This version of the page http://www.capital-kiev.com/ua/request.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-20. The original page over time could change.
Залишити заявку -



01032, Киев, ул. Жилянская, 126/23
8 044 366-10-20 (многоканальный)
info@capital-kiev.com
8 044 228-40-68 (отдел продаж)
8 044 228-40-98 (отдел аренды)





Аренда квартиры в Киеве посуточно

Залишити заявку

 

Ваше имя:
E-mail:
Comments:
Новини
05 липня 2010
Схема продажу житла у розстрочку може замінити іпотеку
Продаж квартир у розстрочку строком на 10 років може частково замінити іпотеку і є вигідним для покупця, вважає старший юрист ЮФ „Василь Кисіль і Партнери” Наталія Донецько-Білоус. „Виходячи з нашої практики, можна говорити про те, що багато забудовників перейшли на продаж житла у розстрочку, яка складає навіть до 10 років.
далі...
29 червня 2010
Демонстраційне дешеве житло може з'явитися в районі ВДНХ
Міністерство регіонального розвитку та будівництва України має намір до кінця червня визначити ся із земельною ділянкою, на якій будуть побудовані демонстраційні будинки з використанням нових технологій (дешеве житло). Про це повідомив профільній міністр Володимир Яцуба. "Нам Київська область запропонувала майданчики в Хотянівці та на Червоному хуторі. А днями виникла ще одна цікава позиція - на ВДНХ. Мені, наприклад, ця ідея більш всього подобається", - сказав він.
далі...
14 червня 2010
Прем'єр доручив "Ощадбанку" активно кредитувати будівництво
Прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив "Ощадбанку" забезпечити активне кредитування будівництва в країні. Відкриваючи засідання уряду в минулу середу, прем'єр відзначив, що відродження будівельної галузі є одним з необхідних елементів стабілізації соціально-економічної ситуації в країні.
далі...
31 травня 2010
Жителі Коцюбинського не хочуть жити в Києві
Громада містечка Коцюбинське, що під Києвом, виступила проти його приєднання до столиці. Замість цього жителі Коцюбинського вимагають від влади дати цьому місту-супутнику Києва статус міста обласного підпорядкування.

далі...
25 травня 2010
У столиці пройшов "Марш безквартирної молоді"
Київська молодь намагаеться привернути увагу громадскості та влади до проблеми молодіжного житлового будівництва. Днями студенти, молоді учені, активісти громадських організацій зібралися під стінами Київської міської держадминістрації, де провели акцію під назвою "Марш безквартирної молоді".
далі...
11 травня 2010
Замість паркінгу на Позняках побудують житло
Київска міська рада дозволила комунальному підприємству з будівництва житла "Житлоінвестбуд-УКБ" побудувати житлові будинки на земельній ділянці площею 3.68га в третьому мікрорайоні столичного масиву Позняки. Дана ділянка була відведена цій будівельній компанії рішенням міськради ще в грудні 2007 року в постійне користування під будівництво багатоповерхової автостоянки.

далі...
26 квітня 2010
Головне завдання держави-удешевить вартість "квадрата"
Міністр регіонального розвитку та будівництва України Володимир Яцуба вважає, що при недоліку бюджетних коштів на забезпечення всіх черговиків житлом держава повинна способствувать здешевленню житла, що будується шляхом будівництва за державні кошти інженерних мереж і комунікацій, повідомила прес-служба Мінрегіонбуду.

далі...