This version of the page http://www.uba.ua/ukr/committee007/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-15. The original page over time could change.
Асоціація правників України
  • ENG
    УКР
    РУС
Версія для друку

Комітет міжнародного права

Шановні колеги!

Глосатори вперше вказали на можливість застосування суддею не свого національного чи місцевого права, а права іноземного. Відбулося це багато століть тому. Світ сьогодення – це безперервний і дедалі зростаючий потік політико-правових подій, соціальних змін та економічних зрушень та потрясінь, що відбуваються на наших очах та не без нашої участі.

Саме тому одним з наших головних завдань вбачається обізнаність у міжнародно-правових питаннях, подіях, фактах, а одним з важливих обов’язків, своєрідна та дуже важлива роль «глосатора» на українському правовому просторі задля створення сприятливих умов для життєдіяльності України на міжнародній арені.

Прагнення та активна участь юридичної громади в діяльності Асоціації правників України, та зокрема, в діяльності комітету з міжнародного права є запорукою створення ефективних умов для міжнародної співпраці.

Комітет міжнародного права запрошує Вас до активної участі в нашій діяльності, а ми, зі свого боку, пропонуємо Вам актуальні теми, цікаві засідання та знайомства з визначними особистостями.

З повагою,
Олена Балбекова
Голова Комітету з міжнародного права

Заходи Комітету з міжнародного права АПУ

ЛОГІН
ПАРОЛЬ
НАГАДАТИ ПАРОЛЬ