This version of the page http://life.pravda.com.ua/private/48d8d6af127d5/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-08. The original page over time could change.
Сексуально нетрадиційні, але рівні перед законом | Українська правда _Життя

 

// Жінка-трансгендер Валерія. Фото надане прес-службою Гей-Форуму України
// Права сексменшин

Сексуально нетрадиційні, але рівні перед законом

Представники громадських організацій, що захищають права геєв, лесбійок, бісексуалів та трансгендерних людей (лгбт), розробили план заходів із протидії дискримінації на ґрунті сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності.

На розгляд Верховній Раді та Кабінету Міністрів подано запит у вигляді плану дій: що треба урахувати, щоб усі лгбт відчували себе у суспільстві нормально. Там же є і глосарій - щоб не було ані сумнівів, ані домислів.

Члени ініціативної групи, яка власне і розробила цей план, кажуть, що схоже питання вже неодноразово підіймалося на законодавчому рівні, але ніхто з чиновників не знав, що конкретно треба робити.

Про приклади таких кроків згадує Святослав Шеремет, виконуючий обов'язки президента Всеукраїнської громадської організації "Гей-форум Україна":

"У 2003-му році був проект Трудового Кодексу, де в перелік випадків, по яких дискримінацію заборонено, була включена сексуальна орієнтація. Але цей варіант не прийняли".

В Плані, що складається з двадцяти сторінок, є і опис заходів, які необхідно провести для легалізації статусу лгбт, і перелік відповідних виконавців кожного заходу.

Після отримання відповіді від владних структур, ініціатори готові докладно розробляти подальші дії по впровадженню цих намірів в життя. Для цього у спільноти лгбт є і компетентні експерти, і юристи.

"Проблема у тому, що жодне міністерство не опікується геями, лесбіянками та іншими. І коли виникають непорозуміння, то нема кому за них відповідати. Міністерство охорони здоров'я - ні, Міністерство у справах сім'ї та молоді - теж ні, і так далі.

Тому постала нагальна необхідність у тому, щоб знайти відповідального". - Пояснила Лайма Гейдар, голова Координаційної ради інформаційно-освітнього центру "Жіноча Мережа".

"Іний погляд" на життя людей нетрадиційної сексуальної орієнтації у галереї "ХудГраф"
Документ, що чекає на державне рішення, підтримали п'ятнадцять недержавних організацій з питань підтримки лгбт з Києва, Черкас, Миколаєва, Макіївки, Донецька, Херсону та Харкова.

"Ми просто хочемо мати всі ті послуги та можливості, про які ви, гетеросексуали, навіть не замислюєтесь! Наприклад, я знаю історію, коли лесбійська пара прожила двадцять п'ять років, потім одна жінка померла, і її батьки почали судитися з другою жінкою за квартиру!

Інший приклад - якщо моя подруга менше завантажена на роботі, то чому вона не може взяти декрет, щоб доглядати за нашою дитиною?

ДИВИСЬ ТАКОЖ
04.09.2008

В школах Украины разрешили работать геям

 
31.07.2008

Эстония отменила парад геев и лесбиянок

В моєї подруги гострий грип - я не можу взяти лікарняний! Когось з нетрадиційної пари забирають у реанімацію, його половину не пускають! Це жах!", - розповідає Лайма Гейдар про проблеми лесбійок, які виникають через відсутність закріплення статусу лгбт в законодавстві.

Про інші жахи в історії теми людей з нетрадиційною сексуальною орієнтацією, розказав Павло Скала, менеджер програм з політики та адвокації Міжнародного Альянсу з ВІЛ/СНІД в Україні:

"До 1991-го року в Кримінальному Кодексі існувала стаття 121, де передбачувався арешт за сексуальні відносини між чоловіками. В такий спосіб вирішували проблеми з творчими людьми. Той же Параджанов через це постраждав, та й багато інших.

Серед дев'ятнадцяти прав, які згідно з Планом мають виконуватися для лгбт, крім звичних на кшталт "право на військову службу, право на батьківство та материнство" є й специфічні: "право на визнання власної гендерної ідентичності".

Фото Дмитра Ларіна


 
Додати коментар
Интернет магазин загрузка...
У Тимошенко і Герман однакові жакети Chanel за $4 тисячі
Tabloid.com.ua
ОСТАННІ КОМЕНТАРІ
Психически полноценный гражданин _ 27.03.2009 15:59
Что-то байка про больничный при гриппе кочует от одного гомика с другому:-) То Шеремет жаловался, что его "друг" не может взять больничный по уходу за ним, как будто ему меньше 12-ти лет:-), то лесба Гейдар жалуется что ей не дают больничный по уходу за ее "подругой" И где же первоисточник?;-) Правда может Гейдарша совращает малолетнюю:-) Тогда это - безоговорочная статья!
Генерал _ 09.10.2008 16:10
Следуя логики автора статьи, нам надо ещё и педофилов узаконить надо. А, как же-с? Они ж детей очень любят. А, мы им - запрещаем, "права" их ущемляем.
Вот так вот толерасты-космополиты уничтожают и украинский народ: массовой пропагандой разврата и алкоголя. Ещё и аборты на поток поставили.
Перехожа _ 08.10.2008 18:37
Шкода мені вас, "щирі українці" та "істинно віруючі"-:( Дивилися би за собою та рахували помилки у власному написанні українською або ж кількість власних ДОБРИХ справ. Чи не може представник сексменшинства так само щиро любити Україну? Авжеж, може. Чи не переважить вбивство ненародженої дитини содомський гріх на вагах тяжкості скоєного гріху? Авжеж, переважить.
Тож кохайтеся, любі мої, та не чиніть злого. А хто без гріха, хай перший кине камінь-:)
До речі, я не лесбійка-:))
vlynko _ 02.10.2008 14:15
21 бо, пізнавши Бога, не прославляли Його, як Бога, і не дякували, але знікчемніли своїми думками, і запаморочилось нерозумне їхнє серце.
22 Називаючи себе мудрими, вони потуманіли,
23 і славу нетлінного Бога змінили на подобу образа тлінної людини, і птахів, і чотириногих, і гадів.
24 Тому то й видав їх Бог у пожадливостях їхніх сердець на нечистість, щоб вони самі знеславляли тіла свої.
25 Вони Божу правду замінили на неправду, і честь віддавали, і служили створінню більш, як Творцеві, що благословенний навіки, амінь.
26 Через це Бог їх видав на пожадливість ганебну, бо їхні жінки замінили природне єднання на протиприродне.
27 Так само й чоловіки, позоставивши природне єднання з жіночою статтю, розпалилися своєю пожадливістю один до одного, і чоловіки з чоловіками сором чинили. І вони прийняли в собі відплату, відповідну їхньому блудові.
28 А що вони не вважали за потрібне мати Бога в пізнанні, видав їх Бог на розум перевернений, щоб чинили непристойне.
(Рим.1:21-28)
Maryan _ 23.09.2008 21:21
Бог і Україна!!!,-має бути,як і було колись,гаслом кожного патріота…

А все,що проти суті гасла,-викрито і ЛІКВІДОВАНО!!!

В тому числі антихристівська МЕРЗОТА,має бути ЛІКВІДОВАНА!!!
Все це,що написав,я б давно зробив,коли б мав владу Ющенка,якому й на Майдані,пару слів сказав,біля сцени,-хоч би там Росії,Європи чи Америки піною сходили…

P.S.Моліться,браття,щоб Пресвята Трійця,слава Їм навіки,призначили нам Самі,нового Бандеру,на Гетьмана!!!

Тоді буде УКРАЇНА,тиш і благодать…

Слава Україні!

www.svidoctvo.lviv.ua(www.verkhola.narod.ru)-проч.,повідомте іншим.
Верхола Мар”ян,учасник революції,з першого дня до останнього.
http://www.google.com/search?hl=en&q=svidoctvo@ukr.net
Подивитися всі коментарі [ 8 ] або додати свій
ОСОБИСТЕ
Незвичне дійство
 

Харків’яни зіграли веловесілля. Фото3

У Харкові зіграли дивовижне веловесілля. Наречений був у костюмі, але у кросівках, наречена - в елегантній весільній сукні і мокасинах. Замість уквітчаних автомобілів - кортеж велосипедів.
Пошук родичів
 

В яких українських архівах можна дізнатись про свій родовід?3

Про те, як оформити результати досліджень, де знаходяться ті архіви, до яких варто йти, а також розмова з людиною, яка дослідила не лише свій рід, а ще 45 прізвищ односельців, – читайте далі
Життя у павутині
 

Мене звуть онлайноголік3

Залежні від Інтернету лізуть туди ще до сніданку і сидять за комп’ютером до пізньої ночі. Вони перевіряють електронну пошту щохвилини. Забувають поїсти, адже усі ці соціальні мережі так захоплюють! В Україні веб-залежних поки не лікують, але у світі вже почали. Як розпізнати та приборкати надмірне захоплення віртуальною реальністю – читайте далі
Черновецький-син купив "Ferrari" за 2,5 мільйона для дружини?
Tabloid.com.ua
Hotels reservation Бронирование отелей
  • Отели Милана
  • Отели Барселоны
  • Отели Амстердама
  • Отели Вены
  • Отели Лондона
  • Отели Хельсинки
ОСТРОВ
Михаил Мищишин

Старик и озеро9

 
Один священник рассказал мне, что в каждом превращенном в кинотеатр или склад храме нужник всегда оказывался на месте алтаря
БЛОГИ "УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВДИ"
МУЛЬТИМЕДІА
На дорозі перевернулась вантажівка з 2,5 мільйонами євро. Фото
В Одесі відкрили першу бібліотеку на пляжі
UkrainArt.com – галерея-магазин, яка знімає з Вас буденні клопоти
В Америці літаку-авто дозволили підніматись у небо
Потоп на Буковині: в міцних обіймах чорної негоди
Дім Гоголя в Одесі остаточно розвалюється. Фото
Через сильні зливи Сімферополь ледь не перетворився на Атлантиду
В Україні підняли найбільший прапор Дня Землі
"Коронація слова": ювілей і нові тренди
 
Архів      RSS-стрічка
© 2007-2009, Українська правда. Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на Українську правду.Життя.

Зворотній зв'язок