This version of the page http://www.nadia.if.ua/uk/guest-nadia.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-10. The original page over time could change.
Гостьова книга


Гостьова книга

Тільки після одобрення модератором Ваш відгук публікується

   
Заголовок:
Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне зображення:  
   

Петро: Гарний вечір

З випускного ми поверталися із приємною згадкою. Свій день народження я буду відзначати точно в ресторані Надія.

Thursday, 10 June 2010

мама випускника: випускний

велике спасибі Вашому колективу за чудово організований випускний. ми й уявити собі не могли, що все буде настільки гарно...все було смачно, обслуговування відмінне, а головне, дітям було весело! задоволені і батьки, і вчителі, і діти!

Tuesday, 01 June 2010

Михайло

Тут затишно і привітно,смачні страви.Обідаю щодня.Швидке та ненавязливе обслуговування.Все супер.

Friday, 21 May 2010

Христина

Їхала у відрядження в Івано-Франківськ. Відкрила сайт готелю ''Hадія'', який мені дуже сподобався,але мені не вірилося, шо у такому містечку є прекрасний готель.Коли влаштувалась-була приємно здивована прекрасним номером,смачними сніданками і уважним персоналом.Дякую за хороший відпочинок,який допомагав моїй роботі у вашому місті.

Так тримати!

Thursday, 20 May 2010

Светлана: Удивительный сюрприз

Добрый день всем!!! Хочу поделиться своим чувством восторга,которое меня переполняет после посещения отеля «Надия»! То что в отеле работают профессионалы,это точно,и причем на каждом участке,будь то работники отеля,ресторана,туристической агенции,магазина «Деликатес»…везде чувствовала уют и комфорт…но я получила такой сюрприз,не поверите! В один день разницы встретилась в отеле «Надия» с дочкой Юлии Тимошенко Женей и не поверите..с Виталием Кличко!!!…Ну как вам? завидуйте и приезжайте в отель «Надия»,может и вам повезет кого то встретить,потому что в книге посещений гостей я видела море фоток знаменитостей,которые время от времени посещают «Надию»!!!!!!

Monday, 29 March 2010

Olaf: Sehr gutes Hotel

Ich habe jetzt schon sehr oft in diesem Hotel übernachtet. Meine Bewertung: Sehr gutes, freundliches und professionelles Personal, das Hotel ist sehr sauber, gepflegt und ruhig, ausgezeichnete Küche !! Eine Danke an das Management und an das Personal ! Ich komme gerne wieder !

Ich kann diese Hotel nur weiterempfehlen

Saturday, 27 March 2010

Василь: Банош

Ночували в готелі з дружиною і вечеряли в національному залі. Банош, який ми замовили, був досить смачним. На другий раз попробуєм чанахи.

Friday, 12 March 2010

Алла і донечка Світланка: Містерія Святвечора на Прикарпатті 2010 ...

Цієї зими здійснилась наша мрія побувати  зимою в Карпатах. Дуже ретельно я обирала тур на протязі декількох місяців.Хотілось мати комфортні умови проживання, цікавий тур, який би включав  екскурсії  та виїзд в Карпати, а також, щоб доступною була ціна туру. Зупинила свій вибір на турфірмі та готелі "Надія". Їхала майже через всю Україну за враженнями, та навіть і сама не очікувала, що попаду в готель дійсно європейського рівня. Комфортні умови проживання, прекрасні ресторани, чудова організація туру, привітний персонал, комфортабельні автобуси для поїздки в Карпати. Дійсно, там завжди царить спокій і усмішка на обличчі у людей, які там працюють. За 5 днів перебування в готелі не було нічого, що могло б нас з донечкою засмутити. Я знаю, що це думка не тільки моя , а і всіх тих, хто відпочивав разом з нами.  Спасибі за комфорт, гарний настрій, за свято, яке Ви даруєте всім тим, хто приїздить до вас. І я з впевненістю можу сказати, що обов’язково, ще повернусь в "Надію".

Friday, 15 January 2010

Гость: СвятВечір 2010 р.

Дуже дякую персоналу турфірми "Надія" та гостиниці "Надія" за цікавий відпочинок, за веселий СвятВечір, а також за цікавий фоторепортаж, що розміщений на Вашому сайті. При нагоді обов'язково приїду ще.

Tuesday, 12 January 2010

Turbosega: Проводи старого року 2009

Колектив відділів (проектного і буріння) науково-дослідного і проектного інституту (НДПІ ВАТ Укрнафта) вдячний адміністрації, організаторам та зокрема системному адміністраторові за проведення гарної корпоративної вечірки з нагоди святкування проводів старого 2009 року.

Була гарно організована шоу-програма, запальні танці, різдвяний вертеп.

Дякуємо!!!

 

Tuesday, 29 December 2009

Вова: Щиро вдячні Вам!!!

Колектив організації Науково-дослідного і проектного інституту ВАТ"Укрнафта" від імені голови профкому, висловлює директору ресторану щиру подяку за сприяння в організації святкового банкету на професійне свято - День Нафтовика. Дякуєм Вам за смачні вишукано оформлені страви, гарну музику і допомогу в організації самого св'яткування.Бажаємо в подальшому продовжувати з Вами співпрацю.

Щиро вдячні Вам!!!! 

Thursday, 17 September 2009

Natashka: Дякую, що ви є у нашому місті!

Не раз бувала з друзями у ресторані "Надія" (святкувала дні народження, ювілеї). Щоразу - найкращі враження від атмосфери ресторану, від вишуканих страв, від обслуговування. Дякую, що ви є у нашому місті!

Monday, 14 September 2009

Гость: Спасибо!!!

Уважаемые сотрудники гостиницы "Надия"!Неделю назад мы с женой совершили автомобильное путешествие по Украине (таким образом мы отпраздновали 25 лет нашей совместной жизни. Просто 25 лет назад не было возможности поехать в  свадебное путешествие. Лучше поздно, чем никогда!). За две недели мы проехали почти 6000км по маршруту: Москва-Чернигов-Полтава-Днепропетровск-Никополь-Геническ-Новый Свет-Партенит-Херсон-Винница-И.Франковск-Ужгород-Львов-Чернигов-Москва. В каждом городе мы останавливались в гостиницах (выбор которых был абсолютно случайным).Надо отметить, что гостиницы были разные - от простеньких, до вполне европейского уровня. Таким образом я могу уверенно утверждать, что мнение наше о гостиничном сервисе Украины вполне репрезентативно...Так что, если я скажу, что Ваша гостиница лучшая из всего, что мы видели - это будет чистая правда! Даже если не учитывать материальную сторону дела (отличное качество номеров и внушительный список услуг), вы все-равно лучшие, потому, что все ваши сотрудники - от девушек на Reception до официантов -  всегда улыбаются! Надеюсь, что мы еще сможем попасть в сказку - "Надию"!

Tuesday, 07 July 2009

Гость: Те, що стае звичним.

Вже сім років підряд святкую свое день народження в "Надії".Смачна кухня, вишукана музика, красивий інтерєр.А саме головне щороку щось новеньке.Мені не потрібно видумувати чим здивувати своїх гостей.Насправді гості щороку одні й ті самі, але нас дивує Надія.Приемно приходити щороку і знаходити щось нове.Цей ресторан росте і дорослішає разом з нами.І це чудово.Чим більші наші потреби тим більші нові пропозиції.А найголовніше що тепер там є де ровернутись.Один ресторан, другий, ні будь ласка вам VIP зал.А для самої простої публіки- площадка магазину.З задоволення приходимо туди без приводу.Просто поїсти і випити пива.А головне що іншого нам не треба, бо не хочеться.Надія- це моя хороша звичка.

Sunday, 28 June 2009

Гость: Подяка Маркет-Групп

Довго шукали заклад для святкування 2009 р.На корпоративній вечірці було присутнє усе вище начальство нашої фірми, відповідно і заклад шукали підходящий.Перебрали усі можливі варіанти, дуже хотіли залучити київських джентельменів до чогось нашого, народного.Врешті зрозуміли що у закладах Франківська все народне означає "селянське".Зрештою не всі розуміють такі страви як банош або українські коломийки.Накінець зупинились на Надії, оскільки гості проживали в готелі.І досі про це не пошкудували.Все було настільки культурно, вишукано просто і народно, що більшого не було чого хотіти.Приємно дивитись коли високе начальство не думае про свій статус, а розважаеться разом з народом і з Дідом морозом, грає в різні конкурси..Людям з недосить гламурними посадами сподобалось відчути себе бодай на 5 годин, але аристократами.Зрештою для своєї компанії ми вирішили створити нову традицію-відмічати новий рік разом з "Надією".Дякуємо.Бажаємо, щоб і в 2010 році ви мали чим нас здивувати. 

