This version of the page http://hors.org.ua/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-10. The original page over time could change.
Школа Бойового Гопака "ХОРС" :: Новини

Школа Бойового Гопака 'ХОРС'

м.Павлоград


Меню

Новини
Бойовий Гопак
Засновник стилю
Історія ШБГ "ХОРС"
Керівництво ШБГ "ХОРС"
Статті
Фото
Відео
Контакти
Посилання
Форум
Гостьова книга

Оголошення

II Міжнародний фестиваль козацьких бойових
та традиційних мистецтв «Курган Леля», м. Рівне

Форма входу



  • Забули свій пароль?
  • Зареєструватися

Останні новини

  • Всеукраїнський фестиваль з Бойового Гопака "Козацькі Забави"
  • Відкритий Чемпіонат Дніпропетровської області з Бойового Гопака
  • Чемпіонат Дніпропетровської області з кік-боксингу
  • Першість м.Павлограда з Козацької боротьби
  • Чемпіонат України з Бойового Гопака

Випадкове фото

Наші друзі




















Наша кнопка

<код кнопки>

Лічильник

Дружні сайти


Школа Бойового Гопака "ХОРС"

 

Бойовий Гопак – українське бойове мистецтво, засіб духовного та тілесного вишколу, що заснований на прадавніх воїнських традиціях запорозького козацтва. Це комплексна система гармонійного розвитку людини, розроблена на основі елементів воїнської культури січового братства, збережених у народних танцях, та доповнена власним досвідом митця та дослідника бойових мистецтв світу Володимира Пилата.

Школа "ХОРС" – традиційна козацька Школа Бойового Гопака, що працює в усіх напрямках мистецтва воїнів: оздоровчому, фольклорно-мистецькому, спортивному та бойовому. Набір учнів до ШБГ "ХОРС" відбувається протягом учбового року (вересень-травень).

Засновник Школи "ХОРС" - Сергій Тіщенко, досвідчений інструктор з Бойового Гопака та майстер козацьких бойових мистецтв.

З будь-яких питань стосовно тренувань, організації показових виступів, екскурсій, відкритих занять, змагань, семінарів, походів тощо радимо звертатись за тел.: 8-097-501-25-04, 8-066-452-83-18 або писати на hors8@ukr.net

Новини
Всеукраїнський фестиваль з Бойового Гопака "Козацькі Забави"
  5-6 червня у Національному музеї культури та побуту Пирогово (м. Київ) вже вдруге відбувся потужний фестиваль з Бойового Гопака – "Козацькі Забави". Особливість фестивалю полягає в тому, що проходив він два дні підряд під відкритим небом, і по суті більше нагадував козацький похідний табір.
  На фестивалі було представлено Школи Бойового Гопака з Києва, а також Дніпропетровської, Львівської, Чернівецької, Рівненської, Хмельницької, Івано-Франківської, Волинської, Чернігівської, Херсонської, Тернопільської областей.
У номінації "Кращий показовий виступ" І місце здобула Школа Бойового Гопака "ХОРС" (Павлоград), ІІ місце – збірна команда Дніпропетровського міського осередку Бойового Гопака. Приз глядацьких симпатій здобула ШБГ "Патріот" з Березного, Рівненської області.

Детальніше... Додати коментар
 
Відкритий Чемпіонат Дніпропетровської області з Бойового Гопака
25 квітня 2010 р. у Павлограді на базі Школи "ХОРС" (ЗШ №19) відбулись змагання з Бойового Гопака у розділах "Однотан", "Забава", "Борня".
У Чемпіонаті взяли участь понад 100 хлопців та дівчат з декількох Шкіл Бойового Гопака на Дніпропетровщині: ШБГ "ХОРС" (м. Павлоград), ШБГ ім. Святослава Хороброго (м. Дніпропетровськ), ШБГ "Метелиця" (м. Верхівцево), ШБГ "Лицар Волі" (м. Жовті Води), ШБГ ім. Івана Сірка (м. Дніпропетровськ), та осередок ДООМФБГ в м. Ордженікідзе. Також на змагання вперше приїхала команда з Кіровограда – ШБГ "Меч Арея".
У однотанах та боях брали участь змагуни віком від 6 до 29 років, що опанували рівні майстерності "Жовтяк" та "Сокіл", та займаються Спортивним напрямком Бойового Гопака.
Вітаємо переможців та учасників змагань!
ІнфоЦентр ШБГ "ХОРС"

