This version of the page http://www.uapp.org/education.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-17. The original page over time could change.
Професійна освіта від УАВПП / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП

Професійна освіта від УАВПП

Тренінговий центр УАВПП створений для навчання і підвищення кваліфікації видавців, редакторів, журналістів, спеціалістів з  реклами та маркетингу, комерційних директорів, юристів, дизайнерів, фотографів – усіх, хто професійно займається видавничим бізнесом.

Майстер-класи та тренінги УАВПП проводяться за спеціально розробленими програмами із залученням провідних вітчизняних і зарубіжних фахівців медіа-галузі.

 

Семінари і тренінги УАВПП представляють собою короткострокові програми професійного навчання, що проводяться щомісячно у вигляді двох і більше учбових програм.

 

Підбору тренерів УАВПП приділяє особливу увагу. Ними виступають практики, експерти, консультанти, топ-менеджери крупних корпорацій, відомі в Україні і за кордоном своїми досягненнями в наочних областях, таких як: медіа законодавство, дизайн та верстка, реклама, менеджмент ЗМІ і т.д.

 

У програмах навчання УАВПП реалізовує більшість ідей, порад і задумів, які ми отримали, проаналізувавши інтереси і бажання членів асоціації і фахівців, що займаються видавничою справою вже багато років.

 

При проведенні тренінгів, нами задіяний інтегрований комплекс інструментів, технологій, методик і форматів навчання з яскраво вираженим прикладним, практично орієнтованим навчанням, направленим на рішення практичних задач українського медіа бізнесу.

 

Якщо говорити про найбільш значущі функції і методики проведення учбового процесу в тренінговому центрі УАВПП, виділимо наступні:

 

- анонс кожного тренінгу представлений на сайті окремою сторінкою з докладним описом біографії тренера, програмою курсу, цільовою аудиторією і передбачуваною кількістю учасників. Також на даній сторінці передбачена форма реєстрації і подачі заявки про участь в режимі онлайн.

- при реєстрації, на сайті www.uapp.org  передбачена підписка на розсилку анонсів тренінгів УАВПП

- тренінги проводяться в спеціально обладнана них залах з усім необхідним обладнанням

- кожен курс розробляється нами в співпраці з провідними фахівцями галузі з підборкою  теоретичних і практичних матеріалів для засвоєння, закріплення і систематизації отриманих знань

- кожен навчальний курс припускає отримання учасником аудіо-файлів з текстами учбових матеріалів і лекцій

-  після закінчення курсу кожен учасник тренінгу отримує сертифікат

 

Важливу роль в підборі програм тренінгів грають самі учасники, які за допомогою анкетування, що проводиться нами після тренінгу, підказують нам актуальні теми. Часто ідеї самих учасників лягають в основу майбутніх програм відкритих тренінгів. Дана тенденція дозволяє нам говорити про вже сформовану категорію постійних клієнтів і слухачів наших повчальних програм. Більш того, ми регулярно отримуємо зворотний зв'язок від слухачів з позитивними відгуками про те яку роль отримані знання грають в їх практичній діяльності.

На сайті діє форма онлайн реєстрації на тренінги!

 

З програмами поточних і запланованих тренінгів і семінарів кожен бажаючий може ознайомитися за адресою: www.uapp.org в розділі «Календар тренінгів УАВПП»

 

Контактна особа з питань участі: Дарія Віннікова – координатор проектів УАВПП

Тел.: 8 (044) 425-57-87

E-mail: news@uapp.org