This version of the page http://www.edin.org.ua/news/2009-05-26-85 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-09. The original page over time could change.
Відбувся VІ загальноміський конкурс-фестиваль «Діалог держав: партнерство в освіті» - 26 Мая 2009 - Народ един!
Пятница, 09.07.2010, 03:53 Народ един!
Народ един!
Главная » 2009 » Май » 26 » Відбувся VІ загальноміський конкурс-фестиваль «Діалог держав: партнерство в освіті»
Відбувся VІ загальноміський конкурс-фестиваль «Діалог держав: партнерство в освіті»
12:12
За ініціативи Головного управління освіти та науки КМДА та за підтримки голови Київської міської партійної організації “ВО “Батьківщина” народного депутата Анатолія Семиноги 21 травня в приміщенні Київського палацу дітей та юнацтва (м. Київ, вул. Мазепи, 13) відбувся VІ загальноміський конкурс-фестиваль «Діалог держав: партнерство в освіті». Дійство пройшло під гаслом «Вернісаж національних культур». Мета конкурсу - підготовка учнівської молоді до успішної самореалізації в умовах європейської інтеграції та світової глобалізації, набуття громадянських якостей та вмінь, отримання необхідної освіти та підготовки до життя в європейському і світовому просторі, підтримки та розвитку партнерських стосунків між навчальними закладами м. Києва, тож саме з цією метою вже в шосте у м. Києві проводиться загальноміський конкурс-фестиваль «Діалог держав: партнерство в освіти».
У фіналі взяли участь команди учнів 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів м. Києва – переможці І (районного) етапу конкурсу-фестивалю, а саме: Голосіївський район – СШ № 92,Дарницький район – гімназія № 315,Деснянський район – СЗШ № 275,Дніпровський район – СШ № 125,Оболонський район – гімназія «Потенціал», Печерський район – гімназія № 56, Подільський район – СШ № 118, Святошинський район – гімназія № 287, Солом’янський район – СШ № 187 та Шевченківський район – ліцей № 38 ім. В. Молчанова. Учасники презентували культуру таких європейський країн як Італія, Німеччина, Франція, Греція, Шотландія, Англія, Молдова та Мальта. Розповідали про їхню історію та побут, співали пісні та танцювали, розігрували невеличкі сценки, врешті-решт, доводили своє знання тієї чи іншої мови. Учні не лише продемонстрували добре знання предмету та мови, але й захопили глядачів чудовим виконанням пісень та представленими інтерактивними презентаціями. За дуже короткий проміжок часу, а виступ команд за правилами конкурсу не має перебільшувати десять хвилин, вдавалось поринути у культуру та звичаї, згадати про видатних діячів та історичні постаті тієї чи іншої держави.
Цікавий, напружений та різноманітний цьогорічний конкурс змусив членів журі до складу якого увійшли працівники Головного управління освіти і науки м.Києва, представники посольств та консульств вести підрахунок голосів не тільки до десятих, але й до сотих, адже всі учасники продемонстрували неабиякий професіоналізм у виконанні своїх конкурсних програм.
Всі команди були відзначені в певних номінаціях, а саме « Змістовність сценічного виступу», «Досконале володіння іноземними мовами», «Оригінальність мультимедійної презентації» та ін. та отримали цінні подарунки.
ІІІ місце посіла команда гімназії №56 Печерського району, яка представляла звичаї та культуру Англії та отримала подарунок від спонсорів конкурсу фракції БЮТ багатофункціональний пристрій Canon.
ІІ місце отримала команда СШ № 118 Подільського району яка презентувала історичні та культурні надбання Франції та разом з почесною грамотою отримала багатофункціональний пристрій Canon та домашній кінотеатр LG.
І місце, вже втретє поспіль отримали учні гімназії №315 Дарницького району, які блискуче представили географічні, етнічні та сучасні особливості Мальти. Переможці VІ загальноміського конкурсу-фестивалю «Діалог держав: партнерство в освіті» отримали в подарунок багатофункціональний пристрій Canon, домашній кінотеатр та телевізор LG.
У вітальному слові заступник начальника головного управління освіти та науки Лідія Степанівна Нестеренко зазначила: « Дорогі наші учасники, ви всі достойно представили європейські країни, якби Рада Європи та Європейський союз побачили як досконало ви знаєте історію, культуру, побут, звичаї та традиції європейських країн Україна , напевно, давно увійшла би у Європейський союз.»
Депутат Дарницької районної ради від Блоку Юлії Тимошенко Валентина Руденко наголосила що такий цікавий та пізнавальний конкурс потрібно проводити не тільки на загальноміському рівні, але й на всеукраїнському та європейському рівні чим викликала шквал оплесків : « Я маю надію, що цей вже традиційний конкурс, який має не аби яку популярність серед школярів столиці, буде й надалі процвітати та радувати.»
Просмотров: 150 | Сайт: "Народ един!" | Добавил: http | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Реклама
Недвижимость Киева
Недвижимость Украины
Меню сайта
Форма входа
E-mail:
Пароль:
Забыл пароль | Регистрация
Наш опрос
Как по-Вашему, народ Украины един?
[ Результаты · Архив опросов ]
Всего ответов: 20
Форумы НДД "Счастье народу"
Размести свою статью, информацию, предложение на всех информационных форумах НДД "Счастье народу", и она попадет на первые страницы поисковых систем Интернет, а это значит, что ее прочитают тысячи людей. Об этом подробнее на сайте:

Реклама
Статистика

Онлайн всего: 0
Гостей: 0
Пользователей: 0

Календарь новостей
«  Май 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Поиск
Информ-Эхо
Copyright MyCorp © 2010