This version of the page http://dpa.rv.ua/index.php?limitstart=252 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-16. The original page over time could change.
ДПА у Рівненській області | ДПА у Рівненській області
П'ятниця, 16. липня 2010
 
  • English
  • Телефон довіри
  • Сумлінні платники податків
  • ДПА у Рівненській області
Шановні громадяни! У випадках проявів протиправних та корупційних дій з боку працівників податкової служби звертайтеся за телефоном довіри (0362) 22-67-45
Головне меню
Реєстрація



  • Забули свій пароль?
  • Забули своє Ім’я Користувача?
  • Зареєструватися
Новини по даті
< липня 2010 >
П В С Ч П С Н
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Архів новин
  • лютого, 2010
  • січня, 2010
  • грудня, 2009
  • листопада, 2009
  • жовтня, 2009
Пошук на сайті
Статистика відвідувань

Сьогодні:7
Вчора:112
Всього:30944


Надра під охороною
Четвер, 25 березня 2010 09:11

Несанкціоновані розробки корисних копалин продовжують мати місце на Рівненщині. Нещодавно об'єктом уваги співробітників податкової міліції області стали перспективні ділянки щодо можливого розташування родовища бурштину в Сарненському районі.

Детальніше...
 
План роботи Державної податкової адміністрації в області
Четвер, 25 березня 2010 09:09
на 2-й квартал 2010 року
 
Поспішайте відзвітувати перед державою – подайте декларацію
Середа, 24 березня 2010 09:14

Усі ми отримуємо кошти від компаній, фірм, підприємців або державних структур. Всі вони є податковими агентами і саме вони повинні перейматися оподаткуванням зарплати, матеріальної допомоги та будь-яких інших виплат. З людини, яка отримує такі доходи, знімається відповідальність за сплату податків і обов'язок декларування.

Детальніше...
 
І знову про легалізацію заробітної плати
Середа, 24 березня 2010 09:13

Заробітна плата - одна з головних економічних категорій, яка поєднує інтереси працівників, підприємців та держави і безпосередньо впливає на рівень життя населення. Її виплата у „конверті" послаблює соціальний захист працівників, причетних до тіньової економіки, зменшує надходження до бюджетів усіх рівнів та державних соціальних страхових фондів. Кожен громадянин має право на заробітну плату не менше від установленого мінімального розміру.

Детальніше...
 
Прес – конференція з актуальних питань діяльності податківців Березнівщини
Середа, 24 березня 2010 08:35

Начальник Березнівського відділення Костопільської МДПІ В'ячеслав Мотруніч провів прес - конференцію для  представників місцевих засобів масової інформації - газети «Надслучанський  вісник» та районного радіо. Під час прес - конференції висвітлені актуальні питання  діяльності податківців Березнівщини. Начальник відділення інформував журналістів про хід кампанії декларування доходів, підсумки  роботи, основні проблемні  питання,  які  стоять перед податківцями району, та шляхи їх вирішення. Зокрема, В'ячеслав Мотруніч зазначив,  що  з початку року  вже  забезпечено надходження платежів до зведеного бюджету району в сумі понад 6,5 млн.грн., виконання прогнозних показників  надходжень складає 120  відсотків, понад завдання до бюджету надійшло більше 1  млн.грн.

Детальніше...
 
Євроінтеграційні технології у сфері обслуговування платників податків
Середа, 24 березня 2010 08:34

Ефективність податкової системи, її прийнятність для суспільства є одним із ключових чинників економічного розвитку України.

В рамках проекту «Модернізація державної податкової служби України» проводиться реформування податкової системи України в напрямках відчутного послаблення податкового тиску, спрощення процедур податкового адміністрування, а також створення умов для надійного захисту прав платників податків.

Детальніше...
 
Репетитори, музиканти, квартироздавачі, а ви задекларували свої доходи за 2009 рік?
Середа, 24 березня 2010 08:33

Цьогорічна кампанія декларування доходів громадян у розпалі. Костопільська МДПІ нагадує, що декларацію мають подати ті громадяни, які у минулому році отримували іноземні доходи, спадщину, подарунки від фізичних осіб, доходи від здачі в оренду майна, від продажу корпоративних прав, зокрема, цінних паперів, доходи від фізичних осіб, які не мають статусу податкових агентів, а також інші доходи, з яких при їх одержанні не було сплачено податок.

 

Детальніше...
 
Про декларування – учасникам виставкових заходів та торгових ярмарків
Вівторок, 23 березня 2010 12:30

Проінформований, а отже озброєний. Особливо в наш час, а ще й під час кампанії декларування доходів.

