This version of the page http://www.ukragroportal.com/propoz/index.html?PropozRubID=5 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-07-01. The original page over time could change.
Украгропортал v3
реклама на портале
как искать?
что ищут?
в интернете на портале
login:
пароль:
регистрация забыли пароль?
ADVERTISING - на разработке
Новости
Работа
Топ 100
Торговая площадка
 
Растениеводство (412)
Техника (347)
Переработка с/х продукции (235)
Дистрибьюторы (184)
Животноводство (184)
Интернет (125)
Н.И.И. (118)
Алкоголь и Табачные (104)
Общественные и гос. структуры (84)
Разное (54)
С.М.И. (15)
Пчеловодство (3)
 
IНФОРМАЦIЯ (443)
TopAgrar для (13)
АГРОРИНКИ (27)
ГОСПОДАРСТВА І ГОСПОДАРІ (41)
ЕКОНОМIКА (174)
ЗАХИСТ РОСЛИН (248)
МАШИНИ ТА ОБЛАДНАННЯ (62)
ПIДПРИЄМНИЦТВО (113)
РОСЛИННИЦТВО (573)
ТВАРИННИЦТВО ТА ВЕТЕРИНАРІЯ (325)
ТЕХОГЛЯД (160)
ФЕРМЕРСТВО (2)
ХАРЧОВА I ПЕРЕРОБНА ПРОМИСЛОВIСТЬ (5)
 
Всего найдено статей: 325
Сучасні кроси курей
Закінчення. Початок у №1/2007
подробнее
Куди подіти “зайві” яйця?
Сільгоспвиробництво й переробка міцно пов’язані та взаємозалежні. Це настільки очевидно, що навіть незручно зайвий раз говорити. Однак минулорічна криза перевиробництва яєць засвідчила, що очевидне є таким не завжди і не для всіх. Кризу подолали, як водиться, дешево й сердито: хутенько повирізали зайвих несучок, втім, проблема — куди ж дівати яйця? — залишилася.
подробнее
Профілактика мікотоксикозів
На продовження теми щодо проблеми мікотоксикозів у тварин, порушеної в останньому числі “Пропозиції” за минулий рік, фахівці Інституту сільгоспмікробіології УААН радять, як запобігти виникненню та поширенню хвороби.
подробнее
Сучасні кроси курей
Автор розглядає основні напрями в селекції білих і коричневих кросів курей-несучок, а також в селекції бройлерів, аналізує продуктивні якості сучасних вітчизняних і закордонних кросів курей, що надходять на ринок України. Вивчались: яйценосність на початкову несучку (74 тижні життя), середня маса яєць, витрата кормів на несучку, жива маса бройлерів (до 35 і 42 днів вирощування), конверсія корму, збережуваність птиці.
подробнее
Спеціалізоване м’ясне скотарство — це вигідно
З досвіду роботи СФГ “Серпанок” Дубенського району Рівненської області з високоефективного ведення галузі м’ясного скотарства.
подробнее
До свиней і свинини — з людським розумінням і вдячністю
З погляду нумерології, 2007 рік — це рік Кабана, рік добра й накопичення багатства. За східною традицією він буде роком взаємної ввічливості, дружби й любові, мудрості та розуміння, а за західною — удачі й успішного завершення всіх починань. Практично кожному, хто докладе хоча б крапельку зусиль до благородних справ, астрологи гарантують успіх у бізнесі й кар’єрі, а також повернення задавнених боргів. Тобто наступний рік сприятиме миру, злагоді, підвищенню матеріального й соціального добробуту людства. При цьому в багатьох людей може виникнути бажання більше дізнатися про долю самого Кабана, про стан і роль власне галузі свинарства у вирішенні їхніх насущних питань.
подробнее
Як дбаєш, так і маєш
Невеликі дози токсинів, що систематично потрапляють в організм тварин із кормом, можуть не викликати гострих проявів отруєння, і все ж вони є досить серйозною загрозою здоров’ю стада й кишені тваринника.
подробнее
Технологічні аспекти вирощування молодняку гусей
Світловий режим є одним із основних чинників у технологічному процесі вирощування гусей. За природного освітлення для забезпечення достатнього світла в приміщеннях пропорція між вікнами й площею підлоги повинна становити 1:10–1:20.
подробнее
“Холодний” метод вирощування телят
У системі вирощування молодняку великої рогатої худоби використовують різні методи, які, своєю чергою, залежать від господарських, технологічних та регіональних чинників присадибних, фермерських чи колективних господарств. Наприкінці 80-х — початку 90-х років минулого століття широкого використання в господарствах Харківської та Сумської областей набув метод “холодного” вирощування новонароджених телят — поза теплих приміщень.
подробнее
М’ясне скотарство на Буковині
За роки реформування значно скоротився контингент ВРХ, яку вирощували на м’ясо. Відповідно, й м’яса ми тепер споживаємо 15 кг замість 36 кг, як слід було б за науково-обгрунтованими нормами. На Буковині є все потрібне для розвитку галузі спеціалізованого м’ясного скотарства. Сама природа подарувала сприятливі умови, а люди прагнуть якнайкраще ними скористатися.
подробнее
Рослинні кормові добавки: минуле, сьогодення, майбутнє
Білок був і залишається найдорожчим інгредієнтом у їжі людини та в кормах тварин: його вартість у системі раціонів перевищує 70% загальної вартості поживних речовин. Тож у здешевленні білкової складової варто шукати головний резерв зниження собівартості кормів, а значить, — і собівартості продукції тваринництва.
подробнее
Технології використання рідких кормів у тваринництві
Німецькі дослідники виявили, що близько 20% випадків зараження сальмонелою людей можна віднести до заражень від вживання інфікованої свинини. Британські вчені пропонують вирішувати цю проблему за допомогою використання рідких ферментованих кормів у свинарстві.
подробнее
“Білі береги”
За даними Держкомстатистики, за десять місяців поточного року виробництво молока в Україні становило 11,63 млн тонн — на 4,1% менше, ніж у січні — жовтні 2005 року. Лише протягом жовтня 2006 року молока в господарствах було вироблено на 5,5% менше, ніж у вересні, і на 2,4% менше проти жовтня торік. Виробництво жирних сирів протягом січня — жовтня нинішнього року скоротилося на 21,9%, якщо порівняти з аналогічним періодом 2005 року.
подробнее
Сучасні засоби діагностики та вакцинації свиней
Серед інфекційних хвороб свиней значних збитків свинарській галузі завдають такі тешо-, ентеровірусні хвороби, як поліоенцефаломієліти, зокрема, хвороба Тешена та пневмоентерити.
подробнее
Високорентабельне молоко
Висока культура рільництва посприяла ЗАТ “Племінний завод “Агро-Регіон” забезпечити потрібну кормову базу для тварин, а відтак, і високий рівень розвитку молочного скотарства.
подробнее
Технологічні аспекти вирощування молодняку гусей
Від однієї гуски, залежно від породи, можна одержати 25–30, а то й більше гусенят за рік, або ж 90–100 кг м’яса. Продуктивність гусей великою мірою залежить від того, які умови годівлі та утримання для них було створено під час вирощування.
подробнее
Другий візит принцаданського в Україну
18–21 вересня в Україні перебувала делегація керівників понад двадцяти данських компаній, що спеціалізуються на виробництві й переробці сільськогосподарської продукції. Очолював делегацію Його Королівська Височність принц Данії Йоахім. Частина з тих компаній уже відома в українській аграрній галузі: це “ДанБред Інтернешнл” — експортер чистопородних свиней, “Біг Дачман (Скандинавіен) А/С” — виробник устаткування для комбікормових заводів, “СКОВ” — виробник обладнання для клімат-контролю та моніторингу виробництва, “Арла Фудс Амба” — друга за розміром молокопереробна компанія в Європі тощо.
подробнее
М’ясо-вовнове вівчарство Одещини
Кажуть, з поганої вівці — хоч вовни жмут. А з доброї — і молоко, і м’ясо, і вовна. Від того поголів’я овець, що утримували в Україні 20 років тому, залишилося менше 20%. На жаль, бо свого часу було докладено чимало зусиль для розвитку галузі. Втім, вівчарям Одещини й сьогодні є чим похвалитися.
подробнее
600 тонн свинини
Останнім часом поголів’я свиней в Україні стабільно зростало, й на початок вересня, за даними Міністерства статистики, становило 7977,8 тис. голів. Комплекс біологічних особливостей свиней дає змогу досить швидко повертати вкладені інвестиції і підтримувати рентабельне виробництво.
подробнее
Ворога треба знати в “облиЧЧЯ”
З 1995 року в Україні триває епідемія туберкульозу. Першим кроком на шляху подолання небезпечної хвороби є профілактика і своєчасна діагностика.
подробнее
← начало    конец →
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  …
 
2007 (6)
2006 (39)
2005 (58)
2004 (42)
2003 (52)
2002 (70)
2001 (58)
 
реклама
г.Киев ул. Дмитриевская 44Б
тел. +38 044 494 0903
Copyright 2006-2008 ©
All rights reseved.