Sunday, 28 June 2009

Гість: комлімент

Висловлюю подяку керівництву готелю ''Надія'': -зупинився на два дні,прекрасний номер,уважний персонал,зручне розташування готелю.Приємно вражений за чудово проведений час.Мій вибір тільки готель ''НАДІЯ''

Friday, 26 June 2009

Cаша: Найкраще весілля!

Довго шукали затишний ресторан для святкування основної події в житті.Врешті зупинилися на "Надії", а саме на Европейському залі. Оформлення чудове, ексклюзивна європейська кухня, ввічливі офіціанти.Все це створює неповторний настрій свята.Зрештою весілля було прикольне, особливо для молоді, без живої музики, але з ді-джеем.Всі друзі і родичі згадують наше весілля до сих пір, бо кращого не бачили.Щодо цін- нормально, на рівні інших ресторанів, але якість і культура обслуговування набагато вища.Пройшло вже два роки, а спогадів досі багато.Між іншим номер для молодят БЕЗКОШТОВНИЙ, що приемно радує.

Friday, 26 June 2009

Гость: дякую

дякую за несподівану гостинність. приємно вражений. приїхав працювати у івано-франківськ а вийшло що відпочив у надії.  супер. молодці.

Thursday, 25 June 2009

Гість: молодцы

"Надия"-молодцы!!! Никогда бы не подумали, что в таком  маленьком провинциальном городке - такой шикарный отель! Очень уютные номера, вкуснейшая кухня , идеально чисто и никаких проблем с горячей водой! Маникюр , прическу , ужин - все можно в номер заказать! Получилась не деловая поездка, а настоящий отдых! Так держать!

Thursday, 18 June 2009

Гість: Рекомендую всім!

Готель Надія це супер! Те, чим ви захоплюєтесь у чим ви захоплюєтесь у Європі зовсім поряд!

Стильно, дуже чисто та затишно!!!!

Wednesday, 20 May 2009

Анатолій: Ви дивуєте нас знову і знову!!!

Були з друзями на майстер-класі. Це було дивовижно! Я думав, що знаю багато, а виявилось, що багато мене навчила саме "Надія". раджу всім відвідати - це корисно, смачно та позитивно!

Saturday, 18 April 2009

Тетяна: Дякуєм, що Ви є!!!

Нещодавно відпочивали з сімєю, нам запропонували прекрасний номер сімйного типу за нормальну ціну. Ввічлива дівчата на рецепції розповіли про всі можливі та доступні послуги, ми повечеряли в ресторані з знижкою, вранці поснідали безкоштовно. Не чекали побачити таке на Західній Україні. Відчули себе на справжньому відпочинку.

Thursday, 16 April 2009

Гість: В магазині найбільший вибір пасок

В магазині величезний вибір власної продукції вищої якості. Паски різні, я вже третій рік приїжджаю і беру там королівську паску з ізюмом і лимонним смаком. треба буде щось новеньке з мясного покуштувати (там часто є якась новинка).

Wednesday, 15 April 2009

Сашко: Приїду ще!

Готель просто супер!!! Відразу відчув себе у Європі!

найбільше сподобались сніданки!

Tuesday, 14 April 2009

Гість: Згідний

Теж нещодавно був - в цілому одне задоволення, хоч місцями і завершується ремонт. Сайт побачив такий, що дихання завмерло. Досить динамічний, тому напевно розміри фіксовані. Фотографії просто казка ...

Friday, 10 April 2009

Іван: Все досить на високому рівні

Готель гарний, сучасний, і сайт відображає актуальну інформацію, часто поновлюється. Досить зручна ця прокрутка посеред сторінки.

Thursday, 09 April 2009

Ігор: Все по-європейськи!!!

Це точно...   смачно, затишно...   Все по-європейськи!!!

А цей тренінг - класна ідея!!!  До того ж смачна)))

Thursday, 09 April 2009

Роман: Обіди по 20 грн

Можна смачно поїсти в затишному ресторані всього за 20 грн. Пробуйте, не пожалієте!

Wednesday, 08 April 2009

Руслан: Сайт

Дуже гарний сайт! дякуємо готелю Надія за чудесно-надані послуги! готель справді хороший!

Tuesday, 07 April 2009

 


Вхід



  • Забули свій пароль?
  • Забули своє Ім’я Користувача?

9-12 вересня 2010
Всеукраїнський готельний зїзд

  20:39
  100 USD - 790.4 UAH  100 EUR - 998.8 UAH

готель "Надія" © 2010