This version of the page http://www.comfort-invest.com/facts.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-02. The original page over time could change.
укр
1999
1999

Засновано підприємство "Комфорт-Сервіс". Діяльность: будівництво, системи клімат-контролю, пластикові й алюмінієві каркасні вироби.

  2000
2000

Побудова в компанії організаційної структури холдингового типу.

  2002
2002

В складі компанії створено підрозділ, який займався пошуком інвестиційно-привабливих земельних ділянок та інших об’єктів нерухомості.

  2003
2003

Головний офіс компанії "Комфорт-Сервіс" переїхав до Києва з метою створення мережі підприємств по всій Україні.

  2004
2004

Компанію перейменовано в "Комфорт-Інвест". Девелопмент, будівництво та кліматизацію виокремлено в окремі підприємства.

  2005
2005

"Комфорт-Інвест" вийшла на ринок інвестицій, комерційної нерухомості. Будівництво мережі торгових центрів спільно з King Cross Group.

  2006
2006

Компанія зосередила свою діяльність на будівельному ринку, розпродавши всі непрофільні бізнеси, що належали їй від моменту заснування.

  2007
2007

Розпочато процес перетворення материнської компанії у відкрите акціонерне товариство.

  2008
2008

Реалізовано проект будівництва будівельного гіпермаркету Praktiker DIY («зроби сам»).

  2009
2009

Здано в експлуатацію житловий будинок на вул. Сахарова, 82 та житловий комплекс на вул. Юнаківа у м. Львові

Про компанію   Діяльність   Інвесторам   Прес-центр   Контакти
вам необхідно:
  • Реалізацією девелоперських проектів компанії "Комфорт-Інвест" займається спеціальний підрозділ, портфоліо якого включає проекти житлової та комерційної нерухомості
  • Під торговою маркою "Бетон Груп" працює сім бетонних заводів компанії "Комфортбуд", що входить до складу групи компаній "Комфорт-Інвест". Підприємства займаються виробництвом та продажем товарних бетонів, розчинів та залізобетону в Західному регіоні України
  • Широкий спектр послуг в сфері проектування та монтажу високотехнологічної інженерії в промисловості та будівництві надає ВАТ "Комфорт-Сервіс", що входить до складу групи компаній "Комфорт-Інвест"
  • Дане обладнання Ви можете придбати в компанії ТЕХКОМПЛЕКТ, що входить до складу ВАТ "Комфорт-Сервіс". ТЕХКОМПЛЕКТ – це всеукраїнська дистрибуційна мережа, що займається реалізацією обладнання та комплектуючих до кліматичних систем вітчизняного та імпортного виробництва.
  • Якщо Ви бажаєте інвестувати кошти в об’єкти нерухомості нашої компанії, прохання надсилати Ваші запити на адресу: investment@comfort-invest.com
  • Коли Ви бажаєте придбати квартиру або котедж, звертайтеся в мережу агентств нерухомості "Ваш Комфорт", яка є структурним підрозділом нашої компанії, а також до фахівців компанії "Комфортбуд"
  • Компанія "Комфорт-Інвест”" разом зі своїми партнерами ЗАТ "КУА Перевесло" і "ТОВ Комфорт – Цінні папери" пропонує Вам взяти участь у інвестиційних фондах, сформувати портфель цінних паперів, а також придбати акції наших підприємств "Комфортбуд" та "Комфорт-Сервіс"

Київ
Тел: +38 (044) 590-29-22,
Львiв
Тел: +38 (032) 297-79-01

Е-mail: info@comfort-invest.com

Історія компанії

1995 рік – заснування компанії "Ценітех". Основним напрямком діяльності була торгівля побутовою технікою та інші проекти, більшість з яких реалізовувались спільно з компанією "Фокстрот"


1999 рік
– засновано підприємство "Комфорт-Сервіс", що спеціалізувалося на будівництві, розробці систем клімат-контролю та виробництві пластикових й алюмінієвих каркасних виробів. З часом напрямок будівництва почав використовувати бренд "Комфортбуд", виробництво пластикових та алюмінієвих каркасних виробів – "Світ Комфорту", а напрямок кліматизації продовжував використовувати бренд "Комфорт-Сервіс"


2000 рік
– побудова в компанії організаційної структури холдингового типу


2002 рік
– напрямок нерухомості набирає в компанії у порівнянні з іншими видами діяльності все більшої ваги. В складі компанії створено підрозділ, який займається пошуком інвестиційно-привабливих земельних ділянок та інших об’єктів нерухомості. Першим проектом була реконструкція колишнього виробничого приміщення під офіс по вул. Сахарова, 43, м.Львів. Також було взято генпідряд на спорудження першого сучасного торгівельного центру у Львові "ВАМ", який невдовзі отримав архітектурну премію


2003 рік
– головний офіс компанії "Комфорт-Сервіс" переїхав до Києва з метою створення мережі підприємств по всій Україні


2004 рік
– материнську компанію перейменовано в "Комфорт-Інвест", в той же час "Світ Комфорту" продано, а напрямок будівництва та кліматизації виокремлено в підприємство ВАТ БК "Комфортбуд" й ВАТ "Комфорт-Сервіс" відповідно. Компанія розпочинає спорудження перших житлових будинків під брендом "Комфорт-Інвест". Конкретна робота над інвестиційними проектами у галузі нерухомості дозволили компанії набути цінний досвід і не лише втілювати інвестиційні проекти, але й оцінювати їх привабливість, займатися їх розробкою та девелоперством


2005 рік
– компанія "Комфорт-Інвест" вийшла на ринок інвестицій і комерційної нерухомості, уклавши угоду з компанією King Cross Group srl (Брешія - Італія) щодо спільного будівництва мережі великих торгових центрів.


2006 рік
– компанія повністю зосередила свою діяльність на будівельному ринку, розпродавши всі непрофільні бізнеси, що належали їй від моменту заснування


2007 рік
– розпочато процес перетворення материнської компанії у відкрите акціонерне товариство. Компанія продовжує розвивати підрозділ девелопменту комерційної нерухомості і її портфель налічує вже 3 крупні проекти. Крім цього, один зі структурних підрозділів компанії придбав підприємство "Малодивлинський гранітний кар’єр” з метою реалізації усього комплексу робіт, включаючи дослідницько-геологічні, по запуску кар’єру в дію; подібний проект було реалізовано в Україні вперше за роки незалежності.  Мережу бетонних заводів компанії виокремлено в окремий підрозділ під брендом "Бетонгруп"


2008 рік
– реалізовано проект будівництва будівельного гіпермаркету Praktiker DIY («зроби сам»). Будівництво гіпермаркету є частиною реалізації проекту  торгово-розважального комплексу «King Cross Leopolis»

2009 рік - здано в експлуатацію житловий будинок на вул. Сахарова, 82 та житловий комплекс "Простір Комфорту" на вул. Юнаківа у м. Львові