У м. Рівному, в  палаці культури «Хімік», традиційно, щомісяця проводяться виставкові заходи та торгові ярмарки,  які організовує Торгово-промислова палата. У них беруть участь як підприємці нашого міста, так і представники виробників з інших міст України. Виставки - ярмарки в нашому місті є дуже популярними і їх відвідує велика кількість громадян-жителів міста та області. Саме тут вони мають змогу придбати продукти харчування, одяг та взуття за цінами виробника. На виставках любителі садоводи і городники продають саджанці дерев та кущів, продукти бджільництва, насіння квітів та овочів. Тут можна отримати і консультацію, як доглядати за городом та квітником, працювати в саду чи на дачі.

Детальніше...
 
Електронна звітність – ваш правильний вибір
Вівторок, 23 березня 2010 09:22

Переваги електронної форми звітності безсумнівні, це: можливість подання звітів засобами Інтернет цілодобово безпосередньо з робочого місця, технічна та інформаційна підтримка, економія робочого часу, конфіденційність, гарантія захисту звітності від несанкціонованого доступу, сумісність з усіма бухгалтерськими програмами, необов'язковість подання звітів на папері, гарантія оперативної доставки звіту до податкової інспекції.

Детальніше...
 
Лісоматеріали з ознаками безгосподарного майна вилучені
Вівторок, 23 березня 2010 09:22

Співробітниками відділу податкової міліції Сарненської МДПІ, спільно з працівниками лісової охорони, на території Рокитнівського району, неподалік від прикордонної смуги Державного кордону України, виявлено лісоматеріали з ознаками безгосподарного майна, а саме:  ліс кругляк породи сосна різного діаметру - 8,2 м. куб., дошки необрізні соснові (50 мм) - 22,91 м. куб., напівбрус сосновий - 6,75 м. куб.

 

Детальніше...
 
Декларуємо доходи від отриманої спадщини
Вівторок, 23 березня 2010 09:21

За результатами декларувальної кампанії минулого року громадянами, які отримали спадщину, було подано 539 декларацій, сума задекларованого доходу становила  9407,9 тис.грн. В поточному році станом на 12.03.2010р. вже задекларували такі доходи  124 мешканці міста.

Громадяни, які отримували спадщину, повинні пам'ятати, що при одержанні об'єктів спадщини (рухомого, нерухомого майна, комерційної власності) спадкоємцями, які є членами сім'ї спадкодавця другого ступеня споріднення, вартість об'єктів успадкованого майна оподатковується податком з доходів за ставкою 5%.

Детальніше...
 
Телефонна «гаряча лінія» з питань декларування доходів
Понеділок, 22 березня 2010 09:19

Днями  провела  сеанс телефонної «гарячої лінії»  з питань декларування доходів громадян  начальник управління оподаткування фізичних осіб ДПІ у Рівненському районі  Надія Мельник.  Запитання, з якими зверталися платники, пропонуємо Вашій увазі.

- Чи зобов'язаний громадянин, який отримав доходи в 2009 році від продажу успадкованих або подарованих йому акцій, подати річну декларацію?

Детальніше...
 
У Рівному експонуватимуть виставку про НАТО
Понеділок, 22 березня 2010 09:18

З 22 березня по 5 квітня 2010 року в приміщенні Рівненського обласного краєзнавчого музею експонуватиметься документальна фотовиставка Берлінського муру «НАТО: місія заради свободи та демократії».

Як повідомили організатори, упродовж двох тижнів жителі та гості Рівного матимуть можливість зазирнути в історію становлення та розвитку Північноатлантичного Альянсу, ознайомитись із діяльністю його структур. 32 стенди вміщують світлини та розповіді про підписання Північноатлантичного договору 4 квітня 1949 року у Вашингтоні, про першу хвилю його розширення, про держав-членів НАТО. Також виставка містить інформацію про будівництво та падіння «Берлінського муру», «Карибську кризу» 1962 року, місію НАТО в Боснії та Герцеговині в 1992-1995 роках, співпрацю з Україною та багато інших подій.

 
Обставини оборудки вивчають слідчі
Понеділок, 22 березня 2010 08:20

Остап Бендер, як відомо, знав чотириста «відносно чесних способів відбирання грошей». Для реалізації одного з них йому навіть довелося зареєструвати підставну контору з назвою «Роги і копита».

До візиту податкової міліції, службові особи підприємства, в одному з північних районів Рівненщини, вважали, що винайшли 401-й спосіб відмивання грошей. І хоч фіктивну фірму не реєстрували, без великої рогатої худоби тут також не обійшлося.

Детальніше...
 
Запитували - відповідаємо
Понеділок, 22 березня 2010 08:19

Чи має право на податковий кредит особа, яка відмовилася від індивідуального ідентифікаційного номера?

Законом встановлено певні обмеження права на нарахування податкового кредиту. Так згідно з пп. 5.4.1 п.5.4 ст.5 Закону № 889 податковий кредит може бути нарахований виключно резидентом, який має індивідуальний податковий номер.

Особи, які офіційно відмовилися від ідентифікаційного номера, мають право здійснювати будь-які платежі без цього номера, але не мають законодавчих підстав для нарахування податкового кредиту.

 
Майстер спорту міжнародного класу з фрістайлу Ольга Полюк: «Декларуючи доходи, ми дбаємо про розвиток свого краю»
П'ятниця, 19 березня 2010 08:57

Гостею податківців ДПІ у м. Рівне цього тижня була призерка Чемпіонату світу серед юніорів, фіналістка Кубку світу, учасниця Олімпійських ігор у Ванкувері, переможниця Чемпіонату України, майстер спорту міжнародного класу з фрістайлу Ольга Юріївна Полюк.

Спілкування з нею в колі фахівців податкової служби щодо декларування доходів видалося вельми приємним, оскільки співрозмовниця ділилась своїм баченням сплати податків громадянами тих країн, в яких їй довелося виступати на змаганнях різного плану.

Знана спортсменка зауважила, що громадяни інших країн свідомо сплачують податки зі своїх отриманих доходів. Вони розуміють, що сплачені податки - це додаткові кошти на розвиток соціальної сфери, зокрема і спорту.

Детальніше...
 
Гральний бізнес поза законом
П'ятниця, 19 березня 2010 08:56

Співробітниками податкової міліції Рівненської області припинено незаконну діяльність Інтернет-клубу по вул. С.Бандери у м. Рівне.

Оскільки адміністратор клубу, 30-річний мешканець обласного центру,  не зміг надати перевіряючим необхідні дозвільні документи, комп'ютерне обладнання (14 системних блоків) вилучене.

Детальніше...
 
Запаси на кордоні
П'ятниця, 19 березня 2010 08:55

160 кілограмів м'ясних виробів виявили співробітники податкової міліції Рівненської області в ході проведення спільних з прикордонниками заходів у лісосмузі поблизу с. Вичівка Зарічненського району.

М'ясні копчені вироби, фасовані у вакуумній упаковці без маркування державною мовою, з відтисками елементів латинських букв, знаходилися у шести поліпропіленових мішках неподалік від інформаційно-прикордонного знаку Державного кордону України.

Детальніше...
 
Обговорюємо проекти регуляторних актів
Четвер, 18 березня 2010 08:55

Державна податкова інспекція у м. Рівне запрошує суб'єктів господарювання та громадян взяти участь в обговоренні  проектів регуляторних актів, які безпосередньо впливають на підприємницьке середовище, що розміщені на веб-сайті Державної податкової адміністрації України (www.sta.gov.ua) в підрозділі "Проекти нормативно-правових актів" у розділі "Регуляторна політика", а саме:

- проекту наказу ДПА України „Про затвердження Змін до Порядку складання форми податкової декларації про збір за користування радіочастотним ресурсом України".

Детальніше...
 
Триває кампанія декларування доходів
Четвер, 18 березня 2010 08:54

Загальновідомо, що багато мешканців м.Рівне здають своє житло в оренду. Та, на жаль, у багатьох власників квартир з'являється неабияка спокуса такі доходи приховати від податкової.

Нагадуємо, що до 1 квітня 2010 року триває кампанія декларування доходів громадян, під час якої всі громадяни, які здавали житло в оренду, зобов'язані за місцем своєї реєстрації (прописки) подати декларацію про майновий стан і доходи, отримані у 2009 році, та розрахуватись з бюджетом.

Детальніше...
 
На сторожі закону
Четвер, 18 березня 2010 08:53

Податкова міліція - це невід'ємна структура податкової служби, яка замикає процес роботи з недобросовісними платниками податків та забезпечує дотримання законності при сплаті податків.

Одним із завдань цього підрозділу є спрямування ресурсу тіньової економіки на наповнення бюджету шляхом високопрофесійних дій працівників податкової міліції.

Детальніше...
 
Більше статтей...
  • Оцінка громадянами діяльності органів державної податкової служби Рівненщини
  • До уваги відвідувачів веб-сайту.
  • Своєчасно задекларовані доходи – це гарантія стабільності та благополуччя держави
  • Застосування штрафних санкцій за несвоєчасне подання декларацій
  • Пропонуються для реалізації на аукціоні активи підприємств – боржників.
« ПочатокПопередня11121314151617181920НаступнаКінець »

Page 13 of 23
Інформ ДПА




Банери






Опитування
Якщо Ви звертались з письмовими зверненнями до органів державної податкової служби, то Ви: