This version of the page http://life.pravda.com.ua/private/4a7814e5809e7/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-09. The original page over time could change.
Українці одружились у басейні з дельфінами. Фото | Українська правда _Життя

 
// Незвичне свято

Українці одружились у басейні з дельфінами. Фото

Попередня
1 2 3 4 5
Наступна
Світлана Луполчук і Сергій Поярков одружились у харківському дельфінарії
Перелік обов'язкових весільних атрибутів обмежується маршем Мендельсона, весільною короною і букетом нареченої. Замість урочистого залу - басейн із морською водою

Весілля у невагомості, з цілою когортою "горбатих запорожців", з кактусом замість весільного букету, замість традиційного святкового лімузину - велосипеди чи мотоцикли.

Фантазія закоханих пар безмежна, як і кількість способів зробити своє весілля незабутнім і цікавим.

Так, британці Кевін Хаінц та Джіл Петерсон перед вівтарем влашували справжнє шоу. Усі свідки підходили до священика у танці під пісню "Forever" Кріса Брауна. Цей кліп навіть став хітом на Youtube. Станом на 4 серпня його вже подивились майже 16 мільйонів разів.

Українці Світлана Луполчук і Сергій Поярков влаштували ж перше весілля у басейні з дельфінами. У свідки взяли цих таки тварин. Бути поруч у горі і радості клялися в гідрокостюмах - по-весільному ошатних, з білими смугами.

"Перше весілля у воді було на Багамах. Ми в інтернеті знаходили, але там дайвинг, вони під воду занурюються і розписуються. А таке весілля з дельфінами - вперше", - каже наречена Світлана Луполчук.

Перелік обов'язкових весільних атрибутів обмежувався маршем Мендельсона, весільною короною і букетом нареченої. Замість урочистого залу - басейн із морською водою (у харківському дельфінарії). Замість весільних подушечок - гумові м'ячі, щоб обручки у воду не зісковзнули.

Автограф у весільній книзі молодятї і свідки-дельфіни поставили кистю з гуашшю - це номер із шоу. Вальс молодих пара танцювала разом з дельфінячою парою. Після весільного "гірко" свідок Віта (дельфін) святково задзвонила у дзвін.

Втім, офіційний штамп у паспорті молодята зробили за день до події. А організувати святкову частину дійства у воді вирішили тому, що познайомились у воді. Хоча Світлана - режисер, а Сергій - програміст.

Сценарій для весілля у воді молодята придумали самі. Кажуть, що одразу вирішили, що свято повинне бути незвичайним, не схожим на інші.

Наречена спочатку мріяла розписатися в повітрі, але стрибнути з парашутом у весільний день не погодився коханий.

За матеріалами МедиаПорт, усі фото МедиаПорт


 
Додати коментар
Интернет магазин загрузка...
У Тимошенко і Герман однакові жакети Chanel за $4 тисячі
Tabloid.com.ua
ОСТАННІ КОМЕНТАРІ
гость _ 21.08.2009 13:12
всё правильно написали, свадьба действительно была в Харькове. А то, что дельфинарий выглядит как одесский - так это не новость, он полностью такой же - с иллюминаторами и сценой такой же. да и называется он тоже "Немо", просто один хозяин наверняка.
Tomo4ka _ 14.08.2009 11:33
Весілля у воді - це дісно цікаво і не звично. Молодятам - щастя!
А от авторам матеріалу хочу сказати, що варто перевіряти подану інформацію. Хтось помилився з тим, що весілля відбулося у Харкові. Адже по фото, по відеосюжету, що транслювався на ТБ було видно що то одеський дельфінарій "Немо" - інтер'єр їхній, дельфіни і тренер. Я була на виставі у цьому дельфінарії кілька тижнів тому. І дельфіни і тренери просто молодці - вистава вражає. А стосово Харкова - наскільки мені відомо, там взагалі ніколи такого закладу (дельфінарію) не було...
Тато _ 07.08.2009 14:48
Що, одружились з делфінами? Прямо у басейні???
Подивитися всі коментарі [ 3 ] або додати свій
ОСОБИСТЕ
Незвичне дійство
 

Харків’яни зіграли веловесілля. Фото3

У Харкові зіграли дивовижне веловесілля. Наречений був у костюмі, але у кросівках, наречена - в елегантній весільній сукні і мокасинах. Замість уквітчаних автомобілів - кортеж велосипедів.
Пошук родичів
 

В яких українських архівах можна дізнатись про свій родовід?3

Про те, як оформити результати досліджень, де знаходяться ті архіви, до яких варто йти, а також розмова з людиною, яка дослідила не лише свій рід, а ще 45 прізвищ односельців, – читайте далі
Життя у павутині
 

Мене звуть онлайноголік3

Залежні від Інтернету лізуть туди ще до сніданку і сидять за комп’ютером до пізньої ночі. Вони перевіряють електронну пошту щохвилини. Забувають поїсти, адже усі ці соціальні мережі так захоплюють! В Україні веб-залежних поки не лікують, але у світі вже почали. Як розпізнати та приборкати надмірне захоплення віртуальною реальністю – читайте далі
Черновецький-син купив "Ferrari" за 2,5 мільйона для дружини?
Tabloid.com.ua
Hotels reservation Бронирование отелей
  • Отели Милана
  • Отели Барселоны
  • Отели Амстердама
  • Отели Вены
  • Отели Лондона
  • Отели Хельсинки
ПІДДАЙТЕ ЖАРУ
Ірина Набитович

Трипільське коло: рік Вогню5

 
Приємно вразило відповідальне ставлення волонтерів до екологічного спрямування фестивалю, тому звичних гір сміття помічено не було. Та й відвідувачі більш бережно відносилися до місця, в яке приїхали. Для них девіз фестивалю: "Живу еко-культурно" таки почав працювати
БЛОГИ "УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВДИ"
МУЛЬТИМЕДІА
Трипільське коло: рік Вогню
На дорозі перевернулась вантажівка з 2,5 мільйонами євро. Фото
В Одесі відкрили першу бібліотеку на пляжі
UkrainArt.com – галерея-магазин, яка знімає з Вас буденні клопоти
В Америці літаку-авто дозволили підніматись у небо
Потоп на Буковині: в міцних обіймах чорної негоди
Дім Гоголя в Одесі остаточно розвалюється. Фото
Через сильні зливи Сімферополь ледь не перетворився на Атлантиду
В Україні підняли найбільший прапор Дня Землі
 
Архів      RSS-стрічка
© 2007-2009, Українська правда. Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на Українську правду.Життя.

Зворотній зв'язок