This version of the page http://www.generali.garant.ua/?view=Turbota_pro_maybutnye (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-07. The original page over time could change.
Дженералі Гарант
Головна
  • Страхування
  • Для фізичних осіб
  • Турбота про майбутнє
Турбота про майбутнє

Кожна людина хоче бути заможною та здоровою. Більшість веде активний спосіб життя й не встигає подумати про залежність від сторонніх обставин. Однак статистика чітко показує, скільки активних, абсолютно здорових людей кожного дня втрачають здоров‘я, а інколи й життя. В більшості з них лишаються діти, сім‘ї. Хто ж турбуватиметься про тих, хто постійно потребує нашого захисту?

Класична програма страхування життя «Турбота про майбутнє» – це особистий накопичувальний план. Він надає можливість робити значні фінансові заощадження та водночас забезпечити надійний захист своїм близьким. Особливість цього плану полягає в тому, що сума, накопичена до закінчення дії програми, значно перевищує загальну суму внесених платежів. Це гарантовано участю в прибутку від інвестиційної діяльності страхової компанії.

Механізм дії програми

Розглянемо приклад дії цієї програми для жінки віком 30 років, термін дії договору – 20 років зі щорічним внеском 5 000 грн.

Від першого дня дії програми на випадок втрати життя гарантована страхова сума становить 131 914 грн. З кожним роком вона буде збільшуватися на розмір додаткового інвестиційного доходу. По закінченню строку дії договору виплата за дожиттям становитиме щонайменше 131 914 грн., (враховано тільки 4% гарантованого інвестиційного доходу).

Дивитись графік

Щорічно страхова сума додатково збільшується на розмір бонусів, які надходять від інвестиційної діяльності Компанії. Частина бонусів за термін дії програми прогнозовано становитиме 81 515 грн. (за очікуваної середньорічної ставки додаткового інвестиційного доходу 7%*). Загальна сума виплати по закінченню дії договору з урахуванням бонусів становитиме 213 429 грн.

* - За попередні роки діяльності річний додатковий інвестиційний доход становив:
2002 р. – 8.88%
2003 р. – 7.10%
2004 р. – 7.70%
2005 р. – 9.32%
2006 р. – 7.56%


©GENERALI GARANT. Усі права захищені.