This version of the page http://www.unilever.ua/innovations/build_future/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-14. The original page over time could change.
Будуємо майбутнє | Unilever
Інновації
  • Як і де ми працюємо
  • Наукова премія Unilever
  • Дослідження і розробки
  • Інновації в бізнесі
  • Продуктові інновації
  • Будуємо майбутнє
  • Будуємо майбутнє
    • Наука дотику

Будуємо майбутнє

Дослідження і розвиток у компанії Unilever покриває широкий спектр діяльності.

Наукова база

З одного боку, ми слідкуємо за технологіями, що розвиваються, вивчаючи можливі способи їх використання та співпрацюючи з експертами різних країн у цій галузі. З іншого боку, у проектах, що тривають близько 6-9 місяців, ми адаптуємо продукти для локальних ринків. Обидва аспекти важливі для майбутнього нашого бізнесу. Крім того ми щоденно працюємо над розвитком інновацій.

Наш стрімкий прогрес

Прогресивні дослідження є тією платформою, на якій базується R&D програма (програма дослідження та розвитку) компанії Unilever. Ці дослідження проводяться різними шляхами. Наприклад, деякі дослідження фокусуються на категорії одного продукту, а інші є довготривалими проектами, що займаються широким спектром брендів Unilever. Третя сфера досліджень стосується п’яти ключових наукових принципів, які містять в собі ряд дисциплін, необхідних для успішного впровадження інновацій у продуктах.

Це такі наукові принципи як «Сучасна оцінка і моделювання даних», «Біотехнологія», «Харчування і здоров’я», «Відчуття, Сприйняття та Поведінка», «Структурні матеріали і вичислювальна наука». Їхня роль полягає у встановленні партнерських зв’язків з науковцями і групами спеціалістів у сферах, які потенційно можуть випустити проривні інновації. Ці принципи фактично відкривають нові горизонти для продукції і брендів Unilever.

Ключові моменти для науковців Unilever в усьому світі

Ці принципи також зосереджують на ключових моментах близько 1300 науковців у головних R&D центрах у США, Великобританії, Нідерландах, Індії та Китаї. Шляхом об’єднання цих осередків у одну наукову організацію, ми можемо використовувати силу колективного розуму для максимального ефекту. Усі працюють у суміжно-дисциплінарних проектних командах, люди з різних платформ об’єднують сили для рішення певних наукових питань.

Такі платформи слугують лінзами, через які ми дивимось на світ науки і технологій у міжнародному та локальному ракурсах. Вони лежать у центрі наших найбільших досліджень.

Посилання