This version of the page http://www.sviato.in.ua/names_y.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-06-25. The original page over time could change.
Від свята до свята! Значення імен на Й

Значення імен. Імена на Й

Чоловічі імена

Йосип. Йосиф. Осип

В перекладі з древньоєврейської – «примножений ».
Іменини: 27 січня, 8 лютого, 17 квітня, 20 травня, 24 травня, 10 вересня, 22 вересня, 28 вересня, 29 вересня, 4 жовтня, 31 жовтня, 16 листопада, 3 грудня.

Жіночі імена

Йосипа, Осипа

Жіноча форма до Йосип.
Інші форми імені: ЮЗЯ, ЮЗУНЯ, ЮЗЮНЯ, ЮЗЬКА, ЮЗКА.

Ім'я в літературі :


Коментарі

З пошти сайту від 19 вересня 2007 р.
А як на рхунок імені ЙОРДАНА?
Наталя

Наша відповідь

У словнику Скрипник і Дзятківської і у Православному церковному календарі його нема. Так що вся надія на Вас. :) Розказуйте, де Ви його зустрічали. Хоча неозброєним оком видно, що походить від назви річки Іордан або від країни Йорданії.


Список, безумовно, не може претендувати на повноту. Якщо вам бракує інформації, читайте книжки (наприклад, словник Скрипник і Дзятківської чи Православний церковний календар; на правах безкоштовної реклами :)) або звертайтесь до нас. По можливості будемо виконувати ваші замовлення. Зразу попереджаємо, що ми не поміщаємо інформацію про риси характеру, притаманні носіям того чи іншого імені, про вплив імені на долю, про психологічну чи сексуальну сумісність людей з різними іменами тощо. На нашу думку, це не варті уваги дурниці.

Маєте що додати, заперечити чи прокоментувати? Пишіть на e-mail або за допомогою форми під цим абзацом. Якщо Ви коректно підпишетесь і вкажете свій e-mail, ймовірність нашої відповіді буде значно більшою. Якщо помітили в тексті друкарську чи ще якусь помилку, вставте у форму фрагмент із цією помилкою і надішліть нам. Будемо дуже вдячні за допомогу.


Підпис (обов'язково):
e-mail (бажано):
Контрольне антиспамове поле.
Введіть маленькими українськими літерами
назву поточного місяця (обов'язково)
:
Чи показувати Ваш e-mail?
Чи надіслати Вам відповідь поштою?

Додому