Детальніше... Коментарі (5)
 
Чемпіонат Дніпропетровської області з кік-боксингу
  17 квітня 2010р. команда Школи "ХОРС" взяла участь у змаганнях з кік-боксингу. Змаг відбувався у Павлограді в ДЮСШ "Шкіряна рукавиця", і зібрав цього разу понад 150 спортсменів – юнаків, юніорів та дорослих.
 ХОРСівці виступали у розділах "лайт"-контакт, "фул"-контакт та "лоу-кік", і у наполегливих боях усі стали призерами змагань та здобули такі результати: 5 золотих медалей (2 – "лайт", 3 – "фул"), та 1 срібну медаль ("лоу-кік").
 Цього разу високий рівень підготовки показав Конанихін Ігор, який наприкінці першої хвилини бою у фінальному поєдинку в розділі "фул"- контакт відправив свого суперника в технічний нок-аут, і отримав "чисту" перемогу.
 За результатами змагань, Школа Бойового Гопака "ХОРС" офіційно ввійшла до збірної команди Дніпропетровської області з кік-боксингу за версією IAKSA, і готується до Чемпіонату України з кік-боксингу, та Чемпіонату Європи з Орієнталу.
 Вітаємо гопаківців Школи "ХОРС" з новими досягненнями!
ІнфоЦентр ШБГ "ХОРС"
Коментарі (1)
 
Першість м.Павлограда з Козацької боротьби
28 березня 2010 р. на базі Школи "ХОРС" (ЗШ №1) вперше у Павлограді відбулись змагання з Козацької боротьби. Ця подія зібрала понад 70 учасників з декількох Шкіл Бойового Гопака на Дніпропетровщині: ШБГ "ХОРС" (м. Павлоград, керівники - Тіщенко С.О., Бакала А.О.), ШБГ ім. Святослава Хороброго (м. Дніпропетровськ, керівники - Кобзар І.В., Циган Ю.В.), ШБГ "Метелиця" (м. Верхівцево, керівник Пінігін О.М.), ШБГ "Криця" (с. Степанівка, Криничанського р-ну, керівник Григоренко В.І.). У двобоях брали участь змагуни віком від 5 до 23 років, загальною кількістю у 9 вікових груп та 27 вагових категорій. Також відбулись змагання за звання абсолютного переможця змагань, де кожен бажаючий гопаківець незважаючи на свою вагу та вік, міг спробувати себе у боротьбі. Цей розділ змагань став найцікавішим, адже гопаківці отримали змогу позмагатися з різними по вазі та віку суперниками.

Детальніше... Коментарі (1)
 
Чемпіонат України з Бойового Гопака
13 березня 2010 р. у Львові на базі ШБГ ім. І. Богуна відбувся Чемпіонат України з Бойового Гопака у розділі "Борня". Це різновид двобою з дозованим дотиком, у якому використовується ударна техніка руками й ногами, а також підсікання.
У змаганнях взяли участь понад 70 юнаків і дівчат віком від 14 років і старше, які представляли Школи та Федерації Бойового Гопака з різних регіонів України.
Найбільш сильними були команди таких шкіл Бойового Гопака: ШБГ ім. І. Богуна (м. Львів), ШБГ "ХОРС" (м. Павлоград Дніпропетровської області) та ШБГ "Сварог" (м. Рівне). Саме між ними і розгорнулась основна боротьба за медалі. У напружених боях ХОРСівці маючи команду кількістю в 7 учасників, здобули 4 перших та 1 друге місця. Цього разу високий результат у боях показав Бакала Артем, який відправив свого  першого суперника у технічний нок-аут (в Гопаку - знепритомнення), а третій бій завершив достроково за явною перевагою.
  Проте незважаючи на запеклу  боротьбу та жорстку манеру ведення бою, гопаківці будучи суперниками на змаганнях, у житті залишаються друзями і побратимами.
ІнфоЦентр ШБГ "ХОРС"
Додати коментар
 
Більше статтей...
  • Навчально-вишкільний табір "ГАРТ"
  • Відкрита Першість м. Павлограда з Бойового Гопака
  • Відкритий Чемпіонат м. Павлограда з тайландського боксу "Муей-Тай"
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 1 з 10
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack