This version of the page http://www.lanukr.com/?mid=19 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-06-29. The original page over time could change.
LanUkr.Com

    Прес-центр

У цьому розділі Ви знайдете новини компанії, найбільш показові публікації, а також актуальну інформацію про новинки та досягнення ТОВ "Лан-Україна".

 

 


 

 

Логістика

До інфраструктури нашої компанії входить власний автотранспортний термінал, що дозволяє максимально ефективно управляти логістичними процесами та здійснювати своєчасні й безперервні поставки товарів нашим клієнтам. Ми надаємо повний комплекс логістичних послуг з доставки, розмитнення, зберігання та перепаковування продукції.

 

 

Дистрибуція

Базуючись на принципах максимального задоволення потреб клієнтів, ми забезпечуємо високий рівень сервісу, надійність, точність та комплексність послуг, пов'язаних з організацією і здійсненням продажу товарів в усіх регіонах України: аналіз ринку, розробку стратегій просування продукції, розробку та адаптацію маркетингових заходів, сертифікацію продукції.

 

 

Складські послуги

„Лан-Україна” має власний потужний складський комплекс. В оперативному управлінні компанії є понад 10 тис. кв. метрів складських приміщень, що обладнані у відповідності з сучасними вимогами до зберігання та обробки вантажів. Для формування та комплектації замовлень використовується програмне забезпечення SAP, а також новітня навантажувально-розвантажувальна техніка.

 

 

Брокерські послуги

Ми пропонуємо широкий спектр послуг з митного оформлення. Наші фахівці розроблять індивідуальну, найбільш оптимальну у вашому випадку схему, щоб ви змогли мінімізувати фінансові та інші витрати. Ми завжди прагнемо знаходити рішення, відповідні специфічним запитам наших клієнтів.