Система дистанційного навчання "Прометей"


головна сторінка
абітурієнту · контакти

Регіональна програма

Завантажити

ПЛАН - ГРАФІК навчання державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування та їх кадрового резерву (ІІІ-ІV категорії посад) в Дніпропетровському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України на 2010 рік


З 12 по 23 квітня 2010 р. інституті за регіональною програмою відбувається семінар з підвищення кваліфікації за професійною програмою для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування - заступників міських голів міст обласного значення, заступників районних у містах рад, керівників управлінь та відділів виконавчих апаратів обласних рад.


З 29 по 31 березня 2010 р. в інституті за регіональною програмою відбувається семінар з підвищення кваліфікації на тему "Стратегічне планування та управління проектами".

Учасники семінару - начальники Головних управлінь, начальники управлінь, відділів, відділів апарату облдержадміністрацій, перші заступники голів райдержадміністрацій.


З 15 по 26 лютого 2010 р. в інституті проводиться семінар за професіональною регіональною програмою з підвищення кваліфікації для кадрового резерву на ІІІ - ІV категорії державних службовців.