ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ |

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

|

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

|

ГОЛОВДЕРЖСЛУЖБА УКРАЇНИ 

 Пошук
Розширений пошук
Головні події

ДЕКЛАРАЦІЯ ПРО ДЕРЖАВНИЙ СУВЕРЕНІТЕТ УКРАЇНИ:

ІСТОРИЧНЕ ТА ПОЛІТИЧНЕ ЗНАЧЕННЯ

16 липня 1990 року Верховною Радою УРСР 355 голосами із 385 зареєстрованих депутатів ухвалено Декларацію про державний суверенітет України. За роки, що минули від цієї події, сталося багато змін. Тоді незалежність України для багатьох була ще майже нездійсненною мрією. Радянський Союз здавався міцним монолітом. І хоча перші спалахи міжнаціональних конфліктів на його околицях свідчили, що з імперією не все гаразд, ніхто не сподівався, що трохи більше, ніж через рік вона розсиплеться на порох. >>>

Новини
До 20-ої річниці ухвалення Декларації про державний суверенітет України

Щиро вітаємо Вас із 20-річницею ухвалення Декларації про державний суверенітет України.

Ця подія стала визначальним кроком на шляху до відродження Української держави, навічно увійшла в нашу історію, започаткувала нову епоху в житті українського народу.

Україна починається з кожного із нас, і тільки нам під силу збудувати справедливе, самодостатнє, духовно та економічно сильне суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку людини, пануватимуть закон і справедливість.

Вітаючи з Днем ухвалення Декларації про Державний суверенітет України, бажаємо міцного здоров’я, благополуччя, життєвого оптимізму, успіхів і наснаги в усіх справах та віри у гідне майбуття нашої держави.

Зі святом вас! Слава Україні!

Навчання кадрів

Заступник начальника Управління державної служби Головного управління державної служби України в Полтавській області Микола Лахижа прочитав лекцію «Декларація про державний суверенітет України і сучасність» слухачам Полтавського обласного інституту підвищення кваліфікації педагогічних кадрів.

До 20-ої річниці прийняття Декларації про державний суверенітет України

Заступник начальника Управління державної служби Головного управління державної служби України в Полтавській області Микола Лахижа взяв участь у роботі круглого столу, присвяченому 20-й річниці прийняття Декларації про державний суверенітет України.

Участь у ІР відеоконференції

Заступник начальника Управління державної служби Головного управління державної служби України в Полтавській області М. І. Лахижа взяв участь у ІР відеоконференції під головуванням першого заступника Начальника Головного управління державної служби України В. Д. Ткача на тему: “Про підсумки організації підвищення кваліфікації державних службовців в рамках проведення I та II турів щорічного Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець”.

Семінар з питань дотримання антикорупційного законодавства

Заступник начальника Управління державної служби Головного управління державної служби України в Полтавській області Микола Іванович Лахижа   провів семінар для працівників Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Полтавській області на тему «Основні положення антикорупційного законодавства та шляхи запобігання корупційним та неправомірним діянням. Відповідальність за корупційні діяння та інші правопорушення пов’язані з корупцією»

Оголошення
СПІЛЬНА ПРЯМА ТЕЛЕФОННА ЛІНІЯ

За дорученням Головного управляння державної служби України 29 липня 2010 року з 15.00 до 16.00 год. відбудеться спільна пряма телефонна лінія з питань забезпечення дотримання в області антикорупційного законодавства  під назвою «Суспільство проти корупції».

На запитання дадуть відповіді працівники Управління державної служби Головного управління державної служби України в Полтавській області, Управління Служби безпеки України в Полтавській області, Державної податкової адміністрації України в Полтавській області, Управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області, прокуратури Полтавської області та Головного управління юстиції у Полтавській області.

Запитання можна направляти під час проведення спільної прямої телефонної лінії або заздалегідь за телефонами в м. Полтава:

(8-0532)56-53-66 та (8-0532)60-60-74


Державна служба: в запитаннях і відповідях

За дорученням Головного управління державної служби України Управління державної служби Головного управління державної служби України в Полтавській області з липня 2008 року започаткувало проведення постійно діючої прямої телефонної лінії «Державна служба: в запитаннях і відповідях», яка проходить щовівторка з 9.00 до 10.00 год. за участю керівництва Управління.  Чергова постійно діюча пряма телефонна лінія відбудеться 20 липня 2010 року.

 

 Із запитаннями можна звертатися за телефонами:

(8-0532) 56-53-66 та (8-0532) 7-28-67


Територіальні органи Головдержслужби
Звернення громадян

Звіт про діяльність Управління за 2009 рік

Форуми
Взаємодія зі ЗМІ та громадськістю
 
 Опитування

Чи знайомі Ви з новим антикорупційним законодавством?

Відповісти