де зараз триває футбольний Чемпіонат світу. Планується, що робоча група відвідає 4 південноафриканські стадіони, де в центрі уваги фахівців буде операційна складова турніру, зокрема організація роботи на стадіоні, логістика, механізми забезпечення безпеки та правопорядку.

ЧС-2010: Чилі покарало кривдників іспанців

З тріумфом Португалії, Чилі та Іспанії пройшов 11-ий день Чемпіонату світу з футболу в ПАР. І  якщо португальцям перемога далася легко – вони розтрощили збірну КНДР – 7:0, то чилійцям обіграти швейцарців вдалося куди важче - єдиний гол у матчу був забитий аж на 75-ій хвилині зустрічі. Що ж до ще одного вчорашнього матчу, то збірна Гондурасу не створила сенсацію в матчі з Іспанією й прогнозовано програла, щоправда з досить помірним для себе рахунком – 0:2.

PGE Арена Ґданськ проведе тендер на визначення титульного орендаря

У середу, 23 червня, розпочнеться тендер на визначення головного орендаря стадіону PGE Арена Ґданськ, який готується прийняти Євро-2012. Предметом лізингу є не тільки приміщення стадіону, а й земля, на якій він розташований, супутня інфраструктура. Влада Ґданська підійшла до конкурсу прагматично: переможцем буде визнано учасника, який запропонує максимальну суму річної орендної плати - мінімальна ж ставка запропонована у 2 мільйони злотих.

Євро-2012 у фокусі польських ЗМІ

Підготовка до Євро-2012 продовжує викликати зацікавлення ЗМІ. Польське агентство преси (РАР) інформує, що до Євро-2012 у Львові буде створено чотири фан-зони, але лише одна з них - на проспекті Свободи у центрі міста - матиме офіційний статус об'єкту УЄФА. За інформацією Директора департаменту з питань Євро- 2012 Львівської міськради Олега Засадного, загалом на міських площах Свободи, Ринок, Івана Франка, на житловому масиві "Сихів" у фан-зонах зможуть розміститися 70 тис. уболівальників.

"Маленький принц" великого футболу. Мішелю Платіні - 55 років

Президенту УЄФА, триразовому володарю "Золотого м'яча", незмінному капітану збірної Франції і одному з кращих її бомбардирів Мішелю Платіні сьогодні виповнюється 55 років. Платіні народився 21 червня 1955 року і пройшов шлях від гравця скромної "Нансі" до футболіста світового класу і видатного футбольного функціонера. Життя виставило йому дві "п'ятірки", і це символічно, адже десятий номер - завжди був його улюбленим.


Коментарі 1 - 20 из 911
Начало | Пред. | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 | След. | Конец
  • новини
  • коментарі
  • відео
  • корисні посилання
  • інтерв'ю
  • аналітичні матеріали
  • фотогалерея
  • головна
  • контакти
  • форум
  • зворотний зв'язок
  • про нас
  • карта сайту
  • опитування



© Укрінформ, 2010
Програмування «Orion-studio»