This version of the page http://dpa.rv.ua/index.php?limitstart=147 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-16. The original page over time could change.
ДПА у Рівненській області | ДПА у Рівненській області
П'ятниця, 16. липня 2010
 
  • English
  • Телефон довіри
  • Сумлінні платники податків
  • ДПА у Рівненській області
Шановні громадяни! У випадках проявів протиправних та корупційних дій з боку працівників податкової служби звертайтеся за телефоном довіри (0362) 22-67-45
Головне меню
Реєстрація



  • Забули свій пароль?
  • Забули своє Ім’я Користувача?
  • Зареєструватися
Новини по даті
< липня 2010 >
П В С Ч П С Н
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Архів новин
  • лютого, 2010
  • січня, 2010
  • грудня, 2009
  • листопада, 2009
  • жовтня, 2009
Пошук на сайті
Статистика відвідувань

Сьогодні:16
Вчора:112
Всього:30953


У конкурсу «Податки очима дітей» з’являються постійні учасники
Четвер, 13 травня 2010 09:41

Днями в Дубровицькій МДПІ було підведено підсумки конкурсу дитячої творчості  «Податки очима дітей - 2010».

На розгляд журі з навчальних закладів району надійшло  103 роботи. З виконаних робіт видно, що діти розуміють суть, роль та призначення податків у нашій державі.

Детальніше...
 
Відбулась web-конференція
Четвер, 13 травня 2010 09:41

У вівторок, 11 травня 2010 року, на сайті www.ogo.ua відбулася web-конференція "гаряча лінія" з заступником начальника ДПІ у м.Рівне Віталієм Чуєм з питань податкового супроводження великих платників податків, стратегічного курс  на євроатлантичну інтеграцію та прийняття Податкового кодексу. Також розглядались питання щодо подання звітності в електронному вигляді, протидії мінімізації доходів та легалізації заробітної плати найманих працівників.  Проведення такого  заходу дало змогу не  лише дозвонювачам  отримати  відповіді  на питання, що їх цікавлять, а й ознайомити більш ширше коло платників податків з діючою системою оподаткування та змінами в податковому законодавстві у режимі он-лайн.

 
До уваги відвідувачів веб-сайту.
Четвер, 13 травня 2010 09:37
Поновлено  матеріали в рубриці «ДПІ у м. Рівне інформує»
 
До уваги платників податків!!!
Середа, 12 травня 2010 19:35

Шановні платники податків! Інформуємо Вас, що з 21 квітня 2010 року тимчасово призупинено режим надсилання до ДПА України через оператора електронної звітності податкової звітності, яка сформована із застосуванням web-технологій в режимі он-лайн і підписана ЕЦП Державного центру зайнятості України у зв'язку із доопрацюванням та оновленням програмного забезпечення оператора електронної звітності.

Про відновлення роботи Вас буде додатково проінформовано.

 

 
Попри кризу Україна лишається привабливою країною для інвесторів
Середа, 12 травня 2010 09:13

Свідченням цього є нещодавня презентація Національною федерацією мотоспорту України та клубу "Степрейсінг Тім" будівництва найсучаснішої на пострадянському просторі траси для Моtо GР. Тим паче, що проект автомототреку, який відповідає світовим стандартам буде реалізовано на території Криму. Ця траса має бути готовою в 2011 році. Оскільки, організатори планують провести на ній один з етапів мотоаналог  "Формула - 1" - Моtо GР.

Варто зазначити, що український етап має офіційну назву - Сrimea Crand Prix. Важливим чинником успіху цього проекту є те, що проектувальником траси став кращий в цій галузі фахівець - німець Герман Тільке. Безперечно престижним для України є те, що будуть змагатися такі „зірки" мотоспорту, як Валентин Россі, Кейсі Стоупер, Дані Педресен та інші. Але вкрай важливим є, що спортсмен Володимир Іванов (доречі про це повідомлено на презентації) виступатиме у команді за ліцензією Національної федерації мотоциклетного спорту України.

Таким чином, ми, як держава зробимо значний  поступ до визнання у світі спорту загалом та мотоспорту, зокрема. Бо в цьому півріччі планується відкриття картингової траси з боксами, після чого розпочнуть асфальтувати основний трек і будувати допоміжні об'єкти - бокси, тюнінг-центр, трибуни на 45 тисяч місць разом з готелем, рестораном, медіа-центром, парковою, тощо.

Це будівництво в Криму є також важливою складовою налагодження взаємовигідних україно-російських відносин. Оскільки, саме  російський бізнесмен Анатолій Кучмін виступає інвестором, який бачить в Україні надійного партнера.

Отже, привабливість Моtо GР для України очевидна. Адже, ми матимемо можливість вести трансляцію цього захоплюючого змагання з Криму у понад 200 країнах світу. Відтак, про Україну та її можливості дізнаються з прямого ефіру понад 10 мільйонів глядачів на всіх континентах світу. Бо нарешті Україна маючи трасу Moto GP такого рівня  конкуруватиме з Le Mans, Donigton, Mugello, Laguna Seca, Valencia та інші. Це суттєво сприятиме розвитку мотоспорту в Україні загалом і зокрема, розвитку інфраструктури АР Крим.

