This version of the page http://www.autoexpo.ua/?part_id=50 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-11. The original page over time could change.
БудТех'2010 - Про виставку
Головна сторінка
Карта сайту
пошук
  • Головна
  • Виставки
  • Учасникам
  • Відвідувачам
  • ЗМІ
  • Про компанію
  • Контакти
28.09/2010 - 01.10/2010
БудТех'2010
28 вересня - 1 жовтня

У великому і могутньому – своя краса і своя романтика… Цим потужним гігантам здається все під силу. Вони задіяні у промисловому та цивільному будівництві, без них ми не уявляємо розбудову та модернізацію автомобільних та залізничних магістралей, видобуток та переробка корисних копалин без них неможливі також. На цій виставці збираються усі Титани - титани будівництва, гірничої та дорожньої галузей.

 
Компанія "АВТОЕКСПО" запрошує вас взяти участь у
8-й Міжнародній спеціалізованій виставці "БудТех'2010"!

Помітні позитивні зміни в економіці України, які спостерігалися протягом останніх декількох років, дали суттєвий поштовх розвитку промислового і громадського будівництва, запуску нових і модернізації існуючих об'єктів видобувних галузей. Найстрімкіші темпи спостерігалися у будівництві і реконструкції об'єктів дорожньо- транспортного комплексу країни. Очевидні успіхи, що відмічалися протягом останнього часу, зараз, під час світової економічної кризи, вселяють оптимізм і дозволяють роздивитися світло в кінці тунелю. Україна має свій унікальний шанс, адже зараз, в період, коли в усьому світі йде скорочення промислового виробництва і світова економіка переживає не найкращі часи, ми можемо активно використовувати свій потенціал, створений, зокрема, у будівельній галузі. Вітчизняні компанії мають нагоду застосувати свої ресурси в реалізації проектів з підготовки до Євро-2012.
 
Наприклад, до 2012 року потрібно упорядкувати п'ять тисяч кілометрів шляхів державного значення. Таке завдання поставлене держпрограмою з підготовки дорожнього господарства України до проведення Євро-2012. Великий обсяг робіт в країні потрібно виконати зі зведення об’єктів інфраструктури – стадіонів, аеропортів, готелів тощо. Урядом країни очікується залучення інвестицій на реалізацію держпрограми у сумі понад 90 млрд. грн. Окрім того, відбудеться збільшення кількості робочих місць, що сприятиме зростанню надходжень до державного та місцевих бюджетів міст та областей, що приймають гостей. Зрозуміло, що для того, щоб виконати такі обсяги робіт та щоб мати відповідні темпи будівництва, неможливо обійтися без використання сучасної будівельної техніки, механізмів і обладнання, без застосування найпрогресивніших будівельних технологій.
 
Саме виставка "БудТех", яка вже стала найбільшим форумом будівельної, дорожньої, гірничої та спеціальної (одним словом - всього спектру "серйозної") техніки, обладнання і технологій, дає можливість не лише побачити нові зразки, але й оцінити технічні і ходові характеристики моделей відомих світових виробників на тест-майданчику.
До списку новин
Повернутися до каталогу виставок
Партнери