This version of the page http://www.molodist.com/Ecumenic_Jury2008 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-14. The original page over time could change.
МОЛОДIСТЬ Київський мiжнародний кiнофестиваль
 

Екуменічне журі


Екуменічне журі призначається Екуменічною кінематографічною організацією Інтерфільм, Світовою католицькою організацією для спілкування SIGNIS та Конференцією Європейських церков.

До складу екуменічного журі входять шість членів, представників різних країн та культур, які можуть бути кіножурналістами, кінокритиками, теологами, викладачами чи дослідниками.

Незважаючи на те, що членами журі є представники Католицької, Протестантської чи Ортодоксальної церкви, вони завжди відкриті до міжрелігійного діалогу із Іудаїзмом, Ісламом та Буддизмом. Екуменічне журі є повністю незалежним та під час кінофестивалю воно збираються для обговорення та аналізу кінострічок.

Екуменічне журі зосереджує свою увагу на стрічках специфічного характеру. Воно розглядає як мистецьку якість фільму, так і релігійну, соціальну та гуманістичну проблематику. Також журі оцінює творчість режисерів з огляду на почуття справедливості, миру та поваги, а також з огляду на духовний рівень кінострічки. Водночас до розгляду можуть потрапляти фільми, де змальовано страждання та нерозкриті глибини людського існування. З них журі відшукує той кінодосвід, що надає відчуття надії.


Хайке Кун (Німеччина)
Пітер Мелоун (Великобританія)
Каріна Вострякова (Україна)
© Molodist international film festival
   
Вхід
login
password

Зареєструватися

пошук
Розсилка
Бажаєте отримувати новини?
e-mail - некоректне значення
Партнери
Всі партнери 

МКФ Молодість: вул. Хорива 39-41, офіс 53, Київ, Україна, 04071
Тел./факс: (+380 44) 461 9803 (дирекція/бухгалтерія); 425 9735 (програма);  425 9750 (дистрибуція).
© МКФ Молодість | Дизайн та концепція сайту: UpLab & Denis Nikitenko | Програмування та техпідтримка: UpLab
Копірайт та умови використання інформації | Як це працює