Нам залишається чекати захоплюючого видовища Moto GP де виступатиме український гонщик Володимир Іванов, який сьогодні виступає за відому команду Team Cresini.Сподіваємося, що він після успішного дебюту в Катарі буде серед лідерів в змаганнях найвищого рівня в Україні.

Національна федерація мотоспорту України

 
Збільшення надходжень до місцевого бюджету – зростання добробуту громади
Середа, 12 травня 2010 09:13

Основним завданням податкової служби є забезпечення добровільної сплати платниками податків правильно і своєчасно нарахованих податкових зобов'язань, налагодження партнерських відносин. Збільшення надходжень до місцевого бюджету дає можливість територіальним громадам краще вирішувати свої соціально-економічні проблеми.

Детальніше...
 
Легалізація заробітної плати – на контролі
Вівторок, 11 травня 2010 09:12

Тема виплати заробітної плати в «конвертах» набуває все більшої гостроти. в умовах фінансової нестабільності.

Низька податкова дисципліна негативно впливає на розвиток соціальної сфери - ускладнюється фінансування освіти, охорони здоров'я, програм щодо підтримки малозабезпечених верств населення. Окремою темою є проблема, що є наслідком виплати зарплати у конвертах. Роботодавці. спокушають найманих робітників можливістю приховати зарплату від оподаткування, замовчуючи про наслідки. І не тільки про відповідальність за порушення податкового законодавства.

Детальніше...
 
День Європи
Вівторок, 11 травня 2010 09:11

День Європи - це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах.

Рішення щодо відзначення в травні Дня Європи в Європейському Союзі було прийнято у 1985 році на Самміті Ради ЄС у Мілані. До 1997 року це свято мало переважно культурно-мистецьку спрямованість та носило обмежений характер.

Детальніше...
 
Шановні краяни, шановні ветерани Великої Вітчизняної війни!
П'ятниця, 07 травня 2010 08:39

Прийміть найщиріші вітання зі святом - Днем Перемоги.

9 травня 1945 року увійшло в біографію людства як День Перемоги над найжорстокішим агресором  ХХ століття. Цей День називають святом зі сльозами на очах. Адже перемогу у Великій Вітчизняній війні наш народ виборов у неймовірно тяжкій боротьбі, ціною  життя мільйонів людей. У цей славний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни - ветеранам-фронтовикам, партизанам, учасникам визвольних рухів. Ми висловлюємо щиру вдячність тим, хто самовідданою працею в тилу наближав розгром ворога.

Серед ветеранів державної податкової служби області є багато таких, хто своєю ратною працею наближав День Перемоги та піднімав країну з руїн у повоєнні роки. Їм, усім ветеранам минулої війни, наша щира вдячність і шана.  Здоров'я і щастя Вам, достатку і благополуччя, впевненості у завтрашньому дні, у щасливому майбутньому України.

Зі святом Перемоги, шановні ветерани Великої Вітчизняної війни, шановні краяни!

З повагою,

Віктор Башук,
голова  ДПА в   Рівненській  області

Тетяна Подсада,
голова обласної Ради профспілки працівників ДПС

 
Участь глави українського зовнішньополітичного відомства в робочому засіданні у форматі Веймарський трикутник
П'ятниця, 07 травня 2010 08:38

27 квітня п.р. в м. Бонн відбулося  засідання, на якому були  обговорені всі актуальні напрями співробітництва між Україною та Європейським Союзом: від реалізації програми "Східне партнерство" до конкретних строків запуску безвізового діалогу та створення зони вільної торгівлі між нашою державою та ЄС.

Детальніше...
 
До уваги відвідувачів веб-сайту.
П'ятниця, 07 травня 2010 08:37

Поновлено  матеріали в рубриці «ДПІ у м. Рівне інформує»

 
У конкурсу «Податки очима дітей» з’являються постійні учасники
П'ятниця, 07 травня 2010 08:36

Днями в Дубровицькій міжрайонній ДПІ було проведено конкурс дитячої творчості  «Податки очима дітей».

На розгляд журі з навчальних закладів Дубровицького району на конкурс « Податки очима дітей»   надійшло  103 роботи. З виконаних робіт видно, що діти розуміють суть, роль та призначення податків у нашій державі. За підсумками роботи журі визначено наступних  переможців конкурсу. В категорії  художніх творів ними стали Павло Дубатовка з Висоцької ЗОШ І-ІІІ ст. і Антоніна Войнович з Дубровицького ліцею.

Детальніше...
 
Вручили Дипломи та подарунки переможцям
Четвер, 06 травня 2010 18:35

Щорічне проведення Острозьким відділенням Здолбунівської ОДПІ першого етапу Всеукраїнського конкурсу "Податки очима дітей" забезпечує формування високої податкової культури у майбутніх платників податків, сприяє вивченню та розумінню підростаючим поколінням ролі, значення та місця податків у житті держави та суспільства, формує у дітей  творчі здібності у прозі, поезії, а також у галузі образотворчого та прикладного мистецтва.

Детальніше...
 
Зацікавлене обговорення нових законопроектів під час «круглого столу»
Четвер, 06 травня 2010 08:40

В роботі  «круглого столу», проведеного днями в приміщенні Корецького відділення Гощанської МДПІ взяли участь представники громадської організації спілки підприємців району, підприємств споживчої кооперації, місцевих засобів масової інформації. Начальник Корецького відділення Ірина Степанівна Крупич розповіла про здобутки податкової служби в І кварталі 2010 року, існуючі проблеми в діяльності податкової служби та шляхи їх вирішення.

Детальніше...
 
Торгові патенти: основні моменти
Четвер, 06 травня 2010 08:40

Торговий патент видається за плату суб'єктам підприємницької діяльності державними податковими органами за місцезнаходженням цих суб'єктів або місцезнаходженням їх структурних (відокремлених) підрозділів, суб'єктам підприємницької діяльності, що провадять торговельну діяльність або надають побутові послуги (крім пересувної торговельної мережі),- за місцезнаходженням пункту продажу товарів або пункту з надання побутових послуг, а суб'єктам підприємницької діяльності, що здійснюють торгівлю через пересувну торговельну мережу,- за місцем реєстрації цих суб'єктів.

Детальніше...
 
Заохочувальні призи вручені усім учасникам конкурсу
Середа, 05 травня 2010 08:39

Враховуючи позитивний вплив проведених у попередніх роках конкурсів на податкову тематику  та з метою формування  високої податкової культури населення, покращення позитивного іміджу податкової служби, утвердження ідеології добровільної сплати податків 29 квітня в  Березнівському  відділенні  Костопільської міжрайонної  державної податкової інспекції  підведено підсумки  конкурсу   дитячого малюнку «Податки очима дітей - 2010» і   визначено переможців.

Детальніше...
 
Увага «великим» платникам податків
Середа, 05 травня 2010 08:38

Неабияку роль у формуванні дохідної частини бюджетів усіх рівнів відіграють підприємства-платники податків, яких віднесено до категорії "великих". Налагодження партнерських відносин з такими підприємствами є найважливішим стратегічним напрямком роботи спеціалістів податкового відомства.

Детальніше...
 
У Білокриницькій сільській раді відбувся виїзний прийом громадян
Середа, 05 травня 2010 08:37

Враховуючи те, що одним із головних пріоритетів сьогодні є захист законних прав і свобод громадян, і при цьому кожному гарантовано участь у масово-політичному житті держави, робота зі зверненнями вимагає якісно нових підходів. Згідно зі ст. 40 Конституції України, кожний громадянин має право звернутися особисто або письмово до органів державної влади, органів місцевого самоврядування, до посадових та службових осіб, які зобов'язані розглянути звернення у встановлені законодавством терміни та надати відповідь.

Детальніше...
 
Обговорюємо проекти регуляторних актів
П'ятниця, 30 квітня 2010 09:45

Державна податкова інспекція у м. Рівне запрошує суб'єктів господарювання та громадян взяти участь в обговоренні  проектів регуляторних актів, які безпосередньо впливають на підприємницьке середовище, що розміщені на веб-сайті Державної податкової адміністрації України (www.sta.gov.ua) в підрозділі "Проекти нормативно-правових актів" у розділу "Регуляторна політика", а саме:

Детальніше...
 
Операція «Бюджет» триває
П'ятниця, 30 квітня 2010 08:48

В рамках операції «Бюджет» працівниками головного відділу податкової міліції ДПІ у м. Рівне спільно з працівниками обласного апарату УПМ вилучено товарно-матеріальних цінностей на загальну суму 4598,4 тис. грн., з яких сільськогосподарської техніки на суму 2 млн. грн., алкогольних напоїв в кількості 292 дали на суму 116,6 тис. грн., спирту в кількості 10 дал на суму 2,3 тис. грн. та автомобіль на суму 35,0 тис. грн.

Детальніше...
 
Відбулася web-конференція
П'ятниця, 30 квітня 2010 08:47

Днями на сайті www.gazeta.rv.ua відбулася web-конференція "гаряча лінія" з заступником начальника ДПІ у м. Рівне Богданом Бартманським з питань подання звітності в електронному вигляді, протидії мінімізації доходів та погашенні прострочених податкових зобов'язань, а також інших питань, що стосуються оподаткування.  Проведення такого  заходу дало змогу дозвонювачам не  лише отримати оперативні  відповіді  на питання, що їх цікавили, а й ознайомити більш широке коло платників податків з діючою системою оподаткування та змінами в податковому законодавстві у режимі он-лайн.

 
Більше статтей...
  • «Податки очима дітей -2010»
  • Зарплату - працюючим, а податки – у бюджет
  • До уваги відвідувачів веб-сайту.
  • Актуальні питання сьогодення розглянуто на засіданні Громадської ради
  • Прес-конференція для ЗМІ Здолбунівського району
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Page 8 of 23
Інформ ДПА




Банери






Опитування
Якщо Ви звертались з письмовими зверненнями до органів державної податкової служби, то